Hirdetés
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mini-ITX
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bodnar123
üzenetére
grat a gold1-hez.
Most nekem is nagyon közel volt, 18win lett, 1 meccs bentmaradt.
Én PC-n tolom (a 22-t már PS4-en majd), biztis számít a platform is. Nekem ez egy elég könnyű hétvége volt.Visszatérve a platformra: vettem egy alienware monitort múlt héten, sokkal szebb rajta a PC-s változat, mint a PS4-es. Jobb az élsimítás és a nagyobb frissítés is sokkal szebb eredményt hoz. Tudom nem fontos, de kinézet szempontjából így visszalépés lesz a 22
-
Woodslave
félisten
válasz
bodnar123
üzenetére
az biztos hogy a silver 1-ről nem lették gold 1 csak a játékosok miatt, szóval inkább a múltkori teljesítmény nem reális. Gondolom a silver 1-ért nem küzdeni kellett. Mert azért szép csapat de most kb. 90%-ban ilyen erősségűek ellen játszik az ember nem extra.
Én is agyaltam, hogy van aki szerint könnyű mások szerint nem. Az biztos, hogy aki nem veszi komolyan ezt a játékot az már nem játszik. Lehet vannak friss accok de azok tuti nem na próbáljuk ki milyen fifa új arcok. A komolyan vesszük persze nem elit szint hanem silver 1- gold 1 között bárki (meg persz eilte de azt hagyjuk)
Én arra a következetésre jutottam, hogy kevesebb a játékos, ezért a forma alapján történő matchmaking is nagyobb szórást jelent. Van aki emiatt gyengébb ellenfeleket kap, mások meg lehet pont sokkal nehezebbeket mint amit akkor kapna, ha több ellenfélből lehetne választani.
Néztem Krasit. Elite volt végig szinte. Most egy gold 2-őt tudott összehozni úgy hogy 3 meccse maradt ami nem játszott le. Szóval nem azért mert 18-ból 17 és nem szopatta magát tovább. Érdekes ez is.

Amúgy gg a gold 1 szép nagyon
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest