Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Hát nálam Van Dijk nagyon kérdéses, mitől kerül ez a lap fél millióba azt nem tudom, de egy Lindelof kb jobbat hoz mint ő
De hátha 10 meccs után összeszedi magát, tavaly miután meglett a loyaliti az adott játékosnak sokkal jobban teljesített
Vidic is csak azért játszik a héten mert 800e coinba eltudtam hozni licitbe és 950-960 körül viszik, szal csütön megy is eladásra és majd icon swapból vagy icon sbcből megcsinálom vagy őt vagy Ferdinandot, de inkább utóbbit 
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De hátha 10 meccs után összeszedi magát, tavaly miután meglett a loyaliti az adott játékosnak sokkal jobban teljesített
Vidic is csak azért játszik a héten mert 800e coinba eltudtam hozni licitbe és 950-960 körül viszik, szal csütön megy is eladásra és majd icon swapból vagy icon sbcből megcsinálom vagy őt vagy Ferdinandot, de inkább utóbbit