Hirdetés
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
Brazilok megint nyertek copa-n. Messit eladtam Firmino-t vettem, kár hogy max 2.7-et ér. 99es ratingje lesz. Ha a döntőt behúzzák akkor 5/5-ös lesz.
-
eM'82
addikt
Én már csak Rivalst játszok, azt is rank3/2-ben befejezve (nehezen is talál ellenfelet).
Elkezdtem Volta-zni. Jópofa, de néha annyi gólt kapok hogy csak pislogok :). Persze van hogy nekem is kijön a lépés.FUTban a csapat így néz ki (Messi occsóé volt a piacon, így jött).
Acuna-Essien cserén gondolkodom még, és akkor pont nulláznám a coint.
Aki tovább tolja ezt a csodát nyáron is: full respect.
-
eM'82
addikt
Moments Icon Pick: Nedved, Yashin, Kaka. Utóbbi lett kiválasztva. Jó lap vajon?
Ezzel már nincs is miért tovább grindolnom. Pár SBCt kirakok aztán ennyi volt. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bronz benching.... Na szép. Szégyelld magad!
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nekem már csak ez az sbc-lottó ad valami élményt :).
Játéknak javarészt vége. 11 rivals gól hiányzik az utolsó tokenhez, aztán azt is lezárom. A coint se pakkoztam el végül, ott rohadjon meg ahol van
-
eM'82
addikt
Frissültek a Path to Glory lapok
[link] -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Icon moments player pick. Én azt rakom majd ki. Ha lesz kedvem swapolni.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Quickselleztem volna akit lehet. Mindkenkit is, aki eladható.
-
-
-
eM'82
addikt
Kivettem a Rank1ért járó untradeable pakkokat. 6 kellett volna érkezzen, erre kettőt látok :D
Megvámolták, vagy mi van?
-
eM'82
addikt
Ez a svéd SBC meg miafax???? Qrva jó lett!
Kb ezt várná az ember ilyenkorra. -
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Ennek is megvan a pszichológiaja. Apró pici jutalmak, némi idő befeketetésért. Az agyad meg boldog ettől. A legtöbb ilyen huzigálos telefonos app (tudod, gyümölcsök robbannak sorban, átlóban, aztán elhiszed hogy csak neked sikerül ilyen ügyesen...) is ezen alapul.
Biztos le van ez írva valahol szakszerűen, de kíváncsi lennék a függés leírására.Valentin94: mivel PS-t alig lehet kapni, így nem hiszem hogy nagy lesz a PS5-ös fifa táboe. Xbox-on nagyobb az esély.
-
eM'82
addikt
Európai SBC kirakva.
Ultimate pakk nyit: Thiago Silva + 3db 84es mellé. Köszi EA.Dudu5130: translate.google.com-nak told be a futbin.com-ot
-
eM'82
addikt
Tegnap játszottam 2 rivals meccset, elvárások nélkül.
Első meccsen 2-0s vezetés után valami történt (hisz' tudjuk hogy ez egy veszélyes előny...
) és végül 2-3 lett oda, de úgy hogy a 86. percben lőtt gólja előtt egy hatalmas ziccer maradt ki az ő kapuja előtt.
Második meccs: már a 2. percben lőttem egy gólt... Srác tolta a nutmeget, és előre annyira nem volt ügyetlen, de a védekezése gyenge volt + kb minden is beakadt, 9-2 lett a vége, de lehetett volna több is, ha nem untam volna és sajnáltam volna szegényt.
Mindhárman kb azonos skillratingen voltunk. Fura ez a játék továbbra is. -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tökmindegy, hiszen Fifa22be úgyse viheti át. Ennyit ér az egész.
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ezek milyen undorítóan túlhúzott lapok lettek már?

-
eM'82
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
+1 Aouar nagy meglepetés. Essien-el együtt stabilabb a pálya mint R.Sanches-zel volt. Vagy legalábbis előre jobb, mint korábban. A mostani WL-t miatta sikerült stroke nélkül megúszni.
Nándi: nekem az első hónapom arról szól egy új fifánál, hogy újra tanulom a védekezést, cseleket
.
Cancel az nekem WL meccseket ment most. Ha ment az ember 2-0-ra, akkor nyomtam egy match-cancelt
, haladjunk alapon. Nem érdekelt a Rivals ponthatár sem.
SB-ből 1 meccset sem játszottam, ez azután derült ki, hogy vártam a rewardokat app-on belül, aztán leesett, hogy 0 pontra nem jár csomi.Így, hogy lecsengett az ultimate tots, mi lesz a markettel? jön újabb crash? Nem mintha számítana már, csak érdekel.
-
eM'82
addikt
válasz
grimmjow67
üzenetére
Én tavaly azt hittem ki fog halni a fifás PS4es tábor. Csak emiatt rendeltem elő a PS5-öt, de jelenleg ha hívnának hogy küldenék, akkor most nem tudom hogy megtartanám-e? Új felület, gyorsabb rendszer. Nekem ennyit jelentene mindössze. Exkluzívok nem érdekelnek. Ja, és még kellene +2 kontrollert is vennem.
Szerintem a java része marad a játékosoknak, sőt megkockáztatom hogy akinek most van PS5e, az is inkább a PS4es változatot fogja beröffenteni. -
eM'82
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
Én lepihenek. Hacsak nem kapok egy brutál pick+et, én befejeztem erre a szezonra a WL-t. SBCket nézegetem majd, de nem hiszem, hogy a Fifa 22ig túl sok energiát fogok már belerakni.
Mindenkit eladtam akit lehetett, van 4.5m coin, de nem tudok belőle egy meta csatárt venni (TOTS Neymar, Mbappé, CR elérhetetlen kategória). Vagy tényleg pakkokat veszek belőle, vagy TOTS De Jong+SIF CR7 érkezik, de ők is már csak díszletnek.Div2 volt Rivalsban idén a max, de szerintem idén könnyebb volt feljebb jutni (fele annyit tettem bele mint tavaly).
Ez egy hülye jutalomjáték, amiben a konkrét játék csak harmadlagos.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Vettem belőle már egy TOTS Daviest, azért van ilyen kevés :).
Magam sem tudom. Elpakkozom majd.
Az a baj, hogy soknak sok, de a kívánt játékosokhiz kevés.
De Jong majd még érkezik.
PM Essien? Nálam hibátlan. -
eM'82
addikt
válasz
bubuska10
üzenetére
Itt is megvolt az első meccs (amit 99%-ban nyerek).
Srác TOTY Mbappé+TOTY De Bruyne, TOTY Van Dijk, Prime Matthaus és társaival állt ki újonnan eszkábált csapatom ellen.
A vizualis sokk után, gyorsan talált egy gólt.
0-1 után formáció váltás, és 3-1re fordítottam. Domináltam, de minek, újabb gól oda.
3-2nél egy 1000000%-os ziccert bombázott Dembelé fölé a kapu előtt 7-8m-ről, senkitől sem zavartatva. 5*WF a faxt.
3-3ra egyenlít mert kell a dráma a 88. percben.
Statisztika, labdabirtoklás: 66-34 ide, kapura lövés: 11:4.
Hosszabbítás lecsorgott, még párszor próbálkoztam gólt lőni, de nem lehetett Edersonnak.
11-eseknél meg 8-7re győzött. Fasza kezdés, hangulatot is megalapozta. Mára hagyom is.Ez a csapat most. Nem rossz, de előre kellene egy erőcsatár. Kristóf van kölcsönbe Mbappé, vagy CR?
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf... végigvitted a Fifa21-et. Topic archiválható
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Karó lesz a topic szívébe...
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neymar?
-
eM'82
addikt
Silver1ből is nyitottak anno Messi-t, sztem nem ezen múlik.
Szerencsejáték az egész.
Bosszantó hogy nincsenek garantált rewardok. Kb nem éri meg jobban teljesíteni, ha Gold3ból is megkaphatsz bárkit.
Simán lehetne azt hogy Gold szinttől garantált minimum 88+-os pickek, és ez így mehetne egyre feljebb, rankonként. -
eM'82
addikt
válasz
Zimmi91
üzenetére
Köszi, eladtam én is ! :)
Legalább amiket buktam, így nagyrésze visszajött.
Jó lap (tegnap 3 rivals meccsen tudtam tesztelni). Egy sztem ziccer balos finesse-t kihagyott, de egyébként remek lap (nem annyira éhes a pályán, de fizikálisan jobb mint Neymar). Amint visazamegy 600k körülre visszaveszem.
Amúgy Neymar jobb volt mellette.
Bajos volt beépíteni, Cou-t ki kellett tennem. :/ -
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A topic összes lakója szurkol neked Kristóf, hogy egyszer végre szerencséd legyen a Fifa 21ben! Kitartás!
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Neymar gold lapja is csak 81es staminával rendelkezik, de bírja az iramot. :) Szinte sosem cserélem le, mert egy finess-re bármikor jó a pali.
Mindeközben:... (Kb 20 percig próbáltam app-ban megszerezni, nem egyszerű, de nem lehetetlen). Most már csak be kellene építeni :/.
Tuti ezzel is úgy járok majd mint TOTS De Jonggal
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
És ilyenkor még rámész valamelyik jobb rewardot adó rangra? (11, 14) vagy hagyod a pélóba?
Én kb szűk 3 óra alatt (tíz után valamivel indult a buli) hoztam a 10 győzelmet, de ahol 2-0s deficit volt onnan léptem is ki, hogy haladjunk. Kaptam ki utolsó perces góllal vaktól... De nyertem meg okádék gólokkal meccset, ahol az ellent jobbnak éreztem. Mezőnyben nem, de kapu előtt bőven.
Erre az etapra már bevásároltam (eladtam Atalt, jött De Jong + Messi + a brazil LB):
Utóbbi mintha a pályán se lett volna. Botrány.
De Jong: jó volt, de nem váltotta meg a világot.
Messiből csak az 5*Skill hiányzik nekem (a jobb lábával is tud lőni, csak merni kell lőni, és nem forgolódni). Amúgy patent kis lap. Jobbal is volt finesse 16oson kívülről. Bevágta. Termelte az assistokat + gólokat. Cruyffot akartam, de Barcásként most már muszáj volt a legjobb lapját kipróbálni.
Ugye nem ezen a hétvégén jön az Ultimate TOTS? Pihennék már egyet...
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Uh, bazz. Na akkor ezt a skippelem. Persze biztos lesz akinek beadja, de ez így nem ok.
Én azt nézem hogy talán a Ligue 1 Premium sbc éri meg, mert abból garantált Ligue 1 játékosok lesznek, de rare gold ott is elég sok van. Egy párat vsz csinálok, meg egy 83+-os rare gold upgrade-et.
Eltelt a hétvége, és csak pár meccset tudtam játszani. 4 win kevés. +10 win hétfő hajnalig remek lesz.
-
eM'82
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Kb 1-1,5 hónapja öcsém accountjával egy szedett-vetett gold (common-rare) csapattal vertem meg nem egy fullos csapatot Div5ben. (Igen, volt amit elbuktam, de még így is lehetett bőven oktatni) Ez a része fun volt, de 1-2 div-vel feljebb már kijött volna a gold játékosok hátránya. Szerinted egy Div1 vs Div5nél mi lenne?...
Számít a lapok minősége is, de az még inkább hogy ki irányítja.
A WL persze más tészta, én csak arra írtam hogy te vs Nándi mi lenne a meccs végkimenetele.A 30 WL meccset amúgy molnargabo-ra írta, hogy vsz még úgyis Elite lenne (azaz gyengébb mint általában, de még így is baromi erős ellenfél lenne). Értelemszerűen hasonló képességű játékosok ellen már számítana a handicap.
|AP| = gratula! Szép eredmény.
-
eM'82
addikt
válasz
bodnar123
üzenetére
Halkan jegyezném meg, hogy meta goldokkal bizony elverne Nándi PC-n, PS-en, Xbox-on, bárhol. És engem is.
Más liga. Tud cselezni, nagyon, amellett hogy jól játszik.
Ez nem feltételezés, tény.
A játék amúgy ezer sebből vérzik. Sokszor (ahogy te is írtad) egy TOTS védő kb common gold szintre butul vissza.
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Woody: sztem talán a kapu poszton nem lépnél nagyot. Ha Amiri eddig jól teszi a dolgát, akkor Aouar coinpazarlas. Nyilván Kimpembe miatt van a nagy átalakítás.
Én is azon agyalok hogy a Bundeses védelmet végül kukázzam, vagy részlegesen hagyjam meg? Vsz előbbi lesz (Neuer viszont marad).
Illetve Neymar közel 650 meccs után pihenőre vonulna. TOTS Rashford van olyan jó hogy helyébe lépjen?
Mondjuk Kimpembe csak jövő héten lesz/lenne meg.
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Bárcsak lenne egy Icon Eusebio-t hogy be tudd építeni.
Gratulálok a rewardhoz. Végre a reward lottó jól adott neked. -
eM'82
addikt
válasz
gamegod
üzenetére
Kérdés hogy kedvencekből akarod-e a csapatépítést, vagy akarsz egy erősebbet? Ebből a csapatból ki eladható?
Ramos, Dembelé, A.Vidal, Skriniar sztem cserére érett a játék ezen szakaszán.
Courtois sem túl jó sajnos, hiába a TOTS változat.
CR gold lapja még mindig jó. Egy Dalot-tal zöld linkkel tudnád beépíteni. Utóbbi nem is annyira drága (FutureStars RB változat).
toxicjew: bátor vagy. Én abba tuti nem ölök coint. Ma-holnap jön a garantált Serie A TOTS. Azt kirakom, hátha esik valaki értelmesebb.
Trezeguet miatt részvétem. Nálam majd egy Prime pick lesz ha a kövi swaposdi is kint lesz. Gondolom: Gattuso, Inzaghi, Vieri
-
eM'82
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Én használom, most mondjuk a linkek miatt kell már csak, de most hétvégén is volt pár szép találata. Harcos, és a balosa azért tud büntetni ha elsül. (LCAM, LCM-ként szoktam használni, ja meg LWB-ként mikor 5 védősre váltok).
Voltak/vannak nála olcsóbb / jobb alternatívák, ezért nem nyomjak már vele sztem.
Én már nem raknám ki ilyenkor, hacsak nem létkérdés. -
eM'82
addikt
válasz
üzenetére
Hali,
Feladtad a leckét. Már csak a screenshotok miatt is :).
Ilyenkor célszerű egy futbin-es csapatot linkelni, ott úgy pakolgathatjuk a játékosokat ahogy lelkünk kívánja.A csapat nem tökéletes ahogy összeraktam, de a jobb játékosok bekerültek. Nyilván Walker ingame menne RB poziba. Dalot-t tenném CDM-be egy két CM/CDM-es formációban (Soler a párja). Cuadrado jobb lenne, de már ez is 140k körüli extra költés.
Manager: angol nemzet, olasz ligás módosításssal, így lesz 100as chem.

Itt variálható: [link]
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy
üzenetére
Done. 820k-ért ment (-adó). Szuper lap, de inkább a cash kell.
De Jong + Cruyff kettős ismét beleférne a keretbe (Atal menesztése után), de még nem vagyok benne biztos hogy érdemes lenullázzni magam miattuk. Jövő héten Ligue 1. Hátha még tovább esnek az árak.
Ben Yedderre lehet cserélném Atalt.Tizipárbajból van amit megnyerek, de most itt meccs hosszabbításában 2-2es állásnál Neymar a jobb felső sarok helyett a lelátóra, kövi meccsen 1-1es állásnál első félidő vége felé meg a kapufára rúgta (abból kontra és gól a rövidre TOTS Neuernek). Valamit tuti rosszul csinálok, majd nézek tutorialt

A már-már lesajnált PM Nedved mentette meg a bulit amúgy. Jókor volt jó helyen, és harcos volt az utolsó meccseken. Nagyon nem akarja hogy lecseréljem :D.
bubuska10: 6ból 5 win a végén? Nice!
-
eM'82
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Kb annyira szentségtörés mint mondjuk CM játékost csatárba, LM-et CM-be, vagy LM/LW ST-be küldeni. Nincs azzal semmi baj. Vagy legalábbis nem ez a játék legnagyobb baja. Kénytelenek vagyunk így a felszínen maradni.
A mostani WL-em világi fosch amúgy. Sikerült feltornázni 12/12-re. 6 meccs van hátra. 2 win kell a kényelmes Gold3hoz. Úgyse fog sikerülni :D.
Vagy 4-5 meccset adtam fel, amikor egyszerűen egy jó átadást nem sikerült véghezvinni. Vagy a 16os sarkáról egy fake Shottal 2m-t vert Tapsobara szinte álló helyzetből. Küzdeni küzdök, de szenvedni nincs kedvem. Az utolsó pár meccsen már beleálltam a hátrányos kezdésbe is, és többször sikerült is fordítani, dominálva.
És valóban én is azt tapasztaltam hogy egyik meccs nyerhető, következő nehezebb. Szinte felváltva. Kabaré. Vagy csak ennyire nem vagyok már ott fejben talján barátaink ellen.Az hogy Gold Kanté jobb mint a FB Renato-m azt kicsit nehezen dolgozom fel, de Sanches fiú hamarosan úgyis az enyészeté lesz.
-
eM'82
addikt
-
eM'82
addikt
válasz
dvtkfan
üzenetére
A harmadikat, de Isak helyett biztosan van bárki jobb csatár. Vagy ennyire adja?
Délben toltam egy WL meccset. Olasz jött szembe - of course. 4-0nál rage quittel távozott. Passzok ültek, helyezkedések rendben voltak, mindenki célzó vizet ivott. Nyilván a többi meccs sweatfest lesz, de jó volt egy kicsit hátszéllel tolni. Igaz, srácnak sok sansza nem volt. Tizit is megfogtam. Javarészt bal alsóba rúgják. Nemtom miért. :)
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én szóltam :)
Örülök hogy nem csak én látom így, de sajnálom hogy más is szarba lépett. Egy bundes garantált TOTS is lehetett volna ehelyett bukta, az meg 87es csapatot kert. Szóval mindegy is, van még bőven fodderem.
Ja, és a 84x20as csomagot még ki se nyitottam. Jövő pénteken hátha rám mosolyog fortuna :).Nándi: nálam 5 SBC játékos érte meg igazán: POTM Joao Felix, POTM B.Fernandes, PMoments Essien, PM Nedved, PM Zambrotta.
Ebből az 5ből már csak Essien és Zambrotta kezdő, de Joao és BF sok-sok meccsen játszottak, megszolgálták az árukat.Renato Sanches-t nem sorolnám ide, mert nem érzem pótolhatatlannak (igaz mai napig az első csapat tagja).
-
eM'82
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Cech esetleg? Prime Moments verzió? Jó magas, de ahhoz képest gyors is relatíve.
-
eM'82
addikt
válasz
thebigK
üzenetére
Kiraktam. Kipróbáltam, egy rakás szar nálam. Semmit sem tesz hozzá a játékhoz. Bárkit betehetek a helyére, ugyanazt lehozza. Tény, hálátlan poziban van (LCM/RCM/LCAM/RCAM). De még csatár poszton is hitvány volt. Lehet nincs meg a lelki kapocs, de megy sztem egy másik SBCbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Napelem
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó, de akkor is fodderek nélkül kaptad meg. Ha vetted volna, akkor lett volna szívás.