- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Kantén kívül mindet lazán kenterbe veri Matthaus.
Nekem tegnap este nagyon beakadt a packluck-lemez, az MM-ből előbb két tots jött, aztán a rare megából moments Guardiola, summer Locatelli, summer Ferran hármas. Raktam egy 87+ packot, az is elég jól adta, így végl annyi fodderem lett, hogy elkezdtem, és gyorsan be is fejeztem klubból Cruyffot. Közben a packjai dobáltak még pár jó totsot, meg egy Chiesát is, de 7500-asból is nyitottam fs Reynát, tots Barnest, Nanit, meg még pár magasabb lapot.
Így viszont semmi értelme a 93+ attacker pickre mennem, mert csak Pelé, R9 és Gullit jönne igazából jól belőle, szóval inkább kihúzok még gyorsan 3 sb-t ma munka közben, és jöhet a 92+ egy Lineker, Owen, Shearer, Van Nistelrooy, Cech sorért

Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- VPN topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- S22 Ultra Dobozában
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest