Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
Én két dologra nem jöttem rá eddig.
Az egyik, hogy nem jöttem rá a Ball Control, vagy mifene (nem emléxem pontosan) gomb funkciójára. Próbáltam ezt a billentyűt+funkcióbillentyűt egyszerre, de semmi. A másik speciális gomb az azt csinálja, hogy megnyomása után 3 számmal jelzi a potenciális jó helyzetben lévő játékosokat , és hozzájuk közvetlen lehet passzolni, de ez a gomb...nem jöttem rá.
A másik pedig, hogy hogyan lehet pontrúgásnál megcsavarni a labdát. Nagy szabadrúgásgólokat lövök így is, de mind ''hulló falevél'' típusú, egy ideig erősen megy, aztán lecsapódik kicsit, nincs olyan lehetőség, hogy pl. mintha zsinórral húznák a kapuba, olyan erővel menjen, mint r.Carlos valódi rúgásai (pedig a piros előtt állítom meg egy picivel az erősséget, tehát nem ezzel van a baj), továbbá csavarni sem tudok lövés közben. Próbáltam shiftet is nyomni, de nem csavar...de onnan veszem, hogy lehet csavarni, mert a gép már lőtt csavart gólt nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest