Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
-
thebigK
addikt
-400 skillpont. Kivancsi vagyok hol a vege

-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
81-84 84-86 felette pedig egyet kapnak ratingben de úgy ez statoknal nem csak plusz egyet jelent mint a sima bl kartyaknal

-
KaksziLajos
senior tag
Kollégák!
Az UCL Live lapok upgradejei az IF szabályokat követik, ugye? Tehát az alacsonyabb ratingűek értéke többel is növekedhet a napokban, mint 1 érték, igaz?
"Gold players will receive upgrades of around +3 or +2 if their original rating is between 75-78, and +1 if their regular rating is higher than 78. Particular rating increases are subjective in some cases and can vary, depending on a player’s performance."
Ez alapján a 81es és 82es Live lapok is csak egyet kapnak, deugye a végén utal rá, ami a gyakorlatban is úgy szokott lenni sokszor, hogy akár 2-3at is kapnak plusszban. Jól értelmezem?
-
Yodamest
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
szerintem már nem fognak jobban esni az árak, most van a hype, péntek óta azért durván beestek már így is.
-
akooos
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Nekem kevés a coin, mindig szarul fektetek be, úgyhogy nekem mindegy milyenek a top player árak, csak a nyitásokban bízhatok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Garsza
üzenetére
Egyébként nekem is szimpibb a középső. Boxon kb. egy árban vannak... Azt veszem, amelyiknek jobban esik az ára péntekig.
Az a helyzet, hogy az árak nem akarnak esni. A jobb játékosok árai még mindig a csúcson vannak, Messi, CR, Neymar stb. nem akarnak beesni... Sok a coin mindenkinek, kellene már egy jó ikon SBC, hogy elköltsék...

-
Garsza
veterán
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ha van rá keret, akkor a középsőt vedd. Jobb mint a baby a WR ellenére is. Enginnel senzációs.
-
akooos
veterán
Játszottam most DR-ben egy ocsmány meccset... Az ellenfél szedett vedett 55-ös chemes csapat, a fitness csíkból ítélve kb 60-as firnessel kezdett a kapuson kívül mindenki. 15. perc után 3-0 volt nekem és ott vége lett mindennek, az embereim meghülyültek, nem volt 2 sikeres passzom, a kapura lövésem majdnem bedobas lett es hasonló nyalánkságok. Kb 35 méterről Paulinhoval bevert egyet, mint ló a lónak, aztán a már 0 firnessel rendelkező ALABA a saját térféléről indulva szetszopatta a teljes csapatomat. 4-3 lett a vége neki, egyszerűen időt húzni sem tudtam, mert mindegyik játékosa meg volt táltosodva, lehetetlen volt ezt a meccset megnyernem... felbasz,mert így továbbra is kell a la liga goal scorer, ahelyett, hogy meglett volna most a 4....
-
Z'Z"
őstag
válasz
Lori82
üzenetére
Én 30k-ból ki tudtam rakni, de még szerintem 60k-t is simán megér, annak ellenére, hogy eddig több negatív dolgot olvastam róla. mint pozitívat.

Eddig csak három meccset játszottam vele.
Ami számomra pozitívum, hogy a helyén marad, nem császkál előre.
Egyébként 3-5-2 felállásban használom, középső CB, így a stamina fontos lenne, de 67 ellenére nálam simán kibír 90+ percet, még a mostani patch ellenére is.
Anchor lapot tettem rá. -
marcess
senior tag
válasz
Kremmer89
üzenetére
Csak loyalty- val lehet megcsinálni párat. Vagyis vagy általad nyitott játékosnak kell lennie, vagy 10 meccset játszani kell vele, az a játékosok akin zöld pajzs van, annak van loylaty. Indíts el egy gamet a totw csapat ellen majd középkezdés után lépj ki. Majd ugyanezt csináld meg meg 9x és jó lesz az sbc.
-
Kremmer89
tag
Sziasztok!már csak a League and Nation Hybrid SBC maradt hátra,de az istenért sem sikerül a chemit elérni még akkor sem ha a neten más által sikeresen összeállított csapatot veszem meg!mi a titka?
-
Lori82
senior tag
Valaki aki megcsinálta ezt a speciális Laporteot kérem írjon róla pár sort.Szemezgetek vele.A phy kicsit gyenge,de a 87 def az jónak tűnik.
-
toxicjew
addikt
Lermara milyen chemet tennétek? Nagyon szemezek vele, Gueyehez képest upgrade lenne.
-
thebigK
addikt
2 nap alatt 300 skillpontot vesztettem. Erthetetlen...
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
futre75
üzenetére
nem történt semmi extra. DRben mentem a la ligás fut swap objectiveért.
nem volt feltűnő, hogy bundás csapat, la ligás támadó sorral...
egy győzelem kellett volna még. kaptam egy négyest. Neuer 2 kötény gólt, nálam minden kimaradt.
ez a kis gyökér meg az összes replayt megnézte, minden pontúgásnál kimaxolta a várakozási időt, stb... -
Szigma70
addikt
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ha név szerint megkeresed PS en, akkor lehet, de játékon bellül én nem tudom hol lehet. Ettől függetlenül még lehet ilyen opció , csak én nem ismerem. A dumát tuti kiiktatták.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Nem már, hogy se PS-en se PC-n nem lehet a másiknak üzenni?! Mi ez a diktatúra?

Pedig vannak érdekes üzenetváltások, főleg, hogy nagyon finoman kell elküldeni a másikat a p.csába, mert jelent és akkor bann... Tavaly kaptam én is, na akkor mondjuk nem voltam finom.
De idén még nem írtam senkinek duhomben sem, csak válaszoltam.Az utolsó válaszom a "shit Hungary, fuck you bitch"-re ment, amit egy szőrös talpú játékos kolléga írt Mordor havas bérceiről.
A válaszom csak annyi volt, hogy " Klónozásnál ne állj sorba, hacsak nem vagy rántott hús! De az meg felétek ritka, mint a csupasz talp..." Gondolom lefordította azért, remélem.

-
-
Chereiose
addikt
Aubameyang szerintetek megér 300k-t? Sima gold lapért én sokallom, de már úgy vagyok vele, hogy leszarom a coint és nem fogom tartogatni, főleg ha jó is. Jesus már kevés sokszor, salah lenne a másik st.

-
futre75
kezdő
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem én voltam egy Facebook csoportba keresik a _Gyuszit :-d
-
Santana01
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jó,túl szép lett volna,hogy igaz legyen

-
Tajték
senior tag
Ma toltam össz 9 meccset offline-online és fantasztikus volt a gameplay minden téren, kristály tiszta folyékony meccek. A 9 meccs alatt egyetlen csel sem akadt be, sem átvétel sem lefordulás, semmi, tényleg ájulás, mondom ilyen nincs bakker, minden pöpec volt... 9 ből 9 win és itt nem a hendiről beszélek, hanem a tiszta kapcsolat vagy Isten tudja mi az oka...
Ezt miért nem lehet elvárni legalább 90%-os rátával egy ilyen játéktól?

-
MdewC
nagyúr
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Tavaly nagyon szuper volt, imádtam.

Egész évben ki se került a csapatból.
Idén jó kérdés.
-
akooos
veterán
Most nézem, tényleg team of the tournamentnek írja a companion őket. Az viszont vicces, mert közel sincs még vége a tornának és kétlem, hogy egy 85-ös Laporte be fog férni a torna csapatába. És a twitterre kirakott official képre is azt írták, hogy team of the group stage.

Be vannak baszva, nagyon nincsenek a helyzet magaslatán az EA-nél.
-
Z'Z"
őstag
Ezt találtam :
"When Do FifA 19 Champions League Cards Go Live?
FIFA 19 Champions League Cards will release as the tournament progresses. You won’t be seeing TOTT cards until the end, and MOTM cards will likely be reserved for later stages. We’re currently in the Group Stages of the UEFA Champions League, so we’ll be seeing more and more FIFA 19 Champions League Cards very soon indeed" -
freddyadu
senior tag
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Segíts már, hogy mit is csinálsz ezekkel a CDMekkel?
-
Mrguba
őstag
Gyerekek ez a LERMA Futswap lap mennyire lehet jo??
Fabinhonal IG stat jobb...egesz jonak tunik -
Fifaisshit
őstag
Én tavaly is idén is mondtam

Azért érezhető hogy nem sima OP arany lapok vannak a csapatban tényleg sokszor hozza tesznek a dolgokhoz
Amúgy remelem nem basztak nagyon el a lövéseket mert arra nagyon rá éreztem ebben a patchben
Bár térjünk vissza majd a sokadik wl után is ez lesz e a véleményem

De szerintem igen
Ez a Laporte elég jó cserenek néz ki

-
Tajték
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
Ohh sorry

Más:
Ma mind az 5 SB meccsem halálosan jó gameplay volt, folyékony és sima! Annyira élveztem a játékot, hogy el sem hittem! Mindenki mozgott, úgy fordult ahogy kell stb... Mi a francért nem lehet ilyen mindig???

-
Tajték
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristof_94: Ezt csak most csak Neked, épp most esett ez a gól: [link]
Ezt nem sokan lövik be így

-
Toguro San
tag
Konzolos patch a szokásához híven kedden érkezik vajh?

-
Tajték
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
CAM-ben lehet hogy egy kicsit messze lesz a kaputól és kiütközik a stamina. Én RF-ben használom közelebb a kapuhoz.
Chereiose:
De a felállást akkor is tudod teszteli, rzed vagy sem, ennyi az egész.
-
Tajték
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Messi ??? Soha sem fogom eladni!!! Annyira érzem a kicsit hogy No1 nálam. Fejelésen kívűl mindent tökéletesen tud. Nagyon éles szögekből és bárhonnan képes olyanokat lőni hogy csak nézek hogy hogy jöhet ki ilyen lövés egy ilyen kicsi csávóból. A mozgékonyságál és labdavezetéséről meg szerintem nem kell írjak semmit...
Na szóval, ha kipróbálod akkor tuti biztos hogy nem adod el soha! Persze akkor ha szereted ingame az ilyen kicsi búgócsigákat!
Chereiose:
Én úgy szoktam felállást tesztelni, hogy bemegyek a sima online seasonsba és keresek olyan csapatot ahol a tesztelni kivánt felálláshoz megvan a megfelelő állomány.... sokat segít hidd el.
A Te esetedben pl a Man City alkalmas erre. Agu-Jesus ST, Sané-Mahrez CAM -
Chereiose
addikt
Ez a 4-2-2-2 -es felállás milyen in game? Gondoltam kipróbálom attackingba, nem tudom mennyire elterjedt ez de mivel szeretem a camos 2 st-s rendszert lehet nekem feküdne

-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Tajték
üzenetére
Messi amúgy mennyire jó idén? Lehet majd kipróbálom pár hónap múlva, most még 1.1 millió körül van, kicsit sokallom. Amúgy elpasszoltam mindenkit aki nagyobb összeget ért figyelve arra, hogy minimalizáljam az 5%-os adó miatti veszteségeket... Most már csak holnapig vagy szerdáig kell várni a két R. Sanches és az egyszem Fabinho eladásával.

-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos
üzenetére
MdewC esetleg Alex mesterről vélemény?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
A mostani és a múltkor is rendben volt. Ferinek is nagyon jó meccsei voltak.
Mondjuk most a patch is sokat hozzátett. Kíváncsian várom a legfrissebbet, amit sztem holnap kapunk meg.
Most több meccsen is éreztem, hogy rendben voltak a passzok, a védekezés, meg kijött, hogy mennyire brutál a csapat. Több győzelem is azért jött, mert sokkal erősebb a keret. De hát ezért csináljuk.

-
arpo04
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Lewa mutatoja nalam 180/160 2/3 resze online. Mellette van kb 80-90 assist. Meg igy is elegedetlen vagyok vele. 100% ziccereket rendre elrontom. Fejelesei, szabadrugasai es mikor nyakan vannak ugy rugom el rendszeresen bemegy. Sprintelni viszont nem kell vele. Talan meg kell talalni a megfelelo formaciot hozza. 433(4) es 4231-be tokeletes viszont ha ket csatarral jatszom eltunik.
-
Scale
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát nem rossz igen, de az elején amikor Rivalsban kezdtem el a csapattal játszani akkor ott ilyen meccsenként 2-3 gólja volt, kb úgy a 40. meccs körül kezdett el az lenni hogy meccsneként 0-1gólra leapadt.
Nálad viszont akkor más, nálam kb csak a csatárok szereznek gólokat, nagyon ritkán lövök kapura mással, még esetleg a CAM amivel nagyon sokszor, mert ő ér oda még időben meg ő van olyan helyen. Jó mondjuk nem titok hogy ha tudom akkor Reusra játszatom a labdát mert sokkal nagyobb eséllyel lövöm be vele mint mással.

-
Yodamest
veterán
durva, de nekem is ez a tapasztalatom, anno amikor a Lewa-Cavani csatárduós csapatomat megcsináltam a sima gold lapjával, ott parádézott, nagyon csíptem. Most viszont bármikor esélyt adok neki, nem él vele, olyan mintha ott se lenne a meccsen...
A 90 meccs 70 gól szerintem nagyon jó mérleg pláne ha csak online érte ezt el. Ha csak az online mérlegeket nézném egy játékosomnál, akkor nekem ilyen 20/7 körül jönne ki kb átlagba. Suarezt pl. csak a WL-re vettem meg szóval vele csak online meccsem van és neki valami 25 meccs 8 gólos a teljesítménye. Pedig gold 2 lettem. Szerintem az lehet, hogy a csapatomban eloszlanak a gólok, nincs 1-2 kimondott gólvágó akik hozzák a meccsenkénti közel 1 gólt, hanem így mindenki lő, pl. a középpályásaim, Hamsik, Savic ugyanannyi gólnál járnak mint Suarez ugyanannyi meccsen. Sőt a CB Felipe is ugyanilyen mérleggel rendelkezik az a kemény

-
Tajték
senior tag
Srácok! Valaki használta már prime Okocha-t? Grizli helyére gondolnám. Statokban nem igazán jobb a franciánál de hátha jobb mégis mert Icon?
-
Scale
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem is untradable lapja van meg, a CL verziója. Mondjuk így belegondolva mostanában nem parádézik, most WL-ben se volt teljesen ott, bár amikor kellett akkor rendesen odapirított, de pl a finessze meg a befejezése is jobb SIF Reusnak és legtöbbször hozzákerül utoljára a laszti.
Az elején nagyon brutál volt viszont, nem tudom miért de valahogy "elfáradt". Most játszotta a 90. mérközését nálam csak online meccsek és ezalatt 70 gól. -
MdewC
nagyúr
válasz
Fifaisshit
üzenetére
Nálunk gold 3-tól, gold 1-ig tele voltak ikonokkal meg piros IF lapokkal.

Alig vártam, hogy beadjon valami könnyebb csapatot, de nem.

Ügyesen is tolták, szoros meccsek voltak. Előtte volt még egy full német csapat, semmi speckó lap nem volt benne, de a srác ügyesen védekezett. Alig bírtam betuszkolni kettőt.
Amúgy megint az volt, hogy volt 2-3 win, majd jött egy olyan, hogy azonnal kaptam 3-at. Ilyen volt 2, meg egy meccsen öngóllal kaptam ki. Többi szerencsére meglett.

-
Yodamest
veterán
Lewa neked annyira bevált? Sima vagy IF lap? Nekem megvan eladhatatlanban a 91-es lapja, de egyszerűen nem fér be a keretbe. Nem rossz, de számomra nem ér annyit, hogy kompromisszumokat kelljen kötni miatta csapat téren, amikor egy full BPL csapatban is Kane vagy Lukaku megcsinálja ugyanazt vagy még jobbak is.
-
KaksziLajos
senior tag
A hétvégére keresek Icont, akin kicsit kereshetek is majd. Most hétvégén a 90-es Hernandezt használtam, elég brutál lap... 3000 coint kerestem is rajta.

Szóval a mostani WL-re keresek valaki icont.
A 90-es Del Pieronál mennyire zavaró a 73-as balance?
Oké, chem Style javít rajta, de én Basicen hagynám, és az nem.
Használja valaki?Illetve a 91-es Shevchenkót próbálta-e valaki, nemigen látom senki csapatában, pedig elég jó lapnak tűnik....
-
Fifaisshit
őstag
Amúgy 1 dolog érdekes a mostani wlben nekem legalábbis

Egy kezemen megtudom számolni hány olyan csapattal találkoztam amiben 3nal több specko kartya volt és ossz vissz egy olyannal amiben volt legalább 1 legenda
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- Viccrovat
- Egy notebook, ami követ téged...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- További aktív témák...
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
es lovesem sincs miert, mindenki elver, ha akar, ha nem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)