-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0ty
aktív tag
megfogadtam nem leszek ideges és már tényleg csak nevetni tudok ami van ebben a játékban
mint egy rossz cirkusz
nevetséges hogy ha én felpasszolom a csatáromnak 3 védő ott vna és még 1 védekező kp is ott van de nála a 85. perc körül felpassz és az én csodálatos 2 középső védőm fut hátra
szélső védőkön rajta van hogy maradjanak hátul hát szarnak az egészre és mennek fel
kapok egy gyenge ellenfelet és a csatárom mindent mellé lő amit máskor mindig belő
olyan jókat nevetek ezen és elgondolkodom hogy miért egy ilyen hulladék játékba teszem az időmet :d nem érzem igazságosnak ha valaki tud játszani és megver az elején mindenkit utána akárki jöhet ő van tolva
Bakayoko meg lefutja kantét mbappét neymart mindenkit ha nem 25kért vettem volna a Kantémat már én is azt a hulladék embert használnám hogy én is a többiek közé tartozzakvaló életben egy jó megmozdulása nincs az embernek de nem baj
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HTPC (házimozi PC) topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- DOOM - The Dark Ages
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest