Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ShiberMonkey

senior tag

Kipróbáltam a demot. 2 db professional és egy darab legendary meccset játszottam.
    Az én véleményem az hogy:
    Pozitív dolognak találtam a játékosok mozgását (labdalevétel,cselezés, futás).
    A passzolás egész jóra sikerült.
    A mesterséges intelligencia jobb lett.
    Ami semleges számomra(van rossz és jó oldala).
    Az a beadások (jól meg lett szerkesztve,de érződik rajta hogy valaki csak erre fog gyúrni)
    A test-test elleni párharc (olykor beleütközök valakibe,közel marad és visszaütköz engem) néha olyan mintha összeragadnánk.
    Hosszú passzok.
    Ami negatív
    A széleken úgy ellehet futni mint a huzat,jóformán utol sem érnek.
    A kapusok mintha picit butultak volna.
    A cselezés hatalmas OP lett (amint teret nyersz magadnak rádőlsz a sprintre és nyomozhat az ellenfél).
    Ami szerintem OP lesz:
    A játék Ronaldo (és a Real Madrid ) hypejával egyértelművé tette hogy ez a játék "köré" épül. Ha sikeresek akarunk lenni kontrára kell játszanunk (mint a Madrid) nem hiába ennyire gyorsak a szélsők.
    Kell venni egy izmos csatárt a beadásokhoz ( Slimani, Carrol stb).
    Valamint nem árt 1-2 long shot taker középpályás sem,mert életveszélyes 20-25-ről tekerni.
    Nagy szerepe lehet a RWB/LWB-eknek , mivel nem kell nagy szerelési készség megállítani akár egy Balet. Viszont baromi jól jön ha utána egyből meglódulunk.
    (5-3-2/5-2-3 OP felállás lehet). Nem csodálkoznék ha Manét látnám RB pozícióban :D
    Ami érdekesség:
    Bekerült a chip shot a traitok közé (Balenél láttam). Valamint a suggested subtitution ami az R2+X lenyomásával megmutatja a jobb alsó sarokban kit kéne lehozni és ki jöjjön be a helyére.
    Ezáltal akár gól után cserélhetünk azonnal (ha az opció megfelel nekünk).
    Összeségèben én a tavalyi részben a demot imádtam és sokkal balanszosabbnak tűnt mint a 18. Itt túl sok OP dolgot látok már az elején.
    Aki kíváncsi az rakja fel Legendary szintre és eléggé pontos szimulációt fog egy online meccsről kapni( ellenfél legyen a Madrid)

Új hozzászólás Aktív témák