Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShiberMonkey
senior tag
Kipróbáltam a demot. 2 db professional és egy darab legendary meccset játszottam.
Az én véleményem az hogy:
Pozitív dolognak találtam a játékosok mozgását (labdalevétel,cselezés, futás).
A passzolás egész jóra sikerült.
A mesterséges intelligencia jobb lett.
Ami semleges számomra(van rossz és jó oldala).
Az a beadások (jól meg lett szerkesztve,de érződik rajta hogy valaki csak erre fog gyúrni)
A test-test elleni párharc (olykor beleütközök valakibe,közel marad és visszaütköz engem) néha olyan mintha összeragadnánk.
Hosszú passzok.
Ami negatív
A széleken úgy ellehet futni mint a huzat,jóformán utol sem érnek.
A kapusok mintha picit butultak volna.
A cselezés hatalmas OP lett (amint teret nyersz magadnak rádőlsz a sprintre és nyomozhat az ellenfél).
Ami szerintem OP lesz:
A játék Ronaldo (és a Real Madrid ) hypejával egyértelművé tette hogy ez a játék "köré" épül. Ha sikeresek akarunk lenni kontrára kell játszanunk (mint a Madrid) nem hiába ennyire gyorsak a szélsők.
Kell venni egy izmos csatárt a beadásokhoz ( Slimani, Carrol stb).
Valamint nem árt 1-2 long shot taker középpályás sem,mert életveszélyes 20-25-ről tekerni.
Nagy szerepe lehet a RWB/LWB-eknek , mivel nem kell nagy szerelési készség megállítani akár egy Balet. Viszont baromi jól jön ha utána egyből meglódulunk.
(5-3-2/5-2-3 OP felállás lehet). Nem csodálkoznék ha Manét látnám RB pozícióban
Ami érdekesség:
Bekerült a chip shot a traitok közé (Balenél láttam). Valamint a suggested subtitution ami az R2+X lenyomásával megmutatja a jobb alsó sarokban kit kéne lehozni és ki jöjjön be a helyére.
Ezáltal akár gól után cserélhetünk azonnal (ha az opció megfelel nekünk).
Összeségèben én a tavalyi részben a demot imádtam és sokkal balanszosabbnak tűnt mint a 18. Itt túl sok OP dolgot látok már az elején.
Aki kíváncsi az rakja fel Legendary szintre és eléggé pontos szimulációt fog egy online meccsről kapni( ellenfél legyen a Madrid)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest