Új hozzászólás Aktív témák

• Szigma70

addikt

válasz MdewC #33202 üzenetére

Nincs sértődés, nem az a fajta vagyok :D

Értem én, hogy béna vagyok, de nem fura, hogy ugyan arra panaszkodsz, panaszkodtok, amire én akkor?
    És, hogy ugyan azzal a béna játékommal, amivel a divben nem boldogulok, a WL ben lehozok 19 wint ami lehetett volna akár 22 is kicsit több rutinnal?
    És attól, hogy neked szipi szupi a játékmenet, honnan vagy biztos benne, hogy nálam is ugyan ilyen volt? Szted viccből irogattam ugyan ezeket akkor, mint amit most itt sokan?
    Tudom, hogy hozzátok képest nem játszom jól. De a saját korlátaimat ismerem. Tudom mikor bénázok, vagy mit baszok el épp, és azt is tudom, érzem, mikor a gép nem hagy játszani.
    Az sem igaz, hogy csak én panaszkodtam. Többen is, mind alsóbb osztályokból.
    Hidd el, sztem nem egyforma a game a módokban, vagy az egyéneknél, de lehet még az osztályokban is különböznek.

Persze, benne van amit írsz az is. Én nem tudom lekezelni a dolgokat sokszor, mert se a tudásom, se a tapasztalatom nincs meg hozzá.
    De ettől még amiket írtam, azokat én tapasztaltam. Tökmindegy, hogy te nem. Örülj neki. Lehet, bekapcsolom a ps-t, és most én írom majd, hogy fingom nincs miről beszéltek, mert sose volt még ilyen jó a játék. Én már ezen sem csodálkoznék.

És igen, én sok vasat tartok a hobby tüzében.és ezek közül a Fifa nincs a 3ban. :DD

Valóban barátilag :R

@David

Na erről beszélek :)

[ Szerkesztve ]

Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák