- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kijelzőre és tartozékokra gyúr a Huawei MatePad Pro 12.2
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
Hát fel tudom magam baszni, az tény
Nem az bánt egyébként, hogy egy jóval gyengébb csapat, és sztem játékos ellen kikapok, hanem, hogy nem egyenlőek a feltételek, mert ő hátszelet kap azzal, hogy a csapatomat lebutitják, és ez nem igazságos. Az igazságérzetem sérül. Meg néha a kezem, meg egy egy pohár, vagy ami a kezem ügyébe kerül
Így csak 20 lett a WL vége. Összesen 5 DNF volt, ebből 2 nyert meccsen, a többi nem lett volna meg. 7x kaptam ki vezetésről.
Optimális esetben lehetett volna max 25 win kb. Több nem. És ugye egy valószinüleg jóval gyengébb, vagy hígabb mezőnyben.
Ennyi van bennem
-
MdewC
nagyúr
válasz
Szigma70 #34196 üzenetére
Hasonlót akartam írni, mint Guru, de konkrétabb leszek.
Ugyan úgy érzem ezeket én is, néha, mint te. Ez benne van. De ha elönti az agyadat a vér, idekeskedsz, arra koncentrálsz, hogy miért cseszik ki megint veled az ea, nem pedig arra koncentrálsz, hogy akkor nyerni fogsz, nem maradsz nyugodt, akkor ezeket a meccseket mindig bukni fogod és nem fogsz fejlődni.
Ez pontosan így van. Ne is próbáld megmagyarázni nekem, hogy higgadt maradsz, mert tudom, hogy nem maradsz higgadt. Átmentem ezen, én se voltam/vagyok néha higgadt. Ha nem tudsz nyugodt maradni, nem tudsz koncentrálni és saját magadat vered meg. Nem lehet minden ilyen meccset megnyerni, az hazugság, de ha eldöntöd, hogy nyersz és nyugodt vagy, akkor sokkal nagyobb arányban fogod ezeket is hozni. Ha pedig ezt bebizonyítod magadnak, hogy működik, akkor onnantól még többet fogsz nyerni.
Ez működik.
Ez különbözteti meg a játékosokat, hogy ki, hogy kezeli ezt. Vkinek ez természetes, vki nem bírja ezt megoldani. 1 gombot bárki meg tud nyomni, lehet vki gyors, vagy jól lát a pályán, ráérez a taktikára. De ha stresszt vagy a nyugalmat, vagy a győzni akarást nem kezeli jól, akkor ki fog kapni.
Azt pedig le se írom, hogy akinek a kezében nincsenek benne az automatizmusok, hogy mire mit kell nyomni és gondolkodik mit kell nyomni, akkor nem is kell idegeskedni, menjen még gyakorolni ezerrel, mert anélkül se megy. Ez most függetlenül írom, nem konkrétan Neked.
-
A guru
addikt
válasz
Szigma70 #34196 üzenetére
Nekem is vannak ilyen meccseim, 2-3 win még simán benne maradt ebben a hétvégében is, mert nem tudtam megfelelően kontrollálni a meccset és a játékosaimat. Volt, ahol 3 sima és 1 dupla kapufám volt 120 perc alatt, de nyertem 4-3-ra, mert folyamatosan nyomtam az ellent a kapujához, hiába az EA nem velem volt. Volt olyan, ahol 85. perc után kaptam 2 gólt és ezzel kikaptam.
Szóval meg kell tanulni ezt kezelni, játszani a saját játékod, megpróbálni minden szituációban irányítani a meccset.
4-4-2(2) nagyon működött most, 4-2-2-2 kevésbé, múlthéthez képest. 3-5-2 is nagyon jó volt.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru #34189 üzenetére
Jó ideje nem játszom 41212-őt.
4231 az alap innen váltok ha kell, de nem kellene sokszor, hisz majd mindíg én vezetek. De ha nagyon kell akkor ennek a szélesét, vagy a 4411 et nyomom.
Én csak azt nem értem, ti hogy nem érzitek azt amit én. Hogy van olyan meccs, mikor érzed, hogy egyszerüen nem hagy játszani.
Az emberek lelassulnak, Pelét beéri bárki, Ale nem tud passzolni, és az 1000%os , végletekig kijátszott gólvonali ziccer is kimarad, míg az ellenfél lövi a 8x elépattanó fos mák gólokat.
És ha ilyen meccs van, márpedig van, akkor ha a fene fenét eszik, csinálhatok bármit, nem nyerhetek.És gondolhattok bármit, én érzem ezt, az én gépemen, itthon, az én netemmel.
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #34194 üzenetére
Áhh, 36 is necc lenne.
-
A guru
addikt
Back2back
-
cristijAn
tag
Felkerült a mindenes videóm amiben bemutatom az egész Division Rivalst
https://www.youtube.com/watch?v=mxkD7zl4paU
-
A guru
addikt
Daily objectives bronze pakk beadta ezt a silver TOTW srácot.
-
v-man
őstag
válasz
Szigma70 #34185 üzenetére
Nekem nincs hosszú WL történetem, hisz csak azóta játszom, hogy 5-6 hete könnyített bejutással lehetett bekerülni, de kimagaslóan ez a legrosszabb hétvége, 22 meccs után járok 8 győzelemnél, előző héten pl 21 winem lett, de előző kettőn is kvázi simán meglett a 18.
Most egyszerűen nem enged játszani, azt érzem. A legegyszerűbb passzokat is képesek elrontani prime Gulliték, rengeteg kapufa, kimaradt tuti ziccer, TOTS ter Stegen ha kifog valamit, az is az ellenfél elé pattan... stb szokásos kedvességek, amikor széllel szemben h*gyozunk.Pedig már előrendeltem a 19-et, igazán hagyhatná, hogy élvezzem a játékot az egész év irdatlan sok ráfordított órájából összerakott kiváló csapatommal.
-
Digestive
veterán
válasz
etaclan1984 #34182 üzenetére
De az ellennek jóváírja győztesként.
Ugyanzt csinálják, mint a draftnál sztem.
-
Szigma70
addikt
válasz
A guru #34180 üzenetére
De nem megy.
Egyszerüen, megváltozik a játék. Játszanám ugyan azt, mint elötte, de nem engedi. Olyan, mintha egyszerre csak csapatot cserélnénk . Elkezdenek bénázni a játékosaim, minden mellé vagy kapufa, a passzok világtalanok lesznek, a védelem szétnyílik.
Már próbáltam ilyenkor alakzat váltást, cseréket, ultra attack, high press, semmi sem segít.Mert ha az elsö félidő elején megyek 2 góllal, akkor még ok, kiegyenlit a meccs végéig, van ilyen, de hogy a 85. ben megyek 3-1-re, és még játékidöben kikapok 3-4-re?
Azért ennél már jobb vagyok. Ezt még Te se , MdewC se hoznátok össze ellenem egy prime ikon csapattal.
Fóleg nem többször.Ami még bosszant, az a megnyert meccs, ami a lefújás után, míg ki lépkedek a meccsből megszakad, DNF.
3 ilyenem volt, és még 3 sima DNF. Egész héten 1 se.
Ha ezek nem lennének, meg lennék elégedve a teljesítményemmel. kb. 22 winem lehetne kb. 32-35 meccsből.
Elözö héten 19 lett, elötte 18, és ugyan ezek voltak. A DNF ek elvettek 3-3 már megnyert meccset.Az én szintemen nekem ez jó
-
v-man
őstag
Van egy PTG dembele lapom, ami most ugye a fof lappal megegyező 89 értékű. Ha a tegnapi győztes gólra kap a csávó egy if lapot, az tuti 89 alatti lesz szerintem. Ugye a PTG lap nem megy lefelé? 😁
-
etaclan1984
őstag
PC-n borzalmas a helyzet. kb 5 meccsből 4 megszakad idő előtt. Teljesen mindegy hogy vezetek, azt írja ő miatta szakadt meg nincs win és a meccset sem számolja bele.
-
Szigma70
addikt
Gyerekek
Hol lehet kikapcsolni a 'hiába vezetek mindíg, mégis kikapok' szkriptet?
Ilyen a világon nincs, hogy ennyiszer forditsanak a csapatok.
2-3 gólig a pályán sincs, majd megtáltosodik.
Persze. -
Digestive
veterán
Pjanic! Csodás gól!
-
sz_abika
addikt
Na ennyi volt a WL - jövő hét nem vagyok, most 11 meccs alatt összeszenvedtem 5 győzelmet, a silver 1 meg megvan.
Akkora delay van minden meccsen, hogy élvezhetetlen a játék, elengedem Vieira valót is.És miután megnéztem hogy Madden 19ben, hogy adták el a szart újracsomagolva, még szerencse hogy nem tudtam előre kifizetni a preordert. Majd decemberben a karácsonyi -50%ban jó lesz ez...amúgy sincs kedvem újra tanulni a lövéseket meg mozgásokat.
-
törölt tag
válasz
Digestive #34174 üzenetére
Sajnálom a pénzt kontrollerre.
Más játékkal nem játszom, de a fifát sem veszem annyira komolyan, hogy beszerezzek miatta egyet. Élvezem billentyűzettel is, már amikor jó a gameplay, az eredmények meg annyira nem érdekelnek. WL-re, SB-re nincs időm, a div meg csak szórakozásnak jó, azt kár is komolyan venni.SBC-zni, tradelni, pakkot nyitni lehet így is, az a lényeg.
-
törölt tag
Történelmi pillanat: sikerült feljutnom div2-be.
Itteni mércével nem nagy dolog, de nekem eddigi Fifa pályafutásom alatt ez a legnagyobb eredményem.
Ez már azt jelenti, hogy kontrollerrel stabil Elite lennék a WL-ben, konzolon meg egyenesen top 100.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #34170 üzenetére
Remeljuk a neted es a kontrollered is 😉
-
dante1
újonc
Nem szoktam panaszkodni a játékra, mert tudom milyen,de ma kiakadtam. A készítők szerintem nem, hogy nem fociztak soha, de egy meccset nem néztek végig.
Attól, hogy valaki bal hátvéd tud kapura lőni.
Ibra attól, hogy nem 20 éves eltalálja a kaput FEJJEL 5 méterről.
Egy majd 190cm 80kg-os védőt bármilyen jó játékos Messi nem tud arrébb rakni..
Chiellini nem tudja lefutni Neymart még fiatalon se nemhogy most.
Egy meccsen nincs összesen 9 kapufa.És még sorolhatnám pedig csak 10 meccset játszottam.
Nem tudom mit csinálnak a 19-el, de ahogy hallom még rosszabb lesz. -
akooos
veterán
Első wl meccs, vezetek 2-0-ra, talál 2 gólt a srác és egyszercsak kifagy a játék és kidob a dashboardba... srác meg ír xbox appon, hogy mi a szar... sose volt még ilyen a 18-ban velem
-
Francesco003
aktív tag
Ezzen kiégtem...
[link]
2 kérdés
1 félidő...11es?
Mi ez a sok autotacle... -
A guru
addikt
válasz
gabigyerek #34162 üzenetére
Szeptember 3 az utolsó WL vége.
Fifauteam.com-on minden ilyen infót láttok, ha nem vagytok gépnél.
-
gabigyerek
senior tag
Skacok ez lesz az utolsó WL?
Ha igen akkor gondolom hétfőn minden játékosnak beesik az ára, és akkor nem vennék most senkit már.
-
akooos
veterán
válasz
arpo04 #34159 üzenetére
Így fogok neki menni a wl-nek, bár lehet Sterling helyett Mahrez lesz, mert Sterling túl alacsony és ez sokszor hibát szül. David Silva a 60-as DEF ellenére eszméletlen jól védekezi le sokszor a támadásokat, Bakayoko pedig egy script ugyebár
Eladtam jó pár játékost, úgy sem kellenek már semmire, marad egy alap csapat + cserék, tartalékok, így lesz tőke.
-
arpo04
őstag
válasz
akooos #34157 üzenetére
89 Rojo nem rossz, tots Otamendi es Sif Mustafi is jobb. Mustafi 400 meccs korul volt nalam es tokeletesen szurt. Otamendi kb 150 meccs ota kivaloan teljesit. Jelenleg prime Nesta, tots Otamendi a ket belso. Szelen fof Kolarov, prime Zanetti. Viszont fontos a szurok szerepe. Igaz nem tudom milyen felallasban jatszol.
-
sz_abika
addikt
ISTENEM DE RÜHELLEM EZT A SON GYEREKET
Szöglettel jövök. Lefejeli Ibrat, a kipattanót utána elveszi Desaillytől akit ellök és megsérül, majd utána sprintelek Mertenssel aki lemarad tőle!!! Aztán elbalfaszkodja a srác a kontrát, szöglet. Ki lehet találni hogy SMS vs Son fejpárbajt kinyerte.
Itt jött az RQ.
-
akooos
veterán
Na kicsit alakítottam a WL-re a csapaton, bár nem fogok tudni 40 meccset lejátszani szokás szerint
TOTS Wendell padra került, jött SIF Alonso helyette, akivel letoltam már 8-10 meccset és nem nevezném rossznak egyáltalán, sőt visszalépésnek sem. Így 100 a chemistry is, még gondolkodom azon, hogy SIF Moses helyett kipróbálom a 89-es FOF Mosest is. PL-ből ki a legjobb TOTS védő?
Azpi mellé kéne. Jobb szélen Moses, kapuban De Gea, bal szél Alonso ezért vagy spanyol TOTS (nem Ramos) vagy PL védő kéne
Ha 25 meccset le tudnék játszani, az fasza lenne, mert szerintem gold 2 simán meglenne, bele kell húzni az utolsó WL-be.
-
Digestive
veterán
válasz
gamegod #34146 üzenetére
Nálam ma Blanc és Umtiti rohant egymásnak.
Ez a szarság az utolsó patch óta van sajnos.
-
gamegod
senior tag
gondoltam nyomok egy kis jourenyt ugysem vittem végig
köszi fifa
[link] -
Aguinaga
őstag
válasz
gabigyerek #34129 üzenetére
SIF Moses egy beteg állat. A FOF verziót nem ismerem.
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94 #34138 üzenetére
Ezüst hétvége van???
Bammeg én meg elrolloztam a csapat nagy részét mondván úgyse kell
LFC1892YNWA: én épp ráérek
-
ShiberMonkey
senior tag
Valaki pár meccset Ps4en ?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94 #34138 üzenetére
Végre a topik is fellélegzik.
-
Kristof_94
nagyúr
Na nekem nem volt időm kvalizni, a mostani meg nevetséges az ezüst játékosokkal úgyhogy lesz egy "nyugodt" hétvégém. Mondjuk dolgozom végig, de így legalább a FIFA nem dob rá egy nagy lapáttal!
Mostantól leginkább csak várakozás lesz a 19-ig, meg a net rendbetétele. -
etaclan1984
őstag
Azért az elég bicskanyitogató hogy idén a Futmas-os sbc-n kívül nem is lehetett felhasználni a WL rewardokat mint IF lap.
Simán kinézem az EA-ből hogy az utolsó havi rewardnak TOTW lapokat adnak egyébként TOTS helyett hiába mondjátok h elképzelhetetlen -
sz_abika
addikt
Amúgy mobilapp bug volt, most kaptam meg én is a csomagomat pedig nem is írtam.
Egyet nyitottam telóról, majd a többit a konzolról amik tradeablek voltak menetből. Kár hogy elbasztam a free pack lehetőségeket.
-
lujdzsi89
tag
Ha valaki esetleg untreadable pakkokat kapott a marqueeból az írjon nekik, kompenzálják. Nem ugyanazokat küldték és semmi nem volt bennük, de azért gesztusnak megteszi.
-
peetie1
aktív tag
Vki elvitte 50k ért az IF wright-pihilipsem 😎 remélem betette az sbcbe és jött neki egy 83as legalább
-
dracox
addikt
Lesz még valami pakk őrület ebben a 18-ban?
Vagy nyissam el a fél millió zsetonomat 7500-as pakkokra? -
akooos
veterán
válasz
gabigyerek #34127 üzenetére
FOF Moses?
Esetleg TOTS Debuchy és akkor 10-es chem lesz neki is.
-
Bobbysolo
tag
válasz
etaclan1984 #34119 üzenetére
Óriási szükség van ezekre a lapokra, főleg a bronz IF Fisherre 70-es lövéssel.
-
akooos
veterán
válasz
etaclan1984 #34121 üzenetére
Én lecserélem szerintem TOTS Wendellt rá, úgyis már csak funból játszok.
-
akooos
veterán
válasz
etaclan1984 #34119 üzenetére
Az az Alonso nem néz ki rosszul.
-
ShiberMonkey
senior tag
Szép napot
Valaki pár meccset ps4-en ??
akár sima akár UT (habár csak lowbudget csapatom van
)
-
K.J
senior tag
Igazatok van! Téma lezárva.
-
Mrdevil
addikt
válasz
gabigyerek #34111 üzenetére
Még annál is gyenguszabb.....
-
arpo04
őstag
Forditottam mar meg meccset 2-3 golos hatranybol. Alakzat valtas, csere es player ins atallitassal. Konzolon keves lehetoseg van csalni es pc se alkalmaztam. Inkabb kikapok es elismerem ha jobb...
-
gabigyerek
senior tag
Nem panaszkodásképpen, mert nem érdekel különösképpen, de megcsináltam marqueeből a prime gold pakkos sbc-t és realizáltam, hogy 45 ezres pakkból összeszámolva 4200 coin jön vissza, ha mindenki megy a piacra. Ez a pack weight hihetetlen gyengusz.
-
gabesz82
őstag
A legidegesítőbb a legacy defending (gyakorlatilag a gép védekezik helyetted online), amit elvileg csak offline lehetne használni... a másik amit ellenem csináltak az az irányítás átvétele, tehát ő irányította a játékosaimat, de ezt javították patch-csel. Illetve van még DC csalás, amikor megszakítja a kapcsolatot és Te szívsz, mert úgy veszi mintha te szakítottad volna meg (bár ezt legutóbb konzolon is láttam már sajnos...). Tavaly volt még a rating csalás (mindenki 99-es rating-es volt). Sajnos PC-n könnyebb csalni, ez öli meg lassan a PC-s játékokat szerintem...
-
Digestive
veterán
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Digestive #34103 üzenetére
Az email címben. mivel ugyanaz a mail. én továbbra is tartom azt az elméletet mivel sokat költöttem fifa pointra ellenem húz a gép, hogy még többet vegyek. Egyébként egy meccs távlatából nem lehet sok következtetést levonni, majd a wl után, csak ki kéne jutni, de bronzokkal nehéz lesz
Nem fekszik a PS kontroller és PS-em sincs. Vélhetően egyébként Box mellett döntök majd,
-
Geradossz
aktív tag
Na megvolt az első boxos meccsem, ugyanaz mint pc ugyanúgy fogalmatlan idióták vernek el idióta gólokkal
Tök mindegy mire veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest