Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére

Viszont ez nem olyan, hogy a jelenlegi játékosaimat meg eladja a semmibe? Egyszer csináltam, és eltűnt az a játékosom.
-
Dinter
addikt
Sziasztok.
Most jött meg újra a kedvem a FIFA-hoz. Viszont a 17 demo nem akar működni. Tudom, hogy legacy kártyám van(6870), ezért kipróbáltam a regedites módszert. Viszont töltésnél még mindig crashel. Hogy tudnám működésre bírni?
-
Csak nekem nem megy a Web App egész nap?
-
Meghivott
addikt
A 25Ks gold players premium csomagból bontott már valaki?
-
Lori82
senior tag
Sziasztok 6 elbukott hétközi kupa döntő után 7-ik alkalommal sikerült kvalifikálni magam a hétvégi bajnokságba.Chelsea szurkolóként és angol foci kedvelőként PL csapatot építettem,de a PL játékosok drágábbak mint az olaszok és mivel nincs túl sok zsetonom,csináltam egy olasz csapatot.A Calcio csapattal vágtam neki a bajnokságnak.Akinek nincs túl sok zsetonja ajánlom Carlos Bacca-t Hawk kártyával.Baromi jó a helyzetkihasználása,32 meccsből 25 gól és ebből a fele kb. a hétvégi bajnokságban ahol elég komoly ellenfelekkel találkoztam.Már lenyomtam a 25 meccset, 11 győzelmet sikerült összehoznom.Lehetett volna jobb is,de első nekifutásra nem rossz,ha minden igaz ezért 20 000 zsetont,egy mega pack csomagot és egy premium arany csomagot kapok.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A Milan kapusának ugye van egy 82 ratingos IF lapja, meg egy 84es.Tehát ő már 2x kapott IF lapot, ami nem írja felül a régi IF lapot.
-
Meghivott
addikt
Vettem 2db IF Carrascot 63K/db áron, remélem hamarosan 100K fölött lesz...
-
ProEvoFan
nagyúr
Mi a különbség a tök fekete lap és a csak az alján fekete lap között?
-
ferni
őstag
Mielőtt valaki félreértené Real drukker vagyok, CR-t is imádom, sőt....
De vak nem vagyok és nagyon nem volt az igazi az emberünk és ha erre a szarra SIFet kap, akkor kb 110es ratingnél kéne majd megállnia az EAnél.

Nála picit magasabban van a léc, mint másnál, de legalább sok-sok meccs után megnyílt a gólcsap.Majd kiderül.
-
Meghivott
addikt
PC platformon a többképkockás mintavételes élsimítás be vagy ki?
-
Linkin1994
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a problémák hogy játék közben elmegy a kép és kiírja a játék ,hogy dvi no signal majd kb 15 másodperc múlva visszajön ez miért van ?
Kettő videokártyával is ezt csinálta (GTX 970,1060) -
Meghivott
addikt
4411be kérnék javaslatokat a két CM posztra az alábbi csapatokba:
seriea, bpl, brazil és bundesliga.
Max 10K körüli játékosok érdekelnek. Vannak párosaim (Parolo Sosa/Herrera Pereyra/Marlos Oscar/Sanches Embolo, de érdekel Nektek ki vált be.
Köszi -
ProEvoFan
nagyúr
Smalling ok.Mellé Koscielny, Bailly vagy Otamendi?Mondjuk Koscielnyből kijön a másik kettő...
-
LendvaiFeri1
veterán

-
balisz
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Én majd ezt a csapatot akarom megépíteni, szerintem kb. 300k körül lehet viszont Robben sajna még nincs meg.
A 4-3-2-1 felállás nekem nagyon bevált, ezzel vagyok a legeredményesebb. Még lehetne is fejleszteni a csapaton még drágább játékosokkal, mint pl. Chiellini, Vidal vagy persze Ibra. -
szupersanyi
aktív tag
Van jelenleg 800k-m, ebből mondjuk 2-300k-t költenék el most egy csapatra. Ennyiért mit javasoltok?
-
Meghivott
addikt
Megint nem megy a webapp?!
-
ferni
őstag
-
Rypejakten
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
eladod és építesz egy olyat, ahol megvan a 84.
-
LendvaiFeri1
veterán
SBC, 84kem kell, 83 van. Többet nem lehet kihozni belőle. Ilyenkor mi van?
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Okés, akkor teszek egy próbát vele

-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
CAM-ba Mata nem jó? Vagy esetleg Oscar.
-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Inkább nekik szavazok bizalmat
Fellainit mindenképp szeretném én is a magassága miatt, illetve Maticot is, tuti 2 fejelő lesz így aki megszerzi a kirúgásokat. Kapus meg a CB-k kérdésesek nekem még 
-
Aguinaga
őstag
Sziasztok!
Gndolkozom egy olcsó Ligue 1 csapaton (olyanom még nem volt).
Szerintetek N'Doye mondjuk egy powerhouse lappal megfelelő lehet CDM-nek? Van valakinek vele ingame tapasztalata? -
balisz
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Na, azért Shaw is elég jól nyomja.

-
Chereiose
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hátul érdekes emberek vannak
Pl. Fuchs ennyire jó lenne? -
balisz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hát én sorra rúgtam abból a gólokat, csak kellett egy jó játékos aki jól lő. Ha meg az ellenfél odafutott az egyik játékosával, akkor meg kis szögletet csináltam, aztán megint ment be a passz a 16-os elé. Szerintem a góljaim legalább negyedét ilyen helyzetekből lőttem, ami nem egészséges. A játék életciklusának vége felé már tényleg nehezebb volt, mert akkor már mindenki jól letudta védekezni, de előtte nevetséges volt.
-
Chereiose
addikt
~50K-ból milyen BPL squadot ajánlotok?
ProEvoFan: +1
-
ProEvoFan
nagyúr
Kedves EA!
Kérlek nyugodtan írd ki minden FUT online meccs előtt, hogy engedsz nyerni vagy nem, mert akkor nem szenvedem végig a virtuális 90 percet.
Köszönöm! -
Meghivott
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem a körre rúgja, csak abba az irányba + még jön az erősség is...
-
dracox
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szögletnél én alapból kis szögletet csinalok már tavaly óta. 1-2 csel után pedig szépen beívelem aztan vagy befejelik vagy nem, mert mindenki elmozog a megadott helyétől.
-
balisz
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem is baj hogy már nem lehet a 16-os elé lőni a labdát, az egyik legelcseszettebb dolog volt tavaly, mindenki folyamatosan azt nyomta. Az a normális ha szögletből nehéz gólt lőni.
-
LendvaiFeri1
veterán
A web app sem megy?
-
kicsako
őstag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Csak a pro club es a weekend league megy Ijjé szerveren. A tobbi p2p.
-
jkrisztian
aktív tag
Agyfasz, hogy három meccsből kettő minimum laggos és játszhatatlan. Hiába 3 zöld csík jelzi, hogy jo a kapcsolat az enemyvel, akkor is szaggat. A gépem bivaj, az internetem szintén. EA szerverei lennének a szarok?
-
dracox
addikt
Én nem tudom ti hogy vagytok ezzel a 11-es rúgásokkal, de így elb*szni egy működő rendszert jobban el sem tudott volna az EA. Minek kell változtatni egy bevált módszeren sosem értettem...
-
Francesco003
aktív tag
Most már jó.
-
Francesco003
aktív tag
Ps4 nem megy....
-
zsolti72837
addikt
válasz
jkrisztian
üzenetére
XBOX ONE-ra nálam tudsz jelentkezni, de látom PC.

Web App nektek működik?
-
trapedli
csendes tag
válasz
chelseafan94
üzenetére
Én sem. (PC)
-
chelseafan94
tag
Van még valaki, aki nem tud belépni az EA szerverek miatt (PS4)..?
Jó lesz így megcsinálni a weekend league-t... -
HdRew
őstag
Vicc ez az egész.
Befelé megyek Walcottal félpályáról 1-1-ben a kapusra, bal oldalról, oda direkt jobbost rakok, hogy a hosszúba eltekerje. Erre nem BAL LÁBBAL akarja elrúgni?
Persze a noname olasz kapusa mindent kivédett. Ő meg rúgott 2 gólt 35-ről. Naná, persze. És akkor ne legyen az ember ideges.
Előre el van döntve itt az összes meccs.
-
szpal17
őstag
Div 3-ból most mentem volna fel DIV 2-be ha az utolsó meccs nincs elcsalva, ahogy illik. Nincs sok időm játszani szerencsére, különben jönne megint az idegbaj. Semmi nem változott a hendyvel kapcsolatban. Jön egy szerencsétlen, akinek egy komolyabb támadása nincs és lő egy mesterhármast egy ismeretlen senkivel. Statisztikáról annyit, hogy 4 kapura lövéséből 3 gól, amiből az egyik kamutizi, amit kifogok de visszapattan a csatár elé. Másik sima lövés bepattan a kapusomról. Nekem 15 kaput talált lövés, amit a superman kapus minden alkalommal fogott, kapufák és össze-vissza pattogó labda a kapu előtt, de még véletlenül se befelé. 70-30 a labdabirtoklás.
Majd ha lesz időm megint nekifutok.

-
MdewC
nagyúr
Bonu is lőtt egy szépet, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz vele.

-
Kristof_94
nagyúr
Remélem Mitrovic kap újabb informot, mert 2 gólt lőtt a bajnokin, plusz kedden is kettőt a kupában. Bár tudom, hogy kell a hely az újabb CR-nek. A végén itt is felmennek majd 100 fölé, mint a mobilos fifákban...

-
drachoHUN
senior tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Jó lenne valami.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az nice...

Mr.Rain: +1
-
Mr.Rain
senior tag
Én komolyan nem értem miért panaszkodik itt sok ember mások játékstílusa miatt?! Mit gondoltok, majd senki nem azt a taktikát választja, amivel az adott részben eredményes lehet?!
A való életben kevés kivétellel mire épít a legtöbb csapat elég nagy %-ban?
1.Gyors szélsők, támadók általi beadásokra 2.Ezekkel a játékosokkal való kontrákra. Akkor itt miért akkora baj, komolyan nem értem... Egy Real, egy Man.Utd és egy Juve is szórja a beadásokat, kivétel nélkül...
Meg kell tanulni levédekezni, és alkalmazni, ez hozzátartozik a játékhoz.
Pont.
-
marcess
senior tag
Csak megjegyzésképpen megcsináltam a league és nation sbc-ket, befektetés 70k ( megvettem mindenkit azonnali áron kb 50-60 lehetett volna) a haszon 110k lett, a nyitásokban volt Lloris, Dani Alves, Lacazette, if Pléa, Renato Sanchez, Fernandinho akik 2k felett mentek el.
-
Sirandrish
legenda
Mi lett ezzel a játékkal?
Asszonnyal szoktunk néha játszani, és eddig is voltak furcsaságok, de most (kb egy hét után először játszottunk) olyan dolgok történnek ami már több mint nevetséges.
Tiszta helyzetekben 10ből 8szor kapufa az első meccsen..másodikon detto. Harmadikon meg elfelejtik merre van a kapu és MINDEN lövés mellé megy. Olyan helyzetekben amiket máskor 70-80%ban kihasználok most csak ontja a mellét vagy a kapufát.
26 lövésből 12 talált kaput amiből 11 kapufa...
Ez mi??? -
bdave16
senior tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Én nem vagyok olyan rossz ebben a részében a játéknak,csak elhanyagoltam,de szívesen benne lennék. Középpályán és elől ia bevethető vagyok bármelyik poszton. Ha esetleg lennénk 5en az már jó lenne.
-
bdave16
senior tag
válasz
jkrisztian
üzenetére
Ha pc én benne lennék. 14,15ben Evpa csapattag voltam
. Mondjuk én volt a gyenge láncszem 
-
jkrisztian
aktív tag
Csinált màr a PH fifàs közössége pro clubbot ahova levihetném focizni a "kölyköm"?

-
Jack45
csendes újonc
Üdv!
Betelt a pohár a mai nappal..rengeteg a coin csaló, ezért átváltok én is konzolra. Nem tudja valaki hogy az origin accountomat és a Pc-s zsetonomat hol tudnám elpasszolni? Másik kérdés:az itteni fórumon ki melyik konzolon játszik? Mert akkor úgy választok.
Előre is köszi -
Noda10
tag
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani, hogy az alábbi videóban is látható "shot meter"-t hogy lehet bekapcsolni a játékosok feje fölé?
-
majnkopf
tag
Hát a szélre le majd bead meg a távolról lövöldözök vagy ívelgetek előre stílushoz még passzolhat is, mert ha elváltod magad amire a lag miatt elég komoly esély van akkor azért már ott is van ő meg csak bead ahhoz nem kell sok tehetség, megnyomja a lövést a fejeshez aztán kész. 50-50
más:
egyébként csak én vettem észre vagy egyre több az agyatlan. ezeknek semmi játékstílusuk nincs, az a stílusuk ami az adott évben jobb és több esély van azzal meccseket nyerni.
idén:
- high pressure
- agressive interception
- szélre le majd fejes
- ha szerez 1 gólt akkor meg 25 játékossal védekezik a 16os körül és nyomkodja orrba szájba a teammate containtés ezek azt hiszik tudnak játszani, mert megnéznek 4 tutorial videót a yt-n, hogy idén éppen mit érdemes használni, besírok. semmi önálló gondolat.
legutóbbi ellenfelem középpályán csel átfordít a másik oldalra és a Sterling-Mané párossal felváltva fut a szélen majd adogatja be középre és egész meccsen. 2 beadása volt, mert még arra alkalmatlan, hogy a szélen meghúzza ezekkel és legalább be tudja pontosan adni. Majd miután érezte, hogy ők ketten kevesek behozza a Musa-Wilson párost középpályára.. a vége az lett, hogy tizikkel kikaptam. Kicsit szomorú, hogy ilyen játékosok meccseket nyerhetnek meg sorozatban.egy kis on: napi kapusajánlat: [link] Aki francia csapatot épít szerintem ne hagyja ki belőle. Iszonyat miket tud védeni a pali
-
MdewC
nagyúr
válasz
Chereiose
üzenetére
Hát igazából vegyes csapataim vannak, némi átfedéssel.
Most lett megint coinom, IF Dybala befektetés után, szóval hétfőn tervezek vissza venni 1-2 játékost. Most nem is játszom. 4-3-3(4)ST Laca mind a két keretben. CAM IF Dybala mind a két keretben, RW Fekir mind a két keretben és Handa szintén.
LW El Sha és Ntep
CM Radja, Marci jön vissza, sima Pjanic jön, Khedira jön.
LB Evra és Sandro
RB Lichti és Péres
CB Benatia, Bonu, Manolas és Barza.Egyelőre ennyi.

Rype: igen? Azt mondod?
Péresnél is jobb? Mi a véleményed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Automata kávégépek
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A 4-3-2-1 felállás nekem nagyon bevált, ezzel vagyok a legeredményesebb. Még lehetne is fejleszteni a csapaton még drágább játékosokkal, mint pl. Chiellini, Vidal vagy persze Ibra.