- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Köszönöm a megtiszteltetést, hogy ilyen illusztris társaságba soroltál engem is. Egyébként én nem tartom magam elite játékosnak, játszottam elite játékos ellen és esélyem sem volt. Persze a körülmények nem nekem kedveztek, mert kb a 25. meccsem volt aznap a wlben, de a srác eszméletlenül érezte a játékot(tehát egy jobb, frissebb állapotomban csak 2-3 góllal vert volna meg). Mondjuk ő majdnem minden héten nyomja és 35w nála közepes teljesítmény. Ezt azért tudom mert a meccs óta barát boxon és dumáltunk kicsit. SzakalyAti is hasonló 30+os játékos, ők igazán elite playerek. Én imádom a focit és fejlődtem is sokat idén, de rengeteget kellene gyakorolnom és játszanom, hogy elite játékos legyek. Az igazán jók 60+ napot játszottak a Fifa17el, nekem 23 körül van, de ahhoz nem is tudom lenne-e kedvem és valószínűleg az életem másik része megsínylené, amit nem szeretnék. Szóval jó ez így, leginkább élvezni jó és kicsit többet nyerni mint veszíteni.
XO: Gollami26
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest