-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz gyomorHD #15719 üzenetére
Jah 3 részt láttam,többre még nem volt időm,de jó lenne,ha az RB-t RB-be raknád,meg mindenkit a helyére,ez csak egy tanács.Priviben megírnád,hogy hova valósi vagy?Érdekes a kiejtésed,olyan mint nekem.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz gyomorHD #15732 üzenetére
Igen számít,mert akkor nem lesz olyan jó az összhang,meg szerintem egy balhátvéd nem fog olyan jól teljesíteni középpályán,mint egy középpályás. AZ még elmegy,ha a CAM a CM helyén van,azt még át lehet alakítani,de egy RB ne legyen CM.
"Amikor megszülettél te sírtál és mindenki más körülötted nevetett,élj úgy,hogy amikor meghalsz te nevess és mindenki más körülötted sírjon!"
-
Rypejakten
addikt
válasz gyomorHD #15743 üzenetére
inkább így, hogy védekező játékosod is legyen pályán.
-
bmw528
tag
válasz gyomorHD #15772 üzenetére
Én ettől fel sem szoktam magam idegesíteni, és ennél sokkal szopatós gólok vannak. Van olyan hogy 65% labdabirtoklás, 25-3 kapura lövés, rengeteg ziccer, 4-5 kapufa és kikapok, na akkor lendületből kapcsolom ki a ps-t. Ja és ha egy meccsen múlik hogy bent maradok tuti hogy úgy laggol hogy az ellenfél futkos mint a nyúl és én alig tudok vánszorogni.
Szóval ezt ragozhatjuk, annyira manipulált, és szarul működik a játék hogy csak erős idegzetűeknek ajánlott. És azt ne feledjük hogy téged is nyom a játék valamikor, szinte becsukott szemmel is lehet nyerni...
Különben szerintem a hendi = az egymás közti szar kapcsolat eredménye és akinél jobban megőrül a játék (hogy ez mitől függ, szerintem még az ea sem tudja) az szopacs
[ Szerkesztve ]
-
-
Shit Life
senior tag
válasz gyomorHD #15916 üzenetére
Az nem up-ol, az egy sima Benzema, mert nem kapott up-ot!
Ha nincs rá szükséged akkor nézd meg hogy most mennyi a legalacsonyabb azonnali ára és pár száz coinnal rakd ki drágábban el fogják vinni!Más:
Ti észrevettétek hogy a meccs végi statisztikák néha kamuk? Itt az assistra gondolok leginkább, mert most pl a meccsen tuti biztosra tudom hogy Giovinco 3 gólpasszt osztott Teveznek mert mind három 2 in 1 szitu volt és a meccs végén csak 1 assist volt beírva
Boldogok a lelki szegények mert övék a mennyek országa!
-
Rypejakten
addikt
-
Rypejakten
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz gyomorHD #16109 üzenetére
Az említett Terry, Mertezacker páros mellett alap még Kompany, Cahill és Mangala. Nálam ők játszanak az A és B csapatban. Koschielny, Vertonghen, nekem nem jött be, Rojo pedig valahol a két kategória között van, nem rossz, de akkor már inkább egy Mangala vagy Cahill.
Ja igen és nálam minden védőjátékoson anchor chemistry van, tehát +sebesség, + védekezés, +fizikum.
[ Szerkesztve ]
-
Rypejakten
addikt
-
MdewC
nagyúr
válasz gyomorHD #16403 üzenetére
Üdv!
Erről már elég sokat beszéltünk korábban, sokat írtam én is róla a kollégákkal, hogy alapvetően "nem szép" dolog bronzokkal lehúzni a csapat ratinget, mert lehet, hogy ezáltal kedvezni fog a gép. Akinek meg jobb a csapata, az szenved a magasabb rating és sok IF lap miatt... De azt kell, hogy mondjam, amit már korábban is, hogy megkövetem magam és sajnos ha más mód nincs rá, akkor alkalmazni szükséges, hiszen az miatt idegeskedni, mert a gép "lebutítja" a csapatodat, csak mert jó játékosokat teszel be (amit egyébként kemény időbefektetéssel kereskedtél össze), az elég nagy szívatás az ea részéről... Szóval így adhatsz egy esélyt magadnak, hogy az erősebb csapatodat alacsonyabb rating-el küld pályára. Szép/nem szép, a legnagyobb görény akkor is az ea.
Rypejakten: "semmi értelme, nem lesz más. nekem is bronzok a cseréim, és ugyanúgy kapom a hendit."
Ez szvsz nem teljesen igaz, lehet, hogy hendit amúgy is kapsz, de az tuti, hogy nem annyit, vagy nem annyiszor. Már én is teszteltem. Sőt Fransesco003 kollégával még egymás ellen is teszteltük.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Vampire Bat
aktív tag
válasz gyomorHD #16425 üzenetére
A videó szerkesztése alatt nem vettem észre.
Szerk.
Amúgy most valaki tud kereskedni,mert squad fitnessel most szinte lehetetlen.Mivel lehetne most kereskedni,[ Szerkesztve ]
-
BlessedElroy
senior tag
válasz gyomorHD #16546 üzenetére
Én nem kockáztatnék IF-ekkel. De azt tudom, hogy McGeady 2 hete 1000-1500 volt pc-n, most pedig 3-3.5K az alja.Szerintem sokan összeraknak gyorsan egy ír csapatot, megnyerik a kupát, aztán el is adják őket-erre nem biztos hogy kell IF, de lehet én gondolom rosszul.
Origin: BlessedElroy
-
MdewC
nagyúr
válasz gyomorHD #16572 üzenetére
Csak 1 tipp.
Sztem elég kicsi az esélye, hogy nyitsz, szóval felesleges erre pazarolni.
Viszont most jött ki a hír, hogy lesz SIF. A mostani 1-2 órában tuti, hogy dobnak ki jóval alacsonyabb áron IF Rooney-t, mint amennyi eddig volt az ára, szóval érdemes figyelgetni az azonnali árakat és lecsapni 1-2 órán belül egy "olcsóbbra".
Figyelgetni kell az árakat, de megéri. Szvsz sokkal jobban jársz, mintha a vakszerencsére bízod nyitással...
[ Szerkesztve ]
-
Francesco003
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
válasz gyomorHD #17143 üzenetére
Sztem inkább így, ha belefér.
Más:
Teszteltem ma egy picit.
1. osztályban nem mertem nagyon elindulni, elég sok sárga és piros csatlakozást osztott (fura volt, ennyi nem szokott lenni, most vagy szarakodott valami, vagy érzékenyebb lett a csúszka. Inkább előbbire gondolok.)Kupákban 4 meccset toltam, az első lagolt, nyolcad döntő volt, szóval nem hergeltem magam, inkább kiléptem. A következő 3 ellenfelem meglepően jó volt, nagyon erős védelmekkel, nem sprintelős játékkal és mind a 3 csapatban volt IF. (végre) Az első meccset elvesztettem 1-0-ra a hosszabbításban, egy csel után beakadt neki egy távoli, eléggé felhúzott, de végül is nem volt érdemtelen a győzelme, a védelmem egyébként nagyon a helyén volt. A következő két meccset behúztam, szoros meccsekkel, a csapatok gyorsak voltak.
Lehet csak belemagyarázás, még próbálgatni kell, de a test cseleket sokkal könnyebben beveszi a játékos, még Felipe Luis is elsőre bevette őket, pedig vele néha nem jött össze. Mintha az indítások is könnyebben mentek volna, nem szoktam ennyiszer rámenni, de most mintha vonzotta volna... A fejesek ugyan úgy rendben voltak. Nem tudom, hogy csavartak-e valamit, de nem volt rossz egyik meccs sem, leszámítva a lagosat.
Meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest