Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz
gyomorHD #17861 üzenetére
Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a barcelona csatárok voltak a rosszak. Neymar minden alakalommal mikor kapu előtt találta magát teli rakta a gatyát, Messi-t egyetlen helyzetből se lehetett kihagyni és ráadásnak úgy játszott, mint egy önelégült pöcs. A shity meg egy valódi pöcegödör, ilyen játékkal jövőre még a BL-ben se fognak indulni. Nagyon bánom, hogy erre a sz*rra rááldoztam 2 órát.
-
Shit Life
senior tag
válasz
gyomorHD #17672 üzenetére
Én ma 3x jártam így zsinórban, nincs rá megoldás, az a megoldás ha legközelebb nem veszed meg ez a moslékot!!!
Más:
Komolyan már félek vezetni egy meccsen 2-0-ra mert akkor törvényszerű hogy jön a script, a nem tudok 3 méterre elpasszolni mert nem gurul odaáig" effektus, minden visszapattan és a többi gusztustalanság!
Idejét nem tudom mikor volt tiszta meccsem, valamelyik oldalra MINDIG húz ez a tetű rendszer! (mostanában 80% engem szívat)
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
gyomorHD #17166 üzenetére
Nem hiszem, hogy az ő szponzorától olyan őrült sokan vásárolnának!
Bár ki tudja... Nem azért van ennyi coin seller oldal, mert ennyien foglalkoznának vele, csak némelyik tulaj csinál vagy 10 féle oldalt, ugyan azokkal az árakkal, stb. Volt, hogy az ebayen vettem coint és a paypales fizetésnél mmoga email volt, a coin pedig jóval olcsóbb volt az ebayen, mint az mmoga honlapján, ami felettébb érdekes. -
evibly
senior tag
válasz
gyomorHD #17169 üzenetére
Belenéztem a 14. videódba és pontosan azokat a hibákat követed el, amelyeket az előbb írtam
Eleve a 3-as védősorhoz nagy tapasztalat kell sztem, plusz jól válogatott játékosok.
Amit te csinálsz: jön a támadó, azonnal kilépsz és rácsúszol az egyikkel, és annyi, meg is vagyunk. Mögötte hatalmas tér nyílik, amit úgy fut be a csatár, ha nem tudod szerelni (már pedig nem nagyon tudod), ahogy csak akar.
Szóval értem én, hogy a két csatárral több gólt akarsz szerezni, ami meg is volt, de ugyanannyit kaptál is és csak a máknak, meg a kapufáknak volt köszönhető, hogy nem kaptál többet....
-
bucketb0b
őstag
válasz
gyomorHD #17174 üzenetére
Hát ahogy láttalak inkább az előreívelem és majd elől teszi a dolgot a csatár stílust kedveled, Sturridge meg ilyen izmosabb nehezen fellökhető gyors csatár kell neked előre nem RvP. Szélre 2 gyors ember középre meg egy osztogató aki labdát is tud szerezni. Ez az én véleményem bár ezt a stílust nem igazán használom, kedvelem így nem vagyok jártas benne, de szerintem RvP lassú előre ahhoz.
-
-
evibly
senior tag
válasz
gyomorHD #17158 üzenetére
Ezt elé sokszor kitárgyaltuk, ennek ellenére én is időnként beszívok egy ilyen gólt. A legfontosabb szabályok:
1. Sose lépj ki a támadóra belső védővel, mert lyukas lesz a védőfal és átfut rajtad.
2. KVK-val, vagy bármilyen középpályással kövesd oldalról, hátulról.
3. Ne a CB-ket irányítsd, hagyd, hogy az AI dolgozzon, bele fog keveredni, te meg lépj oda, amikor kell.
4. Ütközd le minél előbb a csatárt, ha ez nem megy, ne loholj utána, mert nem fogod utolérni.
5. Használj Matic-féle, tank jellegű (védekező szellemű) középpályásokat (egyet mindenképp), amit a kolléga is ajánlott az előbb. -
MdewC
nagyúr
válasz
gyomorHD #17143 üzenetére
Sztem inkább így, ha belefér.
Más:
Teszteltem ma egy picit.
1. osztályban nem mertem nagyon elindulni, elég sok sárga és piros csatlakozást osztott (fura volt, ennyi nem szokott lenni, most vagy szarakodott valami, vagy érzékenyebb lett a csúszka. Inkább előbbire gondolok.)Kupákban 4 meccset toltam, az első lagolt, nyolcad döntő volt, szóval nem hergeltem magam, inkább kiléptem. A következő 3 ellenfelem meglepően jó volt, nagyon erős védelmekkel, nem sprintelős játékkal és mind a 3 csapatban volt IF. (végre) Az első meccset elvesztettem 1-0-ra a hosszabbításban, egy csel után beakadt neki egy távoli, eléggé felhúzott, de végül is nem volt érdemtelen a győzelme, a védelmem egyébként nagyon a helyén volt. A következő két meccset behúztam, szoros meccsekkel, a csapatok gyorsak voltak.
Lehet csak belemagyarázás, még próbálgatni kell, de a test cseleket sokkal könnyebben beveszi a játékos, még Felipe Luis is elsőre bevette őket, pedig vele néha nem jött össze. Mintha az indítások is könnyebben mentek volna, nem szoktam ennyiszer rámenni, de most mintha vonzotta volna... A fejesek ugyan úgy rendben voltak. Nem tudom, hogy csavartak-e valamit, de nem volt rossz egyik meccs sem, leszámítva a lagosat.
Meglátjuk...
-
Francesco003
aktív tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
gyomorHD #16572 üzenetére
Csak 1 tipp.
Sztem elég kicsi az esélye, hogy nyitsz, szóval felesleges erre pazarolni.
Viszont most jött ki a hír, hogy lesz SIF. A mostani 1-2 órában tuti, hogy dobnak ki jóval alacsonyabb áron IF Rooney-t, mint amennyi eddig volt az ára, szóval érdemes figyelgetni az azonnali árakat és lecsapni 1-2 órán belül egy "olcsóbbra".
Figyelgetni kell az árakat, de megéri. Szvsz sokkal jobban jársz, mintha a vakszerencsére bízod nyitással...
-
BlessedElroy
senior tag
-
MdewC
nagyúr
válasz
gyomorHD #16403 üzenetére
Üdv!
Erről már elég sokat beszéltünk korábban, sokat írtam én is róla a kollégákkal, hogy alapvetően "nem szép" dolog bronzokkal lehúzni a csapat ratinget, mert lehet, hogy ezáltal kedvezni fog a gép. Akinek meg jobb a csapata, az szenved a magasabb rating és sok IF lap miatt... De azt kell, hogy mondjam, amit már korábban is, hogy megkövetem magam és sajnos ha más mód nincs rá, akkor alkalmazni szükséges, hiszen az miatt idegeskedni, mert a gép "lebutítja" a csapatodat, csak mert jó játékosokat teszel be (amit egyébként kemény időbefektetéssel kereskedtél össze), az elég nagy szívatás az ea részéről... Szóval így adhatsz egy esélyt magadnak, hogy az erősebb csapatodat alacsonyabb rating-el küld pályára. Szép/nem szép, a legnagyobb görény akkor is az ea.
Rypejakten: "semmi értelme, nem lesz más. nekem is bronzok a cseréim, és ugyanúgy kapom a hendit."
Ez szvsz nem teljesen igaz, lehet, hogy hendit amúgy is kapsz, de az tuti, hogy nem annyit, vagy nem annyiszor. Már én is teszteltem. Sőt Fransesco003 kollégával még egymás ellen is teszteltük.
-
Rypejakten
addikt
-
Yodamest
veterán
válasz
gyomorHD #16109 üzenetére
Az említett Terry, Mertezacker páros mellett alap még Kompany, Cahill és Mangala. Nálam ők játszanak az A és B csapatban. Koschielny, Vertonghen, nekem nem jött be, Rojo pedig valahol a két kategória között van, nem rossz, de akkor már inkább egy Mangala vagy Cahill.
Ja igen és nálam minden védőjátékoson anchor chemistry van, tehát +sebesség, + védekezés, +fizikum.
-
Rypejakten
addikt
-
Rypejakten
addikt
-
Shit Life
senior tag
válasz
gyomorHD #15916 üzenetére
Az nem up-ol, az egy sima Benzema, mert nem kapott up-ot!
Ha nincs rá szükséged akkor nézd meg hogy most mennyi a legalacsonyabb azonnali ára és pár száz coinnal rakd ki drágábban el fogják vinni!Más:
Ti észrevettétek hogy a meccs végi statisztikák néha kamuk? Itt az assistra gondolok leginkább, mert most pl a meccsen tuti biztosra tudom hogy Giovinco 3 gólpasszt osztott Teveznek mert mind három 2 in 1 szitu volt és a meccs végén csak 1 assist volt beírva
-
bmw528
tag
válasz
gyomorHD #15772 üzenetére
Én ettől fel sem szoktam magam idegesíteni, és ennél sokkal szopatós gólok vannak. Van olyan hogy 65% labdabirtoklás, 25-3 kapura lövés, rengeteg ziccer, 4-5 kapufa és kikapok, na akkor lendületből kapcsolom ki a ps-t. Ja és ha egy meccsen múlik hogy bent maradok tuti hogy úgy laggol hogy az ellenfél futkos mint a nyúl és én alig tudok vánszorogni.
Szóval ezt ragozhatjuk, annyira manipulált, és szarul működik a játék hogy csak erős idegzetűeknek ajánlott. És azt ne feledjük hogy téged is nyom a játék valamikor, szinte becsukott szemmel is lehet nyerni...
Különben szerintem a hendi = az egymás közti szar kapcsolat eredménye és akinél jobban megőrül a játék (hogy ez mitől függ, szerintem még az ea sem tudja) az szopacs
-
Rypejakten
addikt
válasz
gyomorHD #15743 üzenetére
inkább így, hogy védekező játékosod is legyen pályán.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest