-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
válasz gyomorHD #16403 üzenetére
Üdv!
Erről már elég sokat beszéltünk korábban, sokat írtam én is róla a kollégákkal, hogy alapvetően "nem szép" dolog bronzokkal lehúzni a csapat ratinget, mert lehet, hogy ezáltal kedvezni fog a gép. Akinek meg jobb a csapata, az szenved a magasabb rating és sok IF lap miatt... De azt kell, hogy mondjam, amit már korábban is, hogy megkövetem magam és sajnos ha más mód nincs rá, akkor alkalmazni szükséges, hiszen az miatt idegeskedni, mert a gép "lebutítja" a csapatodat, csak mert jó játékosokat teszel be (amit egyébként kemény időbefektetéssel kereskedtél össze), az elég nagy szívatás az ea részéről... Szóval így adhatsz egy esélyt magadnak, hogy az erősebb csapatodat alacsonyabb rating-el küld pályára. Szép/nem szép, a legnagyobb görény akkor is az ea.
Rypejakten: "semmi értelme, nem lesz más. nekem is bronzok a cseréim, és ugyanúgy kapom a hendit."
Ez szvsz nem teljesen igaz, lehet, hogy hendit amúgy is kapsz, de az tuti, hogy nem annyit, vagy nem annyiszor. Már én is teszteltem. Sőt Fransesco003 kollégával még egymás ellen is teszteltük.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest