Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- ASUS notebook topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misanthrope
csendes tag
én csak annyit fűznék hozzá a fenti témához hogy ez elég nagy szégyen egy ekkora játékkészítő cégnek hogy képtelenek egy online játékot stabillá tenni, miközben ez számos más cégnek, játéknak sikerül
-
Misanthrope
csendes tag
teljesen irányíthatatlanok a meccsek egész nap, kicsit nyomom a passzt de sorozatosan a legtávolabbinak nyomja, kész röhej az egész , mi van ezzel?
-
Misanthrope
csendes tag
Engem is alig engedett be kb 20 percig tornáztam rajta hogy belépjen már majdnem letojtam az egészet de csak sikerült és nagy mázlimra jött egy G. Bale
már megvan, ez maradt a régi ment a listára
-
Misanthrope
csendes tag
ezt nem lehet elhinni hogy 3-0ról jön fel az ellen ilyen béna ajándék alamizsna gólokkal nekem meg 20 ziccerem marad ki ez már nem hendi pofátlanság teteje
-
Misanthrope
csendes tag
válasz
Gebriel #20286 üzenetére
jézusom ne legyetek már ekkora álszentek
nektek sosem volt még olyan meccsetek ahol éreztétek hogy bármit csináltok ellenetek dolgozik a gép?
és esetleg ebből kifolyólag ragequiteltetek?
mert ha nem akkor más játékkal játszunk
ha igen akkor ti mindig minden esetben azért kaptok ki mert jobb az ellenfél?ugyan már
-
Misanthrope
csendes tag
az miért van hogy jött ellenem egy csapat, az ő csatára is sturridge volt és a kapusa courtois mint az enyém, én egy egészségeset nem tudtam lőni Sturridgel kaput nem találtam, ő 3 bombát vert vele a semmiből, az ő kapusa az összes zicceremet kiszedte, az enyém semmi , minden ami kapura ment az gól
mi ez
ja megvan fifa
-
Misanthrope
csendes tag
hali
használtátok már sif tevezt? érdemes megvenni , félek nem tudom majd eladni ha nem jó, habár a sima jól szuperál
-
Misanthrope
csendes tag
válasz
Vampire Bat #19333 üzenetére
nem tudom mi a (-----) van ezzel a játékkal de 20 meccse minden mellé vagy kapus, de nekem mindenhonnan gól, ekkora mocskot még nem láttam
4 meccsem van 1 pont kell a feljutáshoz és rendre megszopat, akárhogy támadok nem enged gólt lőni de én egy rohadt kapura lövésből kikapok, na jól van
-
Misanthrope
csendes tag
valamit csinálhatnának már ezekkel a telivágott kapusokkal mert ez így elég komolytalan szintet képvisel
-
Misanthrope
csendes tag
káprázatos hogy az idő múlásával menyire le tud épülni ez a játék, ha éppen jó a kapcsolat és nem lagol vagy lassul be akkor meg tele van buggal, ha az sem akkor meg visszahúz a rendszer, de van hogy ezek együtt teszik kritikán alulivá a fifa online részlegét
valami átok mindig jelen van ha a játékmenet okés pl passzok sebesség, akkor tuti lagol, ha nem lagol akkor nem lehet passzolni, teljes a káosz -
Misanthrope
csendes tag
válasz
Vampire Bat #19231 üzenetére
akkor az nagyon jó,
akkor a pár napban más elfoglaltságot keresek, ez szemét nem pedig játék -
Misanthrope
csendes tag
emberek!
mi van ezzel a játékkal? 1 hónapig nem játszottam mert el voltam utazva és most van egy pár napon játszogatni . de ez minősíthetetlen amit művel, mindenki be van lassulva, össze vissza passzol, úgy csal hogy az már felháborító, a meccsek olyan bugosak hogy katasztrófa
csináltak ezzel valamit?
-
Misanthrope
csendes tag
üdv
a pofám leszakad ettől a csaló, aljas játéktól
miért felejtenek el alapvető dolgokat mint pl passz, lövés, futás a második félidőre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crative Gigaworks S750 7.1 szett+ Sb X-fi titanium karival
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Samsung Xcover 4 STRAPA-Okostelefon, Garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Xcover 4s 3G/32GB , Androidos Strapatelefon, Üzletből
- AMD Ryzen 9 9950X 16-Core 4.3GHz ( 64M Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor! BeszámítOK
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest