Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyomorHD
tag
válasz
Rypejakten #15740 üzenetére
evibly
sajnos az nem a mikrofon hibája, hanem a kontroller kattog így, mikor nyomom a gombjait, még nem sikerült megoldanom ezt a hibát
. talán ha az érzékenységét lejjebb veszem, bár ha beszélek akkoris belehallatszik szerintem, nemtudom. a csavart lövéseket meg imádom, ezért is vettem meg van Persiet, ő ugy tudom jól tolja, csak nagyon nem áll még kézre, mindig a LB-t nyomom meg (átemelés) :/
Illetve itt van a kövi része amit még tegnap vettem fel, így sok eltérés ebbe sem lesz az előzőekhez képest, de igyekszek
ja és még valami: az ellen mit lehet tenni hogy ne sérüljenek állandóan a játékosok? vidibe is pont látszik, van Persiet 2 meccsig sérült volt, majd mikor meggyógyult behoztam és 10. percbe már kapta is az érzést. Tudom, vannak sérülésre is hajlamosabb játékosok olvastam, de nem lehet enyhíteni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest