Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
lke
tag
Kis segítséget szeretnék kérni,nem tudom volt-e valakinek ilyen.Április 24-én jár le a hűségnyilatkozat,amikor fel is mondom a szerződésem.Felhívtam ügyfélszolgálatot,azt mondták,hogy vigyem be 2-3 nappal előtte a modemet,és akkor lemondhatom.Több kérédsem lenne(sajnos most jutott csak eszembe).Beviszem előtte a modemet,akkor 2-3 napig számláznak úgy,hogy nem is tudom használni.Adsl-nél előszőr tárgytalanítják,aztán kijön a szerelő a modemért vagy én viszem be.Tehát kiszámláz jogosulatlanul 2-3 napot a Fiber.A másik:Ma kaptam meg a számlát ami az április hónapot tartalmazza.Nincs vele baj,csak annyi hogy 24-től már határozatlan díj részét számlázza.Tehát ha ezt most nem fizetem be,hanem bemegyek pl április 20 után 1-2 nappal akkor a normál havidíjat kifizetem 24-ig és kész.Bár így is bukok 2-3 nap hívidíjat a használat nélküliség miatt.ami kb 800 Ft.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest