- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Vagy 10 éve volt ilyen problémám.
Mire használnád a gépet? Azt vedd figyelembe, hogy centosen kapsz x mennyiségű programot, y verzióban és passz. ha az elég, akkor boldog leszel.
Én pölö most álltam vissza fedorára, nem aprózom, mert 29 ment fel.
Persze olyan hülye igényeim lette, hogy freecad kellene de már a 18-as verzió, az is daily buildekből.
Hosszú történet. a 16 nagyon egyszerű, nagyon szeretem, de már 17-van, de abban már van cam is, viszont egy csomó idegesítő rigolyája lett, amit 18-ban már javítottak.Meg kicad is kellene 5-ös változat, mert a footprintek jobbak benne. stb.
Szal ha spéci igényeid vannak, akkor fedora kell, ha elég pár alkalmazás, akkor nagyon jó neked a centos.
Amúg el8 az kábé mikor lesz? Mer 4 éve volt rilíz, lassan a 7 elhagyja az első ciklusát...
De lehet azt már megvárják, akkor csak 1 verziót kell full támogatni.De jól megszívtam a telepítést. 3 órát vacakoltam vele, ebből 2 azzal telt, hogy rájöjjek, az íbéjes workstationomban kidöglött az egyik vinyó. A másikra meg helyet kellett csinálni, persze w7 terpeszkedett 100 gigán....
Szal tapasztalat vol. 247, sose a fedora hülye, vagy a win, vagy a hardver, de a fedora, meg redhat az os-ek überbmense, sose téved és sose rossz. Olyan, mint a német, vagy a japán.
Oké kussolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest