- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Köszi. Megoldva
Azzal hogy ezt írtad, meg közben már Ubuntus fórumokat turtam, valaki mondogatta a Biosban kell a Diszkrét kártyára állítani ezt azt, meg más lárifári.
Véletlenül másik BIOS menübe mentem ahol ott volt a Thunderbolt beállíŧás is, és alapból az volt, hogy csak akkor aktíválodjon, ha már azonosítva van a User, meg még másik 3 lehetőség volt.Igen, a Windows felismerte mindig automatikusan, de csak akkor ha már bevoltam jelentkezve, és töltötte be az asztalt, előtte sosem.
Beállítottam a Biosban hogy ne kérjen User Authentikációt és láss csodát műkődik
.
Két kérdésem lenne azért, mindenki felé
- Nvidia driver feltelepítése mennyire ajánlott (ebben egy speckó M1000M quadro kárty van)
- Van-e közös user/group az apache és nginx alkalmazásokhoz?
(Eddig Ubuntu-n voltam, és ott használtam, meg imageekben is, de ott ugye mindkettőre a www-data van, itt meg azt vettem észre, hogy van külön az apache-nak meg az nginx-nek. Igazából praiktikus lenne, ha egy lenne csak, mivel van bőven projekt a két külön webalkalmazásra) -
Lacc
aktív tag
Windows alapból felismeri, és feldob egy ablakot, hogy akarom-e csatlakoztatni az eszközt (De ha akarja az ember, akkor külön is ráhúzhatja)
HP oldalán a linux os esetén csak az nvida driverhez adnak supportot.Azóta neten további találatokat átnézve láttam, hogy más is szenved ettől, és igazából már többmint egy éve mint új bug van létrehozva, nem supportolják a dolgot
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest