Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacc

aktív tag

válasz cigam #6157 üzenetére

Köszi. Megoldva :) Azzal hogy ezt írtad, meg közben már Ubuntus fórumokat turtam, valaki mondogatta a Biosban kell a Diszkrét kártyára állítani ezt azt, meg más lárifári.
    Véletlenül másik BIOS menübe mentem ahol ott volt a Thunderbolt beállíŧás is, és alapból az volt, hogy csak akkor aktíválodjon, ha már azonosítva van a User, meg még másik 3 lehetőség volt.

Igen, a Windows felismerte mindig automatikusan, de csak akkor ha már bevoltam jelentkezve, és töltötte be az asztalt, előtte sosem.

Beállítottam a Biosban hogy ne kérjen User Authentikációt és láss csodát műkődik :).

Két kérdésem lenne azért, mindenki felé :)
    - Nvidia driver feltelepítése mennyire ajánlott (ebben egy speckó M1000M quadro kárty van)
    - Van-e közös user/group az apache és nginx alkalmazásokhoz?
    (Eddig Ubuntu-n voltam, és ott használtam, meg imageekben is, de ott ugye mindkettőre a www-data van, itt meg azt vettem észre, hogy van külön az apache-nak meg az nginx-nek. Igazából praiktikus lenne, ha egy lenne csak, mivel van bőven projekt a két külön webalkalmazásra)

• Lacc

aktív tag

válasz cigam #6157 üzenetére

Windows alapból felismeri, és feldob egy ablakot, hogy akarom-e csatlakoztatni az eszközt (De ha akarja az ember, akkor külön is ráhúzhatja)
    HP oldalán a linux os esetén csak az nvida driverhez adnak supportot.

Azóta neten további találatokat átnézve láttam, hogy más is szenved ettől, és igazából már többmint egy éve mint új bug van létrehozva, nem supportolják a dolgot :(

Új hozzászólás Aktív témák