Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rockopapa
csendes tag
Hi all!
élek még ... Az van hogy felraktam a catalyst control centert fel is ment nagynehezen ... de most valami gáz van ... nem fut az ablakkezelő, szerintem csak configolni kellene az control centert az jó lenne de fingom sincs hogy hogy ...így mot gyakorlatilag használhatatlan számomra a fedora.
Egy cimborám azt javasolta váltsak debianra, most egy kicsit tanácstalan vagyok. Abban biztos vagyok hogy linux, de nem tudom hogy a tényleg jó nekem a fedora... vagy beválasztottam?
még jelentkezem na pá
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen autót vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Synology NAS
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest