Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Intel Core i3 5xx / Core i5 6xx "Clarkdale" (LGA1156)
- VR topik
- Androidos tablet topic
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Még csak most ismerkedem a zabbix-al, egyelőre a hálózatomon lévő, számomra könnyebben konfigurálható eszközökkel kötöttem össze (win10 --> snmp-n keresztül, illetve pfsense --> agent-el), most jönnének azok amiket még nem ismerek annyira (pl. fedora, ubiquiti), illetve még sokat kell tájékozódnom a zabbix-al kapcsolatban is, hogy egyáltalán kell-e nekem ilyen
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.(#6928) Vladi: azért kezdtem így, mert arra gondoltam, hogy akik már itt tanyáznak azok már jártasabbak Linux terén és esetleg nem viselik jó szívvel egy teljesen kezdő láma kérdéseit, de nagyobbat nem is tévedhettem volna elnézve a kérdésemre a reakciókat. Hálás köszönetem ezért mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Amennyiben lesz egy kis időm alaposabban megismerkednem a fedora-s lehetőségekkel és elakadnék kérdezhetlek majd? Úgy tűnik te élesben is használod a kettőt.