Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Köszike. Akkor lényegében az amdgpu driver a radeon utódja. A catalyst létezik mág?
Amúgy jó ideje nem követem, meg nincs is rá szükségem. Az alábbi desktop kártyák vannak a háztartásomban:
amd 4650, amd 5450, nvidia 9800gt, nvidia 9300 gs. Marhára nem kell több. De ahogy látom az amdnél is megvan a verziószám marketing bullshit. uvd v7.
v3-van a kártyáimban, de még nem bírtam olyat letölteni, hogy hardveresen ne vigye el. persze van 4k támogatás... ahhoz már csak: tárhely, filmek, tv meg egy olyan szem kéne nekem ami láttya is. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Horgász topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bestbuy játékok
- LEGO klub
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
v3-van a kártyáimban, de még nem bírtam olyat letölteni, hogy hardveresen ne vigye el. persze van 4k támogatás... ahhoz már csak: tárhely, filmek, tv meg egy olyan szem kéne nekem ami láttya is.