Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
Szia!
Nekem is egy kicsit zavaros ,pedig alapból nagyon egy szerű a helyzet az iskolai gépeken a Sulix fut ez a szerver és a kliens oldalon is igaz. Iskolában van informatikai oktatás, tanulók hálózat építésére természetesen szimultán a Packet Tracker programot használják. Április körül frissítették a Sulix Professional 8 verzióra azóta nem fut ez a program. A 7 verzión csak felmásoltam a programot kiadtam ezt a parancsot chmos +x PacketTracer533_i386_installer-rpm.bin ./install és müködött.Az új sulixon nem megy pedig az oktatás miatt szükség lenne rá. Írtam már a suportnak ,sajnos úgy látszik hanyagolják a témát mert ha eddig a szerveren volt a gond azonnal vissza hívtak.Ezért szenvedek én vele,mert a nyári gyakorlat alkalmával is szükség lenne rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest