- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agy73p
senior tag
válasz
body007
üzenetére
Köszi, ezt nem kell kipróbálnom, xfce alatt nem tudom hogy lehetne indítani.
Visszajelzés a partíció csatolásával kapcsolatban:
Először is: gedittel szerkesztettem, nem tulajdonítottam jelentőséget a szóközöknek, így aztán el sem indult a rendszer újraindítás után. Aztán nano-val léptem be az fstabba, ahol ugyanazt a tartalmat pontosan a többi sor alá szerkesztettem, így viszont elindult, megtette, amit kértem tőle. :-)Viszont, én nem pont erre a csatolásra számítottam (mivel fogalmatlan voltam), hanem arra, hogy ahogy szokott, megjelenik az asztalon, csak éppen csatolva. Ezt el lehet érni valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga G1i - i5-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest