Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lateof
tag
válasz
raszputyin #43 üzenetére
512 ramom van boot nem érdekel.. hacsak nem kell 80x rebootolgatni..
Most ez lámán fog hangzani, de utálom, hogy minden ilyen macerás linuxban. Ma is órákig telepítgettem 5 progit, aztán nem tetszett neki az, amit írtam, és a végén már azt se tudtam, hova kattogok, mert belezavarodtam.. pedig nem vagyok hülye, csak 1. idegesítőek a módszerek, 2. abszolut semmi kedvem napokig os-t állítgatni.. felrakom, belövök néhány progit és menjen. De az se tartson már órákig.. Szóval, ha ilyen linux nincs, akkor szerintem maradok winfosnál.. pedig utálom ezt is, mer ez meg a másik véglet
ON
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- LG G4 - nehéz rajta fogást találni
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Hobby rádiós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest