Hirdetés
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
-SUICIDE-
üzenetére
hát, a 64 bit sajnos szivatós, ahogy olvastam. elvileg én nem tudok törött csomagokról, én yumex-szel szoktam a szoftvereket manage-elni, vagy az új csilli packagekittel
amennyire tudom a függőségként feltett szemét eltávolítására a manuális út van csak, ez elég gáz, de lehet hogy a yum pluginek között van már valami. elengedhetetlen parancs meg, nem tudom, annyi hogy nem sudo hanem su - , mert van root, és nem invoke akármi, hanem service neve start/restart/stop
a yum-nál meg install remove search, ha cache-ben akarod kerestetni akkor yum -C search
van pár okos plugin, mint a presto, ami update-eknél csak a deltát szedi le, nem az egész rpm-et, a versionlock meg a priority, azok is jók néha
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest