Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
válasz
-SUICIDE-
üzenetére
hát, a 64 bit sajnos szivatós, ahogy olvastam. elvileg én nem tudok törött csomagokról, én yumex-szel szoktam a szoftvereket manage-elni, vagy az új csilli packagekittel
amennyire tudom a függőségként feltett szemét eltávolítására a manuális út van csak, ez elég gáz, de lehet hogy a yum pluginek között van már valami. elengedhetetlen parancs meg, nem tudom, annyi hogy nem sudo hanem su - , mert van root, és nem invoke akármi, hanem service neve start/restart/stop
a yum-nál meg install remove search, ha cache-ben akarod kerestetni akkor yum -C search
van pár okos plugin, mint a presto, ami update-eknél csak a deltát szedi le, nem az egész rpm-et, a versionlock meg a priority, azok is jók néha
Új hozzászólás Aktív témák
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Arc Raiders
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest