Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Mi van itt ma emberek?
palota:
Mán mi lett a telepített rendszereddel? Nemrég még ment?
Ramod mennyi van? 1 Giga felett akár el is hagyhatod a swapot. Ha kevesebb pár száz megát lecsippenthetsz az ntfs végéből. (Előtte töredezettségmentesítés!!!!) Vagy használj swap fájlokat. Szakirodalom:qwertly:
wget grafikus felületeit nézegesd. De az konzolon is prímán megy.
dfx: passz. Elvileg az megy realplayerrel. Az meg van linuxra. De én a linuxos lejátszók pluginjait is megismerném. Az audacious pluginjai tundak egy smást.
numlockx progit telepítsd.fedőre:
rollins kísérletezett vele nemrég. (Tényleg rol! Sikerült, vagy mi lett?)
Bár sosem értettem miért erőltetik emberek a disztró updatet. Minimum 3-4 óra plusz számtalan hibalehetőség. Ennyi idő alatt simán lehet telepíteni és teljesen konfiolni.
dd elvileg arra szolgál, bár nem tudom, hogy csinál -e partíciókat. Nem egészen világos, hogy akkor most mi is a gondod!Hang: hasonló cipőben jár ootis is kicsit fentebb. De szerintem - legyen igazam - pulseaudio gondotok lesz. rollins nemrég linkelt egy egészen jó leírást, azt nézzétek majd át.
Mindenkinek:
A hup wikit tessék olvasgatni gyakran.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest