- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple MacBook
- VR topik
- Hővezető paszták
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
>>Nem egészen világos, hogy akkor most mi is a gondod!<<
Jó sok van vele, de most csak a dd kérdés volt. (2 lemez van a géphez: a Megbízható meg a Dühöngő, az előbbivel dolgozom, az utóbbin szoktam először kipróbálni az updatelést, és most, hogy jól kitólt velem az f8, gyorsegyszerü downgradevel visszaállítanám a kezdőállapotra, a Megbízható lemez ráklónozásával...)
Disztró update: Az fc6-ig nem volt zűr belőle és ilyenkor a gép egyedül dolgozik x óráig, nem én stresszelek a konfiggal (annyit). Az f7 ujinstall volt (hardwerváltozás mián) de még mindíg nem tudtam pl. a winen a Pegasus mailt helyrepofozni, pedig az fc6-ig egész jól működött. Most minden művelet elvégzése után kiájul a mailer és újra kell indítani. Terminálból indítom de még hibaüzenetet se hagy maga után... (Ja, azért a Pegasus, hogy mind a winen mind a linuxon ugyanaz a mailer, mailbox menjen...)
Lehet, hogy wine ügyben még zaklatni fogom a grémiumot ha 1edül meg nem találom az idomítás trükkjét.
-
rollins
őstag
Igen sikerült, az amit linkeltem, nálam az volt a megoldás a hangra. Fura hogy előtte soha nem volt gondom a hanggal. Igaz most legújabb csomagok vannak, legújabb kernellel együtt.
Hu látom másoknak komolyabb problémájuk van, sajnos arra nincs túl sok ötletem.
Ati driver-rel most egyenlőre nincs gondom, nem is kellett az xorg.conf-hoz nyúlni és 3d gyorsítás is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux felhasználók OFF topikja
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest