Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fedőre
csendes tag
>>Nem egészen világos, hogy akkor most mi is a gondod!<<
Jó sok van vele, de most csak a dd kérdés volt. (2 lemez van a géphez: a Megbízható meg a Dühöngő, az előbbivel dolgozom, az utóbbin szoktam először kipróbálni az updatelést, és most, hogy jól kitólt velem az f8, gyorsegyszerü downgradevel visszaállítanám a kezdőállapotra, a Megbízható lemez ráklónozásával...)
Disztró update: Az fc6-ig nem volt zűr belőle és ilyenkor a gép egyedül dolgozik x óráig, nem én stresszelek a konfiggal (annyit). Az f7 ujinstall volt (hardwerváltozás mián) de még mindíg nem tudtam pl. a winen a Pegasus mailt helyrepofozni, pedig az fc6-ig egész jól működött. Most minden művelet elvégzése után kiájul a mailer és újra kell indítani. Terminálból indítom de még hibaüzenetet se hagy maga után... (Ja, azért a Pegasus, hogy mind a winen mind a linuxon ugyanaz a mailer, mailbox menjen...)
Lehet, hogy wine ügyben még zaklatni fogom a grémiumot ha 1edül meg nem találom az idomítás trükkjét.

-
rollins
őstag
Igen sikerült, az amit linkeltem, nálam az volt a megoldás a hangra. Fura hogy előtte soha nem volt gondom a hanggal. Igaz most legújabb csomagok vannak, legújabb kernellel együtt.
Hu látom másoknak komolyabb problémájuk van, sajnos arra nincs túl sok ötletem.
Ati driver-rel most egyenlőre nincs gondom, nem is kellett az xorg.conf-hoz nyúlni és 3d gyorsítás is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest