Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem is tetszik, mondjuk nekem ez a rész az első, amivel játszom, így az elődökhöz nem tudom hasonlítani.
Mondjuk a textúrázás azért lehetne kissé részletesebb és ami nem tetszik, hogy a trágyázás/permetezés határa alig vehető ki. A tyúkok szerepe is érthetetlen, semmire nem jó így, ahogy van, bevétel alig van belőle, nem éri meg az időt sem, amit töltene vele az ember. A súgó is lehetne részletesebb kissé, ez új versenyzőként különösen fájó. A segédek is még kissé hülyék, mindig javítani kell utánuk, a földek szélét ritkán csinálják meg jól, pláne nem derékszögű határvonalú földeknél.
Szóval vannak kisebb hibák, de jó ez, kikapcsolódást nyújt és egy játéknak alapvetően ez a fő szerepe.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB SiLVER ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 16e 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB ! ! ! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs