Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
Valakinél előfordult már az az anomália hogy a 'sprint" nem működött? Hiába állítottam át másik gombra, egy idő után nem működik, csak ha újraindítom a játékot, és azért jó lenne néha futni is, mert elég zavaró, másnak hasonló?
-
-
Laszmen
aktív tag
válasz
vendingo #797 üzenetére
Kénytelen vagyok mivel másom nincs
Úgy kezdtem hogy minden területet amit lehetett elfoglaltam, körbejártam az egész térképet, és begyűjtöttem minden dolgot, majd ezután kezdtem el a fő feladatot csinálni, most ott tartok hogy a kiscsajnak kell valami feladatot végrehajtanom, de baromi messze van, ha hétvégén lesz időm akkor megcsinálom szegénynek
-
Laszmen
aktív tag
Rendszerint a farkas kutyák, meg a pumák,vagy leopárdok nem tudom, beleállítom a hátába a dárdát, és simán elfut, legalább 3x kell beleállítanom a testébe mire kidöglik, Medvét is elég nehéz kinyírni, de a mamut még nehezebb, azt ütöttem negyed órán keresztül,mire sikerült vízszintbe raknom..találkoztam mamutokkal is, de őket nem tudtam megölni, oda szerintem erősebb eszközök kellenek..
-
Laszmen
aktív tag
Nem tört verzió ami nekem van(Steam) de olvastam hogy jól van optimalizálva a játék
Igen, kitapasztaltam én is hogy ha simán ütöm akkor kell vagy 4-5 ütés, de ha égő bottal ütöm akkor kettő is elég, ugyan ez a nyílvesszőnél is ..bár ezek olyan szépen szaladgálnak dárdával a hátukban hogy nem nagyon érdekli valamelyiket hogy égnek
-
Anulu79
addikt
Nekem a tört verzió néha kicsit akadt. De az eredeti játékkal semmi bajom a gépen pedig nem mai darabom van. A nagyobb állatokat nehéz megölni az elején szerintem. De egy tipp. Próbáld lángoló íjjal meg dárdával. Akkor úgy vettem észre, hogy talán könnyebb megölni őket. Persze csak ha nem a folyó partján vannak mert akkor mennek a vízbe.
-
Laszmen
aktív tag
Kicsit vonakodva, de nekiálltam a játéknak pár hete, és csalódtam,de pozitívan! FarCry4 után azt gondoltam hogy olyan jót,vagy jobbat nem tudnak csinálni, de tévedtem, nekem nagyon tetszik, 20%-on vagyok eddig, de nem rohanok végig a pályán, akit meglátok kinyírok, bár egy két állatot elég nehéz,vagy (lehetetlen?) megölni, vagy csak nincs hozzá megfelelő gyilkoló eszközöm még.. külön díjat érdemel az állatok "idomítása" , baromi jó ötlet, és hasznos, már van 3 állatom, teszik is a dolgukat rendesen kis elemózsiáért cserébe
És meglepően szépen fut a játék a gépemen, pedig nem nagy szám a konfigom, de 1366x768-on minden ULTRA beállításokon megy, meg is lepődtem!
-
k-adi
nagyúr
most a játékra 60% akcio van a uplay storeban
még 4 napig
-
s912
aktív tag
Eddig csak 4 slotom van (kőbunkó, íj, dárda és amit az állatoknak dobok). Később kerül feloldásra a többi vagy én vagyok vak (skill, upgrade)?
-
Anulu79
addikt
100% után még lehet játszani bóklászni tovább a játékban vagy akkor már teljesen vége a játéknak?
-
makrar
csendes tag
válasz
Integrator #634 üzenetére
Ezzel küzdök én is és már nagyon sok mindent kipróbáltam, de játék közben nincs hang. Tudja valaki a
tutit?
-
henny
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám lenne, hogy ha meggyújtottam mondjuk a bunkós botot, hogy a fenébe tudom eloltani?
Mert az istennek sem találok rá sehol semmit, hogy melyik gomb az...
-
minek?:S
őstag
válasz
minek?:S #773 üzenetére
Mint kiderült más küldetéseknél is ugyan ez van, olyan 14-15%on kifagy, nem tudok fast travelelni, nem tudok save-lni, mert autosave közben nem lehet és ha meghalok, fekete marad a képernyő, pedig a háttérben ott vannak a hangok és csak alt+f4 segít.
Habár tavaly májusban vettem meg a játékot, akkor nem jött be annyira, de most nagyon szívesen játszanék, de kiidegel ez a probléma annyira, hogyha le kéne törölni, nem telepíteném vissza. Ja igen, Uplayen tolom.
-
minek?:S
őstag
Srácok! Nektek az On The Hunt után nem volt bugos a játék? Már vagy 5x 6x megcsináltam, mert mikor kiírja, hogy completed, nem képes autosavelni, bebugol, nem tudok fast travelelni sem sem manuálisan menteni.
-
RpPRO
őstag
Tegnap este lenyomtam Ullt.
Minden Far Cry részt imádtam, a sok modern világú verzió után picit kétkedve kezdtem az őskori környezetben, de nagyon élvezetes, szórakoztató, hibák nélküli, stabil játékot ismertem meg. Jó 2 hónap szórakozás, heti 2-3 alkalommal, esténként 1 órácska. Már várom a folytatást!
-
szira555
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem küldeni egy 50 % körüli mentést a játékhoz?
Köszönöm előre is, szira
-
-
Nerazim
őstag
válasz
tesztuser #759 üzenetére
Na majd megnézem akkor mi lehet az. Én most vhol 35% körül járok aszem, de valahogy alább hagyott a lelkesedésem, kicsit unom már, hogy mindenhova gyalog kell menjek. Tudom ott a kardfogú ha ingyen taxi kell ,de mégse olyan mint a far cry 4- ban kocsit vagy quadot vezetni. Nekem még egy darabig be fog tartani az biztos, annyi minden van amit még fel lehet fedezni. Egy dolgot azért nagyon hiányolok az pedig a repülés wingsuit-al.
-
tesztuser
kezdő
Az ilyen terület egy embernél jóval nagyobb. Általában egyes tűzhelyek és alvóhelyek körül szokott lenni, de láttam máshol is. Arra tippeltem, hogy esetleg karperec vagy kéz, amit meg kell keresni az ilyen helyen, de a térkép nem jelöli ezeket.
A fő küldetéseknek sajnos a végére értem, kb. 53%-kal. Még lehet, hogy keresgélek ezt-azt.
-
tesztuser
kezdő
Vannak a kis térképen zöldes színű, nagyjából kör alakú területek, ezek mit akarnak jelölni?
-
vendingo
veterán
-
tesztuser
kezdő
"Frédi és Béni, a két kőkörszaki szaki autója"
Van egy poén a játékban, ami "easter egg", vagyis abszolút nem feltűnő, sőt, kicsit keresni kell, de szerintem megéri, ha valaki arra jár.
A délnyugati terület nyugati felén van egy tó, ahol elvileg azt írja a térkép, hogy "bitefish" (ebből 1-et sem találtam, ellenben van benne krokodil...).
A poén nem ez, hanem a tó északi felénél ha lemerülsz a víz alá és úszkálsz, akkor egy autó körvonalai bontakoznak ki, ami majdnem úgy néz ki, mint Frédi kocsija a fent említett klasszikus rajzfilmben (remélem a fiatalabbak is ismerik). Teljesen ledöbbentem, amikor megláttam.
-
tesztuser
kezdő
Közelebb kell menned addig, amíg eszik, és amikor kiírja, hogy "You can tame this beast", vagy megjelenik az "E" betű, akkor azt tartsd lenyomva addig, amíg meg nem szelídül. Addig morogni fog, de bátorság! Utána megnyalja a kezed és kész. Minden ugyanúgy megy, mint a többi állatnál. Valóban a képesség és a lakat hiánya kell hozzá.
Nekem a "B" menüben egy darabig kiírta a medvénél, hogy "5 állat szelídítése szükséges, és még 1 hiányzik hozzá", akkor kellett egy olyan állatot szelídítenem, ami addig nem volt, és akkor lehetővé vált a medve szelídítése is. -
Anulu79
addikt
A skill is meg van meg szerintem a szint is mert nincs lakat az ikonjánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Battlefield 7
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Fujifilm X
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest