Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
Kicsit vonakodva, de nekiálltam a játéknak pár hete, és csalódtam,de pozitívan! FarCry4 után azt gondoltam hogy olyan jót,vagy jobbat nem tudnak csinálni, de tévedtem, nekem nagyon tetszik, 20%-on vagyok eddig, de nem rohanok végig a pályán, akit meglátok kinyírok, bár egy két állatot elég nehéz,vagy (lehetetlen?) megölni, vagy csak nincs hozzá megfelelő gyilkoló eszközöm még.. külön díjat érdemel az állatok "idomítása" , baromi jó ötlet, és hasznos, már van 3 állatom, teszik is a dolgukat rendesen kis elemózsiáért cserébe
És meglepően szépen fut a játék a gépemen, pedig nem nagy szám a konfigom, de 1366x768-on minden ULTRA beállításokon megy, meg is lepődtem!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És meglepően szépen fut a játék a gépemen, pedig nem nagy szám a konfigom, de 1366x768-on minden ULTRA beállításokon megy, meg is lepődtem!