- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
A teljes játék ha csak a főküldetéseket nézzük 30-40% között van, a többi a melléküldetések, outpostok, keresgetésekből áll.
De ez így volt a FC3 és FC4-el is! -
Gaboman
nagyúr
Az a saját dolgod hogy hogyan oldod meg, én egy csomó tábort megcsináltam úgy hogy íjjal simán levadásztam őket, elbújtam és megkerültem a tábort majd újra leszedtem egyet!
Aztán meg ott vannak a bombáid, pl:méhkaptár, ezzel is lehet ölni az ellenséget.
Tudni kell vele játszani, és a 80%-ban bujkálva öltem, persze van amikor nem és szétcsaptam őket!
A FC4-ban is ugyan úgy játszottam, mint egy vadász, ennyi!
Mondtam már az nem a játék hibája ha ezt te nem tudod megcsinálni! -
Gaboman
nagyúr
A karakterek animációja is jó volt!
Az hogy lehetett volna még több főellenség, persze lehetett volna, ezt kívántam már több játéknál is amivel szerettem játszani!
Sőt azt hogy legalább még egyszer ilyen hosszú legyen mert akkor dupla annyi élményt nyújtana.
shangri la küldetést hasonlítani ehhez, hát erre sok mindent nem tudok mondani.....
Mi a hasonlóság, ja hogy itt is nyíl van, meg ott is tudod a tigrist irányítani, amúgy ott démonokkal harcolsz, nekem nem sok minden hasonlóság van benne!
Valahogy nem értem, semmi de semmi köze élményben a negyedik részhez.
Ez teljesen más, a Primal után a 4 grafikailag is jóval visszafogottabb, mivel mindkettő megvan így látom a különbséget."mondjuk faék egyszerűségű a játék"
Pont most írtad le, amikor a 3. részével játszottam először sem okozott gondot semmi.
Ennél a játéknál sokkal de sokkal nehezebbek vannak.
Akkor ott is a játék az unalmas mert nem tudom hogyan kell vele játszani! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Feri1977 #693 üzenetére
"egyre kevesebbet értettem belőle"
"utána mentem összevissza, folyón át folyó előtt erdőben odaát meg jéghegyek közt ahol írta már, hogy COLD és csökkent az erőm lefagytam és vége..a térképen is ha nézem, mutat minden szart, hogy itt ősember tanya van ott mammutok stb. de azt cseszik írni bármelyik is, hogy merre kéne menni mi a következő küldetés stb"
"csak a sárga jelzés van néha hogy hány száz méter még és ott akkor harc lesz stb. de nem láttam értelmét a játéknak egy idő után, írjátok itt, hogy szelídíteni kell állatokat meg majd magatok mellé áll azt együtt harcoltok, azt meg hogy? Egy medvével vagy állattal ha harcolok, akkor az megdöglik azt ennyi ha jól csinálom, akkor az hogy áll mellém stb. mikor már megdöglött?"
Ezen tapasztalataid után jobb hogy letörölted a játékot, nem való neked!
Ha nem értetted meg mit hogyan kell tenni, hogyan lehet szelídíteni, hogyan lehet főküldetéseket csinálni akkor felesleges is lenne bármit elmagyarázni.
Rendesen, egyszerűen mindent meg lehet érteni benne, minek mi a következő lépése, az hogy sajnos neked ez nem sikerült az nem a játék hibája. -
Gaboman
nagyúr
Nem értem mit foglalkozol ezzel annyit, tetszett a játék vagy sem?
Ha DLC ha nem, más köntösbe van csomagolva, teljesen más megküzdeni az ellenséggel!
Átélheted a vadászatot úgy ahogy 10000 évvel ezelőtt tették.
A FarCry3-at nem hasonlítanám hozzá, teljesen más érzést ad, 3-at is, a 4-et is meg a Primalt is végigvittem már.
Mindegyiknek megvan a maga varázsa.
Semmivel nem rosszabb mint az elődök, sőt van olyan amiben simán túlszárnyalja.
Nekem a táj, hogy állatokat szelídítek/vadászhatok velük, hogy végre tényleg ősemberként vadászhatok kőkorszaki fegyverekkel.
Akinek ez bejön nekik hiába magyarázod neked miért nem tetszik.
Természetesen van hasonlóság is, amit már korábban én is leírtam, de a 3 és 4 között is volt, és a 4 is tetszett a 3 után, sőt még jobban mint a 3. -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Visszatértem a jelenkorhoz, most nem érzek késztetést a dárdahajításhoz!
Ugyanazon nehézségen elkezdtem a 4-et mint a Primalt, rosszul élt az emlékeimben, a 4 sokkal könnyebb.
Primalban sokkal nehezebb az őskori fegyverekkel a harc, könnyebb halni. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #613 üzenetére
Jó cikk lett, gratulálok hozzá!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #609 üzenetére
De, csak nincs térképed sem hogy merre menj, sokkal nehezebb jólétre szenderíteni az ellenfeleket.
Mindenből kevesebb van, egyszóval igazi túlélés. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #606 üzenetére
Most akkor csináld végig túlélési módban!
-
Gaboman
nagyúr
Ma feltettem az FC4-et, meglepődve tapasztalom hogy mennyivel gyengébb grafikára mini a Primal, ráadásul sokkal kevésbé van jól optimizálva.
Ugyanazon beállításokkal sokkal gyengébb FPS-t produkál olyan helyeken ahol sok az effektus vagy az építmény, csata.
Valahogy a Primalt nagyon jól belőtték, folyamatosabb a képmozgás is a, ómódinak tűnik mellette a 4. -
Gaboman
nagyúr
Ott a Fraps, azzal is lehet képmentést csinálni de akár videó felvételt is vagy Benchmarkot.
-
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
Küldetés formájában meg kell keresned a sámánt, ha megvan előbb a bagolyt kapod meg.
Utána skill menüben a sámán alatt bejelölöd az állatok megszelídítését, azt is csak fokozatosan lehet, attól függ mennyi pontot szedtél össze.
Aztán ha megvan a vadászcsajszi is utána tudod majd a három nagyvadat levadászni és magad mellé állítani. -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #530 üzenetére
Sajnos felnyomták az árát rendesen!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #527 üzenetére
Bizony, az előzetes bemutatón nagyon sokan megszólták hogy unalmas lesz, számomra pedig pont fordított helyzet alakult ki.
Az egyik legjobb, magával ragadóbb FC játék, talán a FC4 ami ezt a szintet hozza, talán.
Igaz itt az állatok megszelídítése még rádob élményben egy lapáttal, az hogy tényleg nem egyszerű nehezebb szinten az őskori fegyverekkel harcolni.
Igazi vádászélményt nyújt a játék! -
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #516 üzenetére
Sajnos most hirtelen nem jut eszembe melyik küldetés volt az.
Azt tudom hogy UII kap el és tőlük kell kiszabadulnom, elveszik a hátizsákod és a fegyvereid, vissza kell szerezned őket.
Azért kell a sztorit is folyamatosan folytatni mert ha csak keresgélsz ilyen küldetésekre nem érsz el. -
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #510 üzenetére
Sikerült feltenned a Ultra csomagot?
Én újra kezdtem Experten a játékot, valahogy ez jobban leköt mint a Blood Dragon.
Az igazi kihívás a túlélés mód lenne de ott nincs térkép sem, ekkora terepen az életben nem találnám meg a küldetéseket.
Eme móddal bőven 100 óra felett lenne, ha nem keveset mondok. -
Gaboman
nagyúr
Letöltöttem a hivatalos oldalról az ingyenes FC3 Blood Dragont, vigaszul arra hogy végigvittem a Primalt.
Eme játékról is nagyon jó dolgokat írtak, kíváncsi vagyok rá, még nem játszottam vele. -
Gaboman
nagyúr
Végigvittem a főküldetést, nagyon jó volt a két főellenség!
Kár hogy vége, remélem lesz hozzá kiegészítő! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #494 üzenetére
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Gyerekek megőrülnek érte, játszani még nem tudnak vele, így én játszom nekik ők meg nézik.
A monitorról a TV-re szeretném áttenni, úgy sikerült is hogy vagy a TV-n vagy a monitoron tudom nézni, de én úgy szeretném hogy mindkettőn menjen, én játszom a monitoron ők meg látják a TV-n.
Ez is megoldható, ha igen hogyan?
Jó lenne ha tudnátok segíteni mert a gyerekek itt tépik a fülemet!
Előre is köszönöm! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #492 üzenetére
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #479 üzenetére
Igen a térkép is bővülni fog, jókorára megnő majd.
Számomra is nagyon kellemes a játék, szeretem benne a fegyverek bővülését, a dupla íjat.
A grafika igencsak rendben és az optimalizálás is jól sikerült.
Természetesen előre is kell haladnod a történettel ha fejlődni szeretnél, de ez így is van rendjén. -
Gaboman
nagyúr
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #466 üzenetére
Számomra túlzottan könnyű eddig, pedig már 19 órája nyomom, igaz én sokat vadászok, összeszedtem a legnagyobb vadakat, a harcos medve igazán király.
Nincs ellenfél, még a mamutnak is nekiengedem, együttesen simán leöljük.
Egy zavaró van benne, az elit maszkos harcost fejbe kell lőni hat/hét alkalommal akkor fekszik csak ki. -
Gaboman
nagyúr
Már megoldódott!
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, megvettem a Primalt, Uplayt telepítettem majd amikor letöltené a játékot kiírja hogy az Uplay nem tudja letölteni, nincs internetkapcsolat vagy nincs elég hely a merevlemezemen.
Mindkettő van, mitévő legyek?Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Haditechnika, harcászat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Minolta objektívek
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Silicon Power 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SP032GBLFU320X02 RAM
- Mushkin Essentials 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz MES4U320NF32G RAM!
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest