Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
válasz
vendingo
üzenetére
Kénytelen vagyok mivel másom nincs
Úgy kezdtem hogy minden területet amit lehetett elfoglaltam, körbejártam az egész térképet, és begyűjtöttem minden dolgot, majd ezután kezdtem el a fő feladatot csinálni, most ott tartok hogy a kiscsajnak kell valami feladatot végrehajtanom, de baromi messze van, ha hétvégén lesz időm akkor megcsinálom szegénynek 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 16 Pro Max 1TB Dual SIM 96% akku független dobozos
- iPad 7 (Wi-Fi, 32 GB, Asztroszürke)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Úgy kezdtem hogy minden területet amit lehetett elfoglaltam, körbejártam az egész térképet, és begyűjtöttem minden dolgot, majd ezután kezdtem el a fő feladatot csinálni, most ott tartok hogy a kiscsajnak kell valami feladatot végrehajtanom, de baromi messze van, ha hétvégén lesz időm akkor megcsinálom szegénynek