- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
Végigvittem a főküldetést, nagyon jó volt a két főellenség!
Kár hogy vége, remélem lesz hozzá kiegészítő! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #494 üzenetére
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Gyerekek megőrülnek érte, játszani még nem tudnak vele, így én játszom nekik ők meg nézik.
A monitorról a TV-re szeretném áttenni, úgy sikerült is hogy vagy a TV-n vagy a monitoron tudom nézni, de én úgy szeretném hogy mindkettőn menjen, én játszom a monitoron ők meg látják a TV-n.
Ez is megoldható, ha igen hogyan?
Jó lenne ha tudnátok segíteni mert a gyerekek itt tépik a fülemet!
Előre is köszönöm! -
Gaboman
nagyúr
válasz
Sirandrish #492 üzenetére
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish #490 üzenetére
Igen, mert volt vmi UBI eksön, és akkor volt ennyi (Division-nal együtt, de az nem érdekelt).
-
szasanyi
félisten
válasz
Sirandrish #486 üzenetére
Nem fogod elhinni: a helyi Media Marktban
MOD - 4990 HUF volt, és pár darab a polcon (de már asszem nincs akcióban, de nézz utána).
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #479 üzenetére
Igen a térkép is bővülni fog, jókorára megnő majd.
Számomra is nagyon kellemes a játék, szeretem benne a fegyverek bővülését, a dupla íjat.
A grafika igencsak rendben és az optimalizálás is jól sikerült.
Természetesen előre is kell haladnod a történettel ha fejlődni szeretnél, de ez így is van rendjén. -
szasanyi
félisten
Aha, nem baj... ahogy játszom vele egyre jobban tetszik Szerintem grafikailag is jól megcsinálták, és eddig sehol nem akadtam bug-ba sem. Még mindig a térkép első részét fedezem fel (úgy látom bővülni fog ez is), és komótosan csinálom a küldiket is. Mert arra már rájöttem, hogy hiába szerzek Skill pontot, egy bizony előrehaladás után lehet csak elkölteni.
-
Gaboman
nagyúr
-
szasanyi
félisten
Tegnap este megtaláltam az őrült varázsló barlangját, és kaptam egy baglyot "akivel repülhetek" de gondolom ez más. Út közben leöltem pár állatot is (farkast, medvét amit tüzel nyíllal könnyebb megölni, csak néha hamar felgyullad a környezet velem együtt
), ha jól értettem ez kellett is hozzá. Meg is jelent a térképen pár új küldi, de ha jól értelek még 2 ehhez hasonló állatom lesz. Ugye?
-
Gaboman
nagyúr
válasz
szasanyi #466 üzenetére
Számomra túlzottan könnyű eddig, pedig már 19 órája nyomom, igaz én sokat vadászok, összeszedtem a legnagyobb vadakat, a harcos medve igazán király.
Nincs ellenfél, még a mamutnak is nekiengedem, együttesen simán leöljük.
Egy zavaró van benne, az elit maszkos harcost fejbe kell lőni hat/hét alkalommal akkor fekszik csak ki. -
Prosector
addikt
válasz
Oposzumtoszó #461 üzenetére
Probald ki az elsot is...bar mai szemmel nezve mar osdinak hat(no xp, no skilltree, grafika etc), az volt az igazi Far Cry, de semmi koze a tobbi reszhez(az elsot meg a Crytek csinalta ugye).
Anno a legjobb jatek volt a HL2 mellett
Bar volt nehany idegesito resze
-
szasanyi
félisten
Az valóban nem rossz a 950-től.
. Elég jól fut a játék és szerintem jól is néz ki, én ultra beállítással játszom. Itt sajna nem stabil a 60FPS-t e azért jó ez így is.
Néhol nehéz a játék, mert az előző részektől eltérően itt a kezdetleges fegyverekkel nem nagyon lehet vagánykodni. -
szasanyi
félisten
FC2/3/4 nekem nagy kedvenceim voltak ezért már pályáztam a Primal-ra naygon. Sajnos eddig nem sikerült beszereznem normális áron, de ma végre sikerült!
Települt és bele is toltam ~1 órát, eddig jónak tűnik. A textura pakkot nem tettem fel, mert látványban (YT) nem igazán látok lényeges különbséget, és nem tudom nem okoz-e vmi problémát. Használja ezt vjki? Tapasztalat esetleg? Én 1080p-ben játszok, leginkább az érdekel.
-
Gaboman
nagyúr
Már megoldódott!
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, megvettem a Primalt, Uplayt telepítettem majd amikor letöltené a játékot kiírja hogy az Uplay nem tudja letölteni, nincs internetkapcsolat vagy nincs elég hely a merevlemezemen.
Mindkettő van, mitévő legyek?Gábor
-
Üdv mindenkinek!
Nekem tetszik a játék. A sorozatot a 2. résztől kezdve követem, azóta imádom.
Végre egy kicsit más a hangulat és a nehézség, mert valljuk be, a 3. és a 4. részben maximumra fejlesztett képességekkel és fegyverekkel nem nagyon volt ellenfél.
Én ajánlom mindenkinek!
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Lehet nem jó helyen teszem fel a kérdésem,de nem találtam aktív topicot erről.
Far Cry 3 gyári játék telepítés után a játék indításakor dll fájlokat kér.Ez normális?
Mit lehet ez ellen tenni,hogy elinduljon a játék.Üdv: feri 1
-
Tékozló
tag
Sziasztok!
Ha DVD-n megvettem a játékot, akkor a DVD tokban lévő kóddal miért nem tudom érvényesíteni a kódomat az accountomban? Mindenképpen először telepíteni kell DVD-ről? A DVD-n install code-ként szerepel egyébként.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
1 kis segítségre lenne szükségem. 1 küldetésnél elakadtam. Remélem ráismertek a leírás alapján a küldire.
Össze kell gyűjtenem 5 rhino sz@rt, ami megvan. Utána össze kell szednem 3 méh kast, ami szintén megvan. Majd van 1 ilyen, hogy Brown Bear tamed. Ha jól értelmezem, akkor 1 barna medvét kell szelídítenem.
De azt hogyan? Eddig minden állatnál, amit szelídíteni kellett, felajánlotta, hogy nyomjam az E gombot, és szép lassan elintézte a dolgot. De itt nincs ilyen, nem tudok állatot szelídíteni. V betűt lenyomva próbáltam követni a nyomokat, az sem vezetett célra...
De akkor mit kell csinálni? -
szemmelver
aktív tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit egy kis benchmark teszt.
-
Đusty
addikt
Próbáld meg az automatikusan elinduló, futó alkalmazásokat letíltani, azaz semmi ne fusson a háttérben az alap op rendszeren kívül, se vírusírtó se semmi.
Én a szintén uplayes division-nal jártam így, hogy megvettem de azóta se futott a gépemen egy másodpercet sem és a supportnak sem volt fogalma, hogy mitől az ötödik ugyanolyan levelük után fel is adtam. -
GEIL
addikt
sajnos ugyanaz.....amikor indulni a kéne a töltőképernyő után, akkor villan egyet mintha kidobná fullscreen-be...de csak a uplay-es alkalmazás jön vissza.....ott megint rányomok a kék "játék" gombra....ujra töltőképernyő 3-4 mp-ig...villan egyet a fullscreen és megint a uplay ablak...így körbe körbe.....mindegy neki hogy uplay ablakon nyomok "játék"ra, vagy kikeresem intézőből az exe-t..vagy program files...vagy DVD-ről..mindig ugyanaz.
Win 7 prof. 64 bit az op.rendszerem.
-
GEIL
addikt
Köszi a tippet...kiprobáltam....ez a szöveg fogadott...
tehát az első inditáshoz online kell lennem...de nemindul akkorsem
a "töltőképernyő" középen bejö9n 5 mp-re aztán tolná ki full screenbe..de csak villan egyet és visszakapom a uplay alkalmazás-t......
2X ujrahuztam....file-ok ellenőrizve...kód beadva neki,, aktiválva...driver legújabbb...minden vga driver settings default..........annyi minden buherát megoldok a gépen ez meg kifog rajtam.
-
kp59
aktív tag
Esetleg próbáld meg offline módban elindítani. Tiltsd le a hálózati kapcsolatot (vagy húzd ki a modemből a kábelt) és a játékot elindítva válaszd az offline játékot. Én így játszottam végig (mondjuk nekem ment volna hálózatosan is csak hát én is régimódi vagyok).
A géped amúgy bőven elegendő hozzá.
-
GEIL
addikt
sziasztok !
Ma kaptam ajándékba PC-re Farcry Primal-t...2 DVD-s bontatlan verzio....uplay is feltelepült...csináltam neki klienst....minden pöpec...konfigom az aláirásomban látható.....uj driver van fent (de régebbivel is ugyanez a gond)
szóval elinditanám...töltő képernyő 5 mp-ig aztán villan egyet a kép mindig az uplay-es főöldalra dob.....könyvtárból kikeresve az exe-t vagy asztalrol parancsikonból...vagy uplay felületről a "játék" gombra nyomva is ugyanaz.........
ha egyszemélyes a játék....akkor mi a reteknek ez a uplayes marháskodás hozzá...meg a netkapcsolat miért kell ennyire ? (steam-et sem használtam eddig soha.....ezt a uplay-t meg főleg nem....énmár csak ilyen maradi vagyok hogy feltelepitem és szeretnék játszani...... :/
-
duronx
senior tag
válasz
Walter_White #424 üzenetére
https://club.ubi.com/bejelentkezés
jobb felső piros nyíl/ fiókinformáció/ ACCOUNT INFORMATION alatt változtattam meg -
Grafirka
őstag
Elnezest ez nagyon amator kerdesnek tunik de , a FC primalt hogyan lehet uninstallalni ? Az add remove programban nem jelenik meg a jatek exe. A jatek konyvtaraban nem letezik uninstall FC-Primal exe. Ubisoft game launcherben vagy egyeb rejtett mappakban ami a far cry primalra vonatkozik sehol nem talalok egy uninstallt.
-
orc88
őstag
válasz
Walter_White #422 üzenetére
Legacy-t nem lehet, az örökre úgy marad, hogy legyen egy név amivel bármikor megtalálják azt az accountot a többiek.
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok! Nagyon off, és nem konkrétan a Primalhoz kapcsolódik a kérdésem, hanem a Far Cry 3-hoz, csak sajnos az a topik eléggé kihalt...
De szerintem a Primalnal is hasonlóképp működnek a dolgok UPlayen.Megvettem Steamen a Far Cry 3-mat. Nekem már volt egy AC játékom UPlayen, így Simán ment a Linkelés. Viszont! Nem tudjátok véletlenül ha Multiban szeretnék játszani, akkor Hogy lehet megváltoztatni a Legacy Username-t? mert hiába változtatom a sima Usert, a Legacy Fixen marad a Guest.....563...
Előre is nagyon köszönöm. és Bocsánat az OFFÉRT.
-
forras2
őstag
Jelentem, new game-nál a kézi mentések megmaradnak! Úgy hogy minden rendben!
-
forras2
őstag
Ahham, köszönöm!
Szóval Haveromnak meg vannak a saját mentései.
Akkor annyi a dolga, hogy legközelebb mielőtt elindítja a játékot, innen kimásolja a mentéseket.
Majd jöhet a játék indítás. Ekkor ide letölti a felhőből a mentéseket. Utána a kimásolt mentéseket vissza rakja, felülírja, és már tud is játszani a saját mentésével.
Akkor ezt is megoldottuk, köszönöm a segítséget! -
forras2
őstag
Az automentést tuti, hogy törli... Csak vajon a kézi mentéseket törli-e?
Mert ha nem, akkor nincs probléma... Bár mentést a gépemen nem találtam sehol sem. Mert ha lenne a gépen mentés, akkor nem lenne probléma, mert akkor tudnám, hogy az Ő gépén is van mentés, akkor pillanatok alatt vissza lehet állítani a mentéseket!
Azért köszönöm -
Sarkadi
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán értem a végére és azt kell mondjam, megérte az érte kiadott pénzt! A karakterek kidolgozottsága és háttértörténetük (ha mondhatjuk így) teljesen rendben volt, a küldetések változatossága pedig olyan amilyen, de tekintve, hogy milyen korba és világba helyezték az egész játékot szerintem ebbe nem érdemes belekötni. A falu fejlesztése és a skill rendszer is jól működik, bár számomra kissé szokatlan volt a nagy gyűjtögetés és fejlesztgetés, főleg úgy, hogy egy Far Cry játékról beszélünk. Easter egg is akad benne bőven, kettőhöz nekem is volt szerencsém, de ezek felfedezését meghagyom Nektek. Pár Outpost vár még elfoglalásra ill. Bonfire és teljesen végeztem vele, közel 18 óra alatt.
forrras2: Bár nem próbáltam még a New Game lehetőséget, de szerintem felülírja a már korábbi mentett állást.
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Ismerősöm megvásárolta a játékot. Mivel a héten dolgozik, így Uplay-ról letöltve én is játszanék 1 kicsit.
A kérdésem a következő!
Letöltöttem a játékot, és látom a haverom mentését.
Ha én kezdek 1 új játékot, akkor lehet majd váltogatni az Ő játéka és az én játékom közt?
Vagy érdemes megvárnom míg végig viszi, és utána próbálkozzak?
42%-nál jár a játékkal, így nem szívesen próbálkoznék az új játékkal, ha a régi mentés veszik... -
Adam_Shepard
addikt
Sziasztok! Valaki meg tudná mutatni PS4 en share playben a játékot?
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem:1. Nemrég frissült a játék, azt tapasztaltam, hogy a vadakat nem tudom irányítani az adott helyre,mint korábban. Viszont a bagoly irányításakor már igen, akkor reagál az adott gombra. Próbáltam a billentyűzet kiosztást visszaállítani, de nem hozott eredményt. Csak nálam van ez így, vagy a frissítésben van bug? Mit tanácsoltok?
2. A térképen lévő kék rombuszok, mint barlangrajzoknál, mit kell csinálni, hogy aktiválódjanak? Odamegyek a sziklafalhoz, látszik hunter mode-ban a falfestményen a piros tenyérlenyomat és az odavezető piros lábnyom, és aztán...? -
maszi99
őstag
válasz
Grafirka #409 üzenetére
Hagytam az egészet... és csináltam teljesen más dolgokat...
Majd mikor egyre nehezebben haladtam a játékban és bosszankodtam a nehézségen...
Valami oknál fogva visszavezényeltem a hősömet "Takkar" az alapbarlangba...
Láss csodát mindent tudtam azonnal fejleszteniugyanis lassan bármit szedtem össze mindenre full telítettséget írt a rendszer...
Most hogy megoldódtak a fejlesztések felpörgött a játék..... a varázslónál levő lórúgás piák azok nagyon durvák
Normál esetben szerintem nagyon súlyos kórságokat lehetne összeszedni efféle véres katyvaszoktól..még szerencse hogy ez csak játék
Most akkora kedvet és lendületet kaptam hogy teljesen újraértékelődött a játék a szememben... -
Grafirka
őstag
Ilyen kuldeteses hibaba szaldtam bele a minap. Az egyik "Urki" megbizast teljesitve visszatertem hozza es mikor belepek a kunyhojaba akkor ismet elindult a kuldetes elejen , mar latott animacio es kezdodott elolrol az egesz.Vissza kellett mennem es meg kellett oldjam ismet az egeszet elolrol.( a 3 koves kuldetesrol van szo )
-
maszi99
őstag
Ez nagyon Űber....
gondoltam megkeresem a félkarú barlangját.... csak úgy találomra ahol a térképen láttam...
Félkarút nem találtam ben ... de kitakarítottam a barlangot ... meg összeszedtem amiket kellett...
Jövök ki mert írja hogy : "cave complette".... majd visszavezényel ugyanoda ezzel a küldivel: "burn the izila camp"
Hát ez a küldi mint megnéztem a videókat közel se ott van
Na akkor most sorjában... a félkarút nem találtam ahol kellene lennie... teljesen más barlangban voltam, és utána teljesen más küldetést kaptam ami nem ott van ahol annak kellene lennie amely barlangban jártam....
Ez még semmi ... mikor eltávolodom folyamat visszadobál hogy a barlangos küldit újra kell nyomni mert nem lett teljesítve.... holott mikor kiírta teljesített távoztam a barlangból...
Kissé nyakatekert lett a KATYVASZ
bármit teszek visszavezényel a barlangba....... -
vendingo
veterán
Ha jól emlékszek, akkor az egyik Patch-ben jött a survival játékmód, ott több mindent is lehet állítani új játék kezdetekor, és mindegyikhez van egy rövid leírás, hogy az egyes játékmódok milyen nehezítéssel járnak.
Szerintem te egy olyat állítottál be, amihez nem jár a Map. Esetleg játék közben a beállításokban nézzél rá, hogy állítható-e a nehézség. Normál módban állítható, survivalban nem tudom. -
válasz
vendingo #404 üzenetére
Szervusz Kedves Uram!
Először is köszönöm az időd és a segítséged.
Külön köszönöm a kijavítást.
Igen a mini map-ra gondoltam.
Az a gondom,hogy az eddig kétszer végigvitt játétok ugyan abban a beállításban játszottam ki,mint amin most van és az előzőeknél ott volt a mini map.
Megfogadom a becses tanácsod és újra indítom Uram.
Még egyszer köszönöm Neked.
Isten áldjon,minden jót kívánok Neked. -
Szervusztok Kedves Fórumtársak!
Kérlek Benneteket segítsetek ha tudtok.
Kijátszottam a játékot kétszer,utána elindítottam a lehető legnehezebb,extra nehéz szinten,amit csak felajánl a játék.
Kisvártatva rájöttem,hogy ez nekem így roppantúl nehéz és ismét egy új játékot kezdtem normál beállításokkal.
Az új játék kezdete óta nincs meg a "jelző köröm",ami a zöld élet csíkok felett szokott megjelenni a bal alsó sarokban.
Szeretném tisztelettel kérdezni,hogy ez most hiba és inkább próbáljak új játékot kezdeni,vagy lehetséges,hogy én nyomtam el valamit és vissza lehet emelni a képernyőre egy-két gomb lenyomásával?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.
Isten áldjon Titeket! -
duronx
senior tag
Far Cry Primal Végigjátszás #5 THE VR 8:30tól nézz bele
-
maszi99
őstag
Akkor nyomok 1 civil éltbeli küldit...
Azt este visszatérek (ráállok) erre a kötélszerzős dologra...
Remélem addigra valaki megszán és dob valami segítséget hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Facebook és Messenger
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest