- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
Minden bázis elfoglalva, a térkép 100%-ig bejárva, a kék bigyóból 4db hiányzik, a felszerelések updatelve, gyakorlatilag csak a mellékküldetések vannak hátra, de akkor az lesz hogy azokat csinálom.. kis csattanót vártam a végére szintén szólva, valami nagy medve ellen harcolni vagy valami
-
Laszmen
aktív tag
Elvileg végigtoltam a játékot, de 51% a teljesítés, de meghalt a végén az a majomember, de ezután van még vmi feladat?? Azt gondoltam hogy vmi nagy állattal kell a végén küzdeni vagy valami...
-
Laszmen
aktív tag
Megszületett hála égnek, olyannyira hogy hirtelen a semmiből 5db is megjelent....
-
Laszmen
aktív tag
Valaki tudna segíteni abban hogy hol találom meg a "Rare Deer Skin"-hez tartozó élőlényt? Utánanéztem már a neten, az egy Fehér színű szarvas vagy mi a lópikula, de a fél napomat már avval töltöttem hogy keresgéltem azokon a helyeken ahol a "Deer Skin" állat van, de eddig semmi... Lehetséges hogy valami feladathoz tartozó dolog?
-
Laszmen
aktív tag
Hát nem sok kedvem van ez miatt újrarakni,de akkor lehet nem lesz választásom,nem értem miért van ez, és az a baj hogy nem csak futásnál zavaró,hanem mikor ugrálni kell,mert nem tudok átugrani egy meredek szikláról a másikra...
-
Laszmen
aktív tag
Valakinél előfordult már az az anomália hogy a 'sprint" nem működött? Hiába állítottam át másik gombra, egy idő után nem működik, csak ha újraindítom a játékot, és azért jó lenne néha futni is, mert elég zavaró, másnak hasonló?
-
Laszmen
aktív tag
válasz
vendingo #797 üzenetére
Kénytelen vagyok mivel másom nincs
Úgy kezdtem hogy minden területet amit lehetett elfoglaltam, körbejártam az egész térképet, és begyűjtöttem minden dolgot, majd ezután kezdtem el a fő feladatot csinálni, most ott tartok hogy a kiscsajnak kell valami feladatot végrehajtanom, de baromi messze van, ha hétvégén lesz időm akkor megcsinálom szegénynek
-
Laszmen
aktív tag
Rendszerint a farkas kutyák, meg a pumák,vagy leopárdok nem tudom, beleállítom a hátába a dárdát, és simán elfut, legalább 3x kell beleállítanom a testébe mire kidöglik, Medvét is elég nehéz kinyírni, de a mamut még nehezebb, azt ütöttem negyed órán keresztül,mire sikerült vízszintbe raknom..találkoztam mamutokkal is, de őket nem tudtam megölni, oda szerintem erősebb eszközök kellenek..
-
Laszmen
aktív tag
Nem tört verzió ami nekem van(Steam) de olvastam hogy jól van optimalizálva a játék
Igen, kitapasztaltam én is hogy ha simán ütöm akkor kell vagy 4-5 ütés, de ha égő bottal ütöm akkor kettő is elég, ugyan ez a nyílvesszőnél is ..bár ezek olyan szépen szaladgálnak dárdával a hátukban hogy nem nagyon érdekli valamelyiket hogy égnek
-
Laszmen
aktív tag
Kicsit vonakodva, de nekiálltam a játéknak pár hete, és csalódtam,de pozitívan! FarCry4 után azt gondoltam hogy olyan jót,vagy jobbat nem tudnak csinálni, de tévedtem, nekem nagyon tetszik, 20%-on vagyok eddig, de nem rohanok végig a pályán, akit meglátok kinyírok, bár egy két állatot elég nehéz,vagy (lehetetlen?) megölni, vagy csak nincs hozzá megfelelő gyilkoló eszközöm még.. külön díjat érdemel az állatok "idomítása" , baromi jó ötlet, és hasznos, már van 3 állatom, teszik is a dolgukat rendesen kis elemózsiáért cserébe
És meglepően szépen fut a játék a gépemen, pedig nem nagy szám a konfigom, de 1366x768-on minden ULTRA beállításokon megy, meg is lepődtem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egérpad topik
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest