Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Mi az a monitor ott a gépedben? Csak a Phanteks vizesblokkom...
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Persze, működött a cf, csak az egyik kártya nem dolgozott. Az akadásokat pedig úgy lehetett megszüntetni, hogy kikapcsoltuk a multigpu-t.
Most már nem kell kikapcsolni a multi gpu-t, de a játékon belül nem megy a második kártya, csak 300MHz-en elvan úgy magával, és nem dolgozik semmit.
6950CF-em volt, de akkor tele lett a hócipőm vele, lecseréltem őket egy GTX-re, és játszottam, ahogy bírta az 1 darab. Nem volt minden maxon, dehát ennyit tudott egy kártya.
Aztán jött megint a bullshit, ahogy fórumtársunk fogalmazott, és beismerem, bár ciki, hogy bedőltem neki, és 280X CF-re álltam át.
Mint kiderült, hiába, mert a FC3-nál mehetek vele a sóhivatalba. Igen, más játékokban jól muzsikál, de szerintem ez nem vigasztalja azokat, akik ennyit költenek hardverre, és pont abban az egy játékban nem működik, amiben szeretné használni.
Tuti, hogy ez volt az utolsó CF konfigom, most már tényleg elég belőle.
Új hozzászólás Aktív témák

- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garmin topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i7-3GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest