- Azonnali fotós kérdések órája
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
antikomcsi #2269 üzenetére
ok ránézek
-
Werkly
őstag
válasz
antikomcsi #2227 üzenetére
Ez a prisonos időre megy? Egy külön küldetésről van szó? Kösz!
-
Tomdriver
őstag
válasz
antikomcsi #2215 üzenetére
Nekem 4 DLC jelenik meg:
- Escape from Durgesh Prison
- The Hurk Deluxe Pack
- Overrun
- Season Pass
De mindegyiket meg kell vennem.Ha a Season Pass-t megveszem, az tartalmazza a másik 3-at is?
Illetve a Yetis is csak akkor töltődik le? -
válasz
antikomcsi #2209 üzenetére
Mobiltelefonon átváltóba felvittem többek között a floppy-kat is
12GB esetén a következők vannak:
-34953db 360KB-os 5,25
-17477db 720KB-os 3,5
-10240db 1,2MB-os 5,25
-8534db 1,44MB-os 3,5
-103db 120MB-os 3,5
-48db 256MB-os Pendrive
-18db 700MB-os CD
-1800HUF módosítás nélküli internetadóvalNagyjából ez minden
-
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi #2209 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi #2207 üzenetére
Ja, nekem 11 gigát tölt le....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #2205 üzenetére
ehh.
daveoff: na remek.
-
Tibroo
aktív tag
válasz
antikomcsi #2181 üzenetére
Köszi a választ,megcsináltam amit leírtál,és működik!Még egyszer köszönöm
Egyébként eredeti a DVD-m,de más fórumokon is olvastam hasonló problémákat. -
válasz
antikomcsi #2175 üzenetére
Oksa majd lesem, de úgy emlékszek még nem létszükséges jelen pillanatban amihez kell mert így is adott a lehetőség az őrposztok totális lebombázására
Majd valami mod lenne jó összehozni a Far Cry 4 térképet a Far Cry 3 mellé egy játékban... néha átmennék a trópusokra mert itt elég hideg van
-
jaja1981
addikt
válasz
antikomcsi #2141 üzenetére
Az a helyzet, hogy ha minimum és közepes beállításra rakom a játékot, ugyan az a sebesség, és ugyan az a laggolás.
Nem hiszem, hogy ez lenne a gond, ez nekem inkább megint ATI hülyeségnek tűnik.Na levettem 1280-ba. Ugyan az.
Több az FPS, de az akadások megvannak. Megy rendesen, aztán beakad és megint megy. Autóval szinte játszhatatlan. Nevetséges. -
Tomdriver
őstag
válasz
antikomcsi #2130 üzenetére
Való igaz ezt elcsesztem, tényleg csak a profil van ott. FC4 most töltődik - hát kezdem előröl!
Köszi, hogy szóltál, de már későn olvastam. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #2136 üzenetére
ja, foleg, hogy en azt hiszem 70en vettem a sima kyratot
.
mondjuk a baba durva, arban meg alig volt a Far Cry 3 CE folott. mas kerdes, hogy akkora a csomag, hogy eleve el se fer a polcomon. igazabol miutan megkaptam gondolkodtam el rajta, hogy ez igy szep meg jo, de egy kicsit talan mar tulzas.
evi 1-2 jatekot veszek megjelenes napjan, teljes arhoz kepest meg a CE annyival nem szokott dragabb lenni.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #2128 üzenetére
btw volt egy ultimate kyrat varians is, babaval ES season passal, viszont azt csak az ubitol lehetett rendelni.
-
Bandi821
tag
válasz
antikomcsi #2124 üzenetére
Szia!
Koszonom a valaszt. Kicsit azert bosszanto ez, mert pont a plusz tartalomert vettem meg ezt a kiadast, nem ajandek figuraert, ilyen-olyan poszterert, csiri-viri dobozert. Most meg van az osszes hulye kiegeszito es a plusz tartalmakat nem erem el. Egyebkent ez ugy nez ki, hogy magahoz a jatekhoz tartozik a egy lapon a sajat kodja es azon kivul van meg 4 masik lap, mindegyik egy kulon koddal. Az egyik a Hurk's Redemption, amit U-Play-en tudtam aktivalni, aztan van a Yak Farm, Blood Ruby esDriller csomag, na ezekkel nem tudok mit kezdeni. Megprobalom azt amit javasoltal, hatha azzal sikerul.
Segitsegedet koszonom.
udv.: B.
-
Đusty
addikt
válasz
antikomcsi #2104 üzenetére
áruljátok már el mi az a CF, CataFlam?
-
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi #2102 üzenetére
A CF-et FC3 alatt sem sikerült megoldani még mindig(gondolom azzal már nem is foglalkoznak), úgyhogy valószínűleg itt sem lesz tökéletes soha.
-
Đusty
addikt
válasz
antikomcsi #2098 üzenetére
Szerencsére nekem el sem tűnt de akkor most már megnyugodhatok, hogy nem is fog?
-
Sirandrish
legenda
válasz
antikomcsi #2090 üzenetére
Az elég fasza..
-
Sirandrish
legenda
válasz
antikomcsi #2088 üzenetére
Nah ennek örülök. Mindegy mert a kéró is ott van kb a térkép közepén és majd ott lesz. Legalábbis marhára remélem ha 300K-ért megveszem a leszállópályát akkor oda fog rakni
Egyébként mi az hogy elvették a Season passt?
-
Sirandrish
legenda
válasz
antikomcsi #2086 üzenetére
Igen elfoglaltam...már letoltam a sztori részt
-
Sirandrish
legenda
válasz
antikomcsi #2084 üzenetére
Tudom hogy hol kéne lennie. És nincs ott!(vagyis mikor írtam akkor 4ből 4szer nem volt)
De már mindegy is mert megveszem a kérómhoz a gyro leszállót -
dewil666
őstag
válasz
antikomcsi #2072 üzenetére
(#2073) vvega30
Köszönöm mindkettőtöknek!
Holnap megpróbálom. -
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi #2058 üzenetére
Az fasza, ennek nem örülök.
Egyébként lesz még DLC, vagy ennyi volt?
-
pityaa23
senior tag
válasz
antikomcsi #2042 üzenetére
Mennyi? Hát annyit lehet nem ér az egész.
-
tomsolo
addikt
válasz
antikomcsi #2026 üzenetére
> Ők megkapták a pénzt, ezért ne tőlem vegyék már el.
> Ha te lopsz egy bankkártyát és veszel tőlük kulcsot 10 Forintért, akkor megkapják a pénzüket.1. NEM KAPTÁK MEG A PÉNZÜKET.
Ugyanis onnan derül ki számukra, hogy lopott a kártya, hogy az eredeti tulajdonos bankja visszaveszi tőlük a pénzt. Érted? Tök felesleges mutogatni ebben a helyzetben az Originre, Ubisoftra mert közük nincs ehhez a helyzethez - max a bank/bankkártya rendszert lehet szidni - de a lényeg, hogy kicsalták/lopták tőlük ezeket a termékeket amiket aztán értékesítettek a g2A és társai.> és kárpótolni az Origin pénzéből, akit kell, mert ők hibáztak.
2. NEM. NEM NEKIK KELL.
Kárpótolni azoknak az "orgazdáknak", kell akiktől a kedves jóhiszemű userek vásárolták a lopott terméket. Egyébként pontosan ezzel kezdte a Ubisoft, hogy aki így járt azonnal szaladjon g2a és társaihoz és kérje vissza a pénzét. Ha kell a pénzed akkor ne az Origin/Ubisofnak írogass hanem akitől ténylegesen vetted a kulcsot. Ha nem adja vissza, akkor Ő a szemét, mocskos, geciláda és minden bánatodat rajta verd le.> És mi történik a végén? Mindenki jól jön ki
Ha visszakapod a pénzed ha nem, a Ubisoft akkor is marha nagyot bukott ezen az egészen, mivel a lopással együtt cirka 5-10 ezer ember ingyen játszogatott a dolgaival és utána a gyengébb képességűek még le is cseszték érte. -
Locutus
veterán
válasz
antikomcsi #2026 üzenetére
Közel sem legális a kuponkódok viszonteladása, benne van az apróbetűben. Az meg hogy mennyiért adja el a tulajdonos, csak az ő döntése. Én pl 6500-ért adtam el
De ugye a kuponkódokat mégse tiltották le, mert ahhoz van kaparós kártya, amihez csak hardverrel juthatsz hozzá. Vagy legalábbis az eredeti tulaj. -
Locutus
veterán
válasz
antikomcsi #2023 üzenetére
Azért a jóhiszeműséget szerintem hagyjuk, mikor ilyen szürke oldalakról van szó mint a g2a... maximum naív volt a kedves user, amikor azt hitte, hogy az a kulcs töredékáron is legális. Legkésőbb most mindenki megtanulhatta, hogy csodák nincsenek.
-
tomsolo
addikt
válasz
antikomcsi #2023 üzenetére
> Aztán meg csodálkoznak, ha valaki letölti a játékot és nem fizet
Igazából eddig se nekik fizettél, azért vették el
-
Đusty
addikt
válasz
antikomcsi #2021 üzenetére
az csak 3 küldi volt nekem is benne volt ez most 2 új, legalábbis tegnapi megjelenési dátumot írt ki az uplay
-
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi #2005 üzenetére
Mikor?
-
tomsolo
addikt
válasz
antikomcsi #1981 üzenetére
Tessék - Far Cry 4 - Season Pass(Uplay)
ez cirka 4000 Ft
-
Ateszpapa
addikt
válasz
antikomcsi #1783 üzenetére
Ejha, na ezt szerettem volna hallani!
Köszi!
-
Đusty
addikt
válasz
antikomcsi #1525 üzenetére
Ja előjött, attól függ, hogy küldetés közben van-e az ember vagy nem, valamikor csak együtt van valamikor külön is
-
válasz
antikomcsi #1276 üzenetére
Nekem nincs semmi trükk. 60 euró a játék. Én már nem akarok lemezeket, azt akarom, ha például újrarakom a gépet, akkor csak kattintok, lejön a játék, és ugyanott van az állásom. A Far Cry 3 ilyen. Gondolom a dobozos verziónál meg a fő játékot lemezről kell felrakni.
-
daveoff
veterán
válasz
antikomcsi #1246 üzenetére
Nem szabad már CF/SLI-t venni, egyre rosszabb a támogatottsága, és a hírek szerint csak tovább romlik, állítólag 2015 lesz a mélypont. Én is sokat próbálkoztam, szenvedtem vele, köszönöm többet nem kérek belőle, inkább egy darab erős kártya, és nincs gondod!
-
válasz
antikomcsi #1244 üzenetére
Akkor windows alól program eltávolításával uninstallozzak vagy csak töröljem a mappát?
Sli az megy/menne nem?
Én 10 év után 1,5 hete váltottam Nvidia-ra... -
Pferi
senior tag
válasz
antikomcsi #1026 üzenetére
Köszönöm a segítséget, akkor várok türelmesen.
-
boogie84
veterán
válasz
antikomcsi #1008 üzenetére
Ha nem akarsz mindig a linkelt helyről repülni, akkor ha felfejleszted a házad, a fejlesztések közé vehetsz koptert is, és akkor ott is mindig lesz egy. De amúgy még jó pár helyen van állandóan.
Ezt hogy is kell?
-
Locutus
veterán
válasz
antikomcsi #988 üzenetére
Nem mondod.
Na akkor magyarázd meg, hogy se le, se fel, csak megyek előre, és miért kezd el egyszercsak pittyegni majd lezuhanni?
-
Tomdriver
őstag
válasz
antikomcsi #838 üzenetére
Ok, persze majd felteszem, de nekem most az irányítással van gondom elsősorban, azt nem hiszem, hogy orvosolja.
Tehát pl. lövedék becsapódásakor átjön a rezgés, de egyik gombra sem reagál a gamepad, beállításoknál meg nem találtam olyant, hogy elsődleges vezérlőként ki lehetne választani.
-
vaakuum
addikt
válasz
antikomcsi #739 üzenetére
Ehh, pedig reméltem, hogy ezt megváltoztatják, és lehet vígan egyfegyveres végigjátszást is csinálni lőszerelfogyás nélkül.
-
válasz
antikomcsi #668 üzenetére
Köszönöm, Sensut neked is!
Érdemes lenne szerintetek váltanom i5-2500kés Asus HD6950 2GB DCUII-ről már?
-
Rossi
addikt
válasz
antikomcsi #528 üzenetére
Jó ötlet, köszi.
-
btamas63
tag
válasz
antikomcsi #480 üzenetére
Szia!
ezek a kódok a bloody ruby, yak farm és driller csomagokra vonatkozó kódok voltak? -
shiftac
aktív tag
válasz
antikomcsi #490 üzenetére
Ubisoft és az optimalizálás, 2 külön dolog
-
Scholes9
nagyúr
válasz
antikomcsi #490 üzenetére
Szépen megfogalmaztad. Bar nem szabad semmit sem megvenni első napon lassan oda jutunk 😣
-
he7edik.
addikt
válasz
antikomcsi #448 üzenetére
Besodrod
-
Dyingsoul
veterán
válasz
antikomcsi #443 üzenetére
Automatikusan legyártja ha nincs tele a hp szérumtartód.
-
csaba951
veterán
válasz
>Nekem nem csinál magától gyógyító szérumot
Pedig de! Automatikusan megcsinálja, ha van két zöld leveled. Most lehet, hogy ez valami segítség a készítők részéről. De az is lehet, hogy amikor megismer majd az ember pár szérum receptet, akkor majd nem fogja csinálni.
A nem zöld levelekhez valóban nem nyúl, azokból nem készül automatikusan semmi.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Hát ez érdekes.
Mondom, ha gyűjtök egy zöld levelet, akkor az bekerül a zsákba. Ha gyűjtök még egyet, akkor pedig átváltódik, és a minimap fölötti zöld szám eggyel nő.
A skill pedig úgy van, hogy ha van mondjuk 2 izém, amit a kigyűjtött XP-kre ad, akkor tudok venni egy elefántos, vagy egy harcművészeti ficsőrt. Vagy nálatok nem így van?
-
hdekakas
senior tag
válasz
antikomcsi #439 üzenetére
De ez az, hogy ha begyűjtök mondjuk 2 zöld levelet, akkor automatikusan életszérummá változnak.
Más: FC3-ban a képességeket meg kellett csinálni, mert tudom, sokat szerencsétlenkedtem, mire összejött az ilyen "három ellenség fejére ugorj, és egyszerre szúrd le őket stb marhaság), most meg már csak egyszerűen meg kell venni őket XP pontokkal?
-
creedszl
senior tag
válasz
antikomcsi #425 üzenetére
magyarán ha küldetésekkel haladok ugye?
-
he7edik.
addikt
válasz
antikomcsi #405 üzenetére
Akkor nem csodálkozz a microlagon egy The Way It's Meant to be Played játéknál
-
Xerxész
őstag
válasz
antikomcsi #401 üzenetére
Milyen mikro akadások?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #402 üzenetére
ja, ez az amit mondtam, hogy ket het, 5 giga patch es egesz jatszhato lesz.
viszont nekem meg mindig "erkezoben van" a boltba a cucc.
-
he7edik.
addikt
válasz
antikomcsi #401 üzenetére
Neked milyen kártyád is van?
-
troller
senior tag
válasz
antikomcsi #385 üzenetére
Hehe, rákerestem a win7 megjelenési időpontjára, valószínűleg 2010 lesz az a 2007 igazából.
Arra emlékeztem, hogy ahogy kijöttek vele, én 1 éven belül váltottam XP-ről. -
troller
senior tag
válasz
antikomcsi #320 üzenetére
2007-ben tettem fel, ha jól emlékszem, akkor még nekem nem tűnt a legjobb választásnak a 64 bit, az XP-s tapasztalatok alapján. (Driver gondok stb.) Kevés szabadidőm van (család, meló, angol tanfolyam stb,), és OK, hogy a win felmegy gyorsan, de mire használható lesz az sok időbe telik. Mondjuk most így végig gondolva játszani se lenne elég időm vele, szóval majd egyszer, addigra olcsóbb is lesz...
-
Viper26
nagyúr
válasz
antikomcsi #369 üzenetére
Akkor fasza.
-
-NRGyP-
tag
válasz
antikomcsi #351 üzenetére
Szia!
Hát köszi a tippet, megpróbálom.
-
Cseneles
őstag
válasz
antikomcsi #331 üzenetére
Nem akadt, én is néztem mikor láttam videón...MSI Afterburnel vettem fel lehet ez a gond...
-
he7edik.
addikt
válasz
antikomcsi #262 üzenetére
Most ahogy felvetették, belegondoltam a problémába ez ilyen AMD-s microlag lehet szerintem mert 40 alá nem megy a FRAPS mégis megakad egy pillanatra.De mintha a délután feltett 14.11.2 béta driver ótan nem érezném ezt (annyira)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #249 üzenetére
vsyncet probaltad?
--
muhaha. remelem hetvegere azert rendberakjak. plusz a postas is vegzi a dolgat.
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi #76 üzenetére
Érdekes, nálam 100%-on ment mindkét kártya. Nem tudom mi történt azóta, de biztos, hogy ment a CF
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #78 üzenetére
hu, nekem a fo kerdes, hogy meghozza-e a posta a Kyratot keddre
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #76 üzenetére
kozben berendeltem a negyet (hangulata okenak tunik, technikai dolgokat megoldom, kompromisszumkepessegem meg multimonitor miatt van tehat nem fogok konnycseppet morzsolni mert nem megy egy effekt), elvileg keddre itt van.
elvileg leszunk a topikban paran, csak meg fogjuk tudni oldani a problemat valahogy. viszont komolyabb debugra talan pentek-szombat magassagaban lesz idom, heten meg eleg sok melo van.
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi #62 üzenetére
Biztos, hogy ment a CF, legalábbis 280X-el. Pont azt néztem, hogy 8X MSAA-val is vígan elbírt, egy kártyával inkább csak 2X-el
-
djculture
félisten
válasz
antikomcsi #56 üzenetére
Ránézel a far cry 4 nvidiás oldalára ott van feketén fehéren leirva pedig hogy a
This app supports:DirectX 11
TXAA
HBAO+
4K
HairWorksEbböl kettő csak nvidián fog működni (HBAO+ és HairWorks). Bár ez a Temporal Anti-Aliasing-ben se vagyok még biztos mert ez is nvidia találmány tudomásom szerint, tehát a lista 3-ra bővül. Ezek után mikor két beépitett megoldás is csak nvidia only nem lehet azt mondani hogy nem direkt nvidiára csinálták ajátékot..
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi #53 üzenetére
Én úgy emlékszem ment a 3 CF-el csak brutál mikrolaggos volt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #53 üzenetére
nem tudom, en lefixaltam 30ra az fpst es ugy mar elfogadhato volt.
viszont teny, hogy eyefinityvel a cfet nem sikerult osszehoznom, mondjuk miutan megjelent decemberig kitoltam es utanna mar nem neztem a dolgot. a blood dragont meg eleve egy kijelzon jatszottam.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
antikomcsi #37 üzenetére
FC2 / FC3 ment CFfel. lehet nem fog menni a CF elso nap, de megjelenestol szamitott ket heten belul tippre biztos ok lesz a skalazodas ha az elozo reszeket vesszuk alapul.
igazabol a fo kerdes nekem az lesz, hogy a CF + eyefinity kombot vinni fogja e normalisan a jatek... vagy tolhatom egy kijelzon / harmon de low-mediumon.
-
Erdei88
veterán
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
Nekem sikerült 11500-ért megvennem a 9980 helyett
600 UAH helyett 675 lett a végePersze, ezzel senki nem szeretnék ösztönözni, mivel tiltott a forumon. Csak gondoltam megosztom örömöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/I5-8600K/Seasonic focus plus 750w gold/GTX 6GB)
- ÚJ ASUS B760 Core I5 14400 Gamer ErőmŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD ASUS PRIME RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest