- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Tapírba emlékeim szerint a térkép északi részén közép tájt lehet botlani, nem messze egy kereszteződéstől, ahol piros a növényzet.
Fejleszteni úgy tudsz, hogy felveszel mondjuk egy alap lmg-t egy páncélos katonától, akkor ugye az van nálad, amíg el nem dobod, de a következő helyen a fejlesztett változata lesz, akkor ott le lehet cserélni. A fegyverek a térkép különböző pontjain vannak, barlangok, táborok, egyéb helyeken. Illetve a ládákat is ki kell nyitni. Abból is van legalább két féle. Az egyik féle az ad állatbőrt is, ezeket kell kinyitogatni, mert az utolsó craft fejlesztéshez is ebben a ládában lesz a szükséges.
Vigyázz, mert ha eldobod a jó kis cuccod, akkor a következő alkalommal, megint alap rpg-t, lmg-t, stb. kapsz.
-
Valaki, akinek van CF rendszere, próbálta már a 15.3 beta drivert?
Elvileg van benne FC4 cf profil, de nekem nem igen sikerül úgy beállítanom, hogy értelme is legyen.
Amit nálam csinál, az az, hogy izomból kikapcsolja az AA-t, és itt ki is merül minden képessége.
Annyi történt, hogy javították a megjelenítést, tehát nincs szellemkép, kevesebb a képi hiba, de egy árva plusz fps nem jön az eddigihez képest. A fogyasztás az szépen megugrik, úgy cirka 250W-al, és mindez azért, hogy majdnem olyan teljesítményünk legyen, (kicsit talán rosszabb) mint egy kártyával.
Akinek van valami spéci, bejáratott beállítása rá, az legyen szíves ossza meg, mert szívesen kipróbálnám.
-
válasz
szunyi777 #2236 üzenetére
Keress egy mappát aminek "420" a neve. Abban lesznek a mentések.
(#2238) Werkly
Igen 30 percről indul a visszaszámlálás. De feladatok teljesítésével kapsz plusz perceket. És igen a fő kampánytól külön kell indítani, és újra megszerezni a szükséges fegyvereket, és ehhez a skilleket, barkácsolandókat.
-
válasz
Tomdriver #2224 üzenetére
De ezeket nem a játékban látod, hanem még mielőtt elindítanád, ott vannak az elérhető tartalmak.
Elég csak a Season Pass-t megvenni. Az mindent tartalmaz.
A játékon belül nem fogsz olyat látni, hogy "The Hurk Deluxe Pack". Ez annyiból áll, hogy a fő kampány részben, a térképen meg fognak jelenni a Hurk-os küldetések.
Az "Escape from Durgesh Prison" pedig egy külön indítható tartalom lesz a játék fő menüjéből. Csakúgy, mint a Yetis, amit szintén tartalmaz a season pass.
-
válasz
Penge@Borisz #2214 üzenetére
Szia!
Az, hogy kiírja, hogy szerezd meg a season pass-t az normális, az ott is marad.
Az meg, hogy megvan az sp, annak nem is fogod nyomát látni, annyi lesz, hogy amikor eljön az ideje megjelenik a térképen a küldetés helye, jele.
Az DLC küldetéseket pedig ne az alapjátékon belül keresd, hanem amikor belépsz a játékba, akkor nem a szingli kampányt indítod, hanem jobb oldalon alul ott van a most már 2 dlc. Azokat ott tudod külön-külön indítani.
-
Tudtam, hogy számíthatok Rátok!
-
-
Uhh, jól látom, hogy ~11-12Gigát csap hozzá a játékhoz a mostani Yetis frissítés?
-
-
Nekem nem volt ilyen hibám, de rákeresve ezt találtam.
"Hey everyone, you can easily fix the map. Just rename or remove "patch.dat" and "patch.fat" from the "data_win32" directory. That's all."
Tehát a játék data_win32 mappájában található patch.dat és patch.fat file-okat nevezd át, vagy hozz létre egy backup mappát és húzd át bele őket. A lényeg, hogy az eredeti helyükön és nevükön ne szerepeljenek.
Ezután figyelj arra, hogy rendszergazdaként indítsd a FC4 exe-t.
-
válasz
SchumiBácsi #2174 üzenetére
Elmész az alap térkép keleti részére, felállsz valaminek a tetejére biztonságba, és dobálod a csalit. Leszeded az állatokat, amik jöttek, majd megnyúzod őket, és dobálod tovább a csalit. Lesz ott minden a medvétől a farkasig, de akad majd egy két hóleopárd is.
-
-
válasz
jaja1981 #2142 üzenetére
Globálisan veszed le a beállításokat, vagy külön-külön a részletes beállítási lehetőségeknél?
Az 1.7-es verziónak a 14.12 meghajtóval azért már használhatónak kéne lennie. De még ehhez is szerintem kéne alá egy 2 gigás 7870 vagy 660Ti.
Esetleg próbáld meg, hogy eltávolítod a grafikus illesztőt, és újra felteszed.
Szerintem egy erősebb kártyával jobb lenne a helyzet.
-
válasz
jaja1981 #2140 üzenetére
Nekem az a tippem, hogy pedig csak a grafikai beállításokkal kéne még valamit kezdened.
Ha még a következőeket nem csináltad volna meg, akkor vedd le a felbontást akár 1280x720-ra. Mozgás elmosódást kapcsold ki. Minden szűrőt és effektet ki, vagy alapra. Az árnyékokat is vedd alapra. Ezeket szerintem hagyd is így és a maradékkal próbálkozz majd de kezdetben azokat is állítsd le.
Nekem a menüben is magas vram használatot ír ki az afterburner, úgyhogy én ezért tippelek arra, hogy az 1 Gigás 7750-ed kevés ehhez a játékhoz full hd és magasabb beállítások mellett.
-
válasz
proci985 #2135 üzenetére
Van az még most is, [link] de megmondom őszintén, hogy azért a 38-40 ezer forintot amit a 120 Euró jelent érte kissé soknak tartom.
Nagyon tetszik a játék, de azért babázni már nem babáznék utána Pagannal.
Szerk.:
Viszont, ahogy látom, jelenleg a Gold verzió a sima áráért kapható, ami még így is drágább, mint amennyiért a cdgalaxisban vettem.
-
válasz
Bandi821 #2127 üzenetére
Ha a plusz tartalom miatt vetted, akkor nem a Kyrat kellet volna Neked, hanem a Gold. Ahhoz van a season pass. Ugyan annyiba kerül csak nem kapsz Pagan babát mellé.
Mivel ezek előrendelői bónuszok, nem biztos, hogy rendesen lehet még aktiválni, főleg, hogy azóta pénzért lehet megvenni az alapjáték mellé.
A leggyorsabb még így is az lesz, ha supporton írsz egy új hibajegyet ezzel kapcsolatban. Nekem 2 nap múlva válaszoltak, hogy van valami gond, majd pár napra rá küldték a három kulcsot.
De ha tervezed a season pass megvételét, akkor ezzel nem kell foglalkoznod, mert azzal is megkapod.
Addig pedig az alap játékkal is rengeteg időt tudsz eltölteni.
-
válasz
Bandi821 #2123 üzenetére
Szia!
A Kyrat kiadáshoz elvileg nem jár más, de ha kaptál mégis kis kupont pluszba, mert lehet, akkor pl a Blood Ruby-hoz itt lehet kódot kérni, és a Yak Farmhoz is valahol itt írtam be tavaly. De nem volt jó valamiért. Írj a supportnak egy levelet, írd bele az összes preorder kódot, és küldeni fognak egy e-mailt amiben benne lesznek a kulcsok. Azokkal a kulcsokkal lehet majd uplay-ben aktiválni a küldetéseket.
De ha megvan, vagy megveszed a Hurk Deluxe DLC csomagot, akkor nem kell, mert abban ez mind benne van. Ugyan ez igaz, ha a szezon bérletet kiváltod.
-
-
-
-
-
-
válasz
Sirandrish #2089 üzenetére
Itt a PH-n vettem egy kulcsot, ami jó is volt egy darabig. De aztán az Ubisoft letiltotta csak úgy pikk-pakk, mert kiderült, hogy a kulcsokat originből lopott bankkártya adatokkal vették.
-
válasz
Sirandrish #2087 üzenetére
Azt kell, hogy mondjam, hogy nem veled van a baj!
Kíváncsiságból beléptem, gyors utazás a reptérre, és nekem sincs ott a kopter, ahol eddig mindig állt!
Így már nem tudok erre mit mondani, biztos a season passal együtt elvették tőlem.
-
válasz
Sirandrish #2085 üzenetére
Amúgy elfoglaltad már a repteret?
Mert amíg nem, addig hiába is keresgélnéd!
-
válasz
Sirandrish #2075 üzenetére
A reptéren 100%, hogy van, annyit elárulok, hogy nem a közepén.
Jó keresgélést! -
-
-
-
-
válasz
Sirandrish #2039 üzenetére
(Bocsánat, a válaszra kattintottam.)
Én most néztem az eredményeket és látom, hogy a Royal Cargo-s feladat hiányzik. Pedig emlékszem, hogy megcsináltam 3x és ki is írta, hogy teljesítve. De ezek szerint mégsem mentette el rendesen, és azóta ugye az összes outpost el van foglalva. Ha várok, akkor vissza tudnak majd foglalni 2 outpostot, vagy ez így már bukta, és resetelni kéne mindet?
-
-
-
válasz
Locutus #2025 üzenetére
Miért hagyjuk?
Én itt vettem a hardveraprón. 5K-ért van kupon kód is ami nv kártya mellé járt. Kevesebbe kerül még a játék árának a felénél is és teljesen legális kulcs.
Tényleg jóhiszeműen vettem és ha hiszed, ha nem, eddig ezekről az oldalakról nem is hallottam.
Nincsenek csodák, és? Attól még az Origin adhatna új kulcsokat mindeninek, mert ők hibáztak, nem az aki vásárolt.
(#2024) tomsolo
Ők megkapták a pénzt, ezért ne tőlem vegyék már el.
Ha te lopsz egy bankkártyát és veszel tőlük kulcsot 10 Forintért, akkor megkapják a pénzüket. Az, hogy utána tovább adod nekem 3 Forintért már lényegtelen.
És mi történik a végén? Mindenki jól jön ki, még Te is, mint tolvaj csaló, mert megmarad a lopott pénzed, és a vétleneknek se pénz se játék.
Az Originnek, mint egy nagy és tőkeerős vállalkozásnak egyeztetni kellett volna az ubival, és az el nem adott kulcsokat letiltani, a már eladottakat pedig meghagyatni, és kárpótolni az Origin pénzéből, akit kell, mert ők hibáztak.
-
Lehet, hogy igazad van, én a következőek alapján mondtam, és ezek nekem mind megvoltak:
The Hurk Deluxe Pack contains:
5 Missions:
- Hurk's Redemption: Save Hurk from imprisonment in 3 action-packed
single-player missions- Blood Ruby Mission: Pagan Min's forces have discovered a rare
gemstone, the Blood Ruby. Head for the mine and recover the stone.- Yak Farm Mission: Save a Yak farm from a raid by Pagan Min's forces
5 Weapons:
- Harpoon Gun "The Impaler"
- Arena Machete
- Driller PKM Gun
- Sandman 1911 Pistol
- Elephant Double-Barrel Rifle
Ha mégis van valami más, az nem tudom mi, nem tudom legálisan megnézni. És kicsit meg is sértődtem most, valószínű nem fogom még egyszer megvenni.
Szerintem a "nagyoknak" kellett volna vállalni a felelősséget, és megtéríteni a kárt ami létrejött, mert őszintén szólva Nekik ez nem olyan nagy pénz. Ehelyett a végén mindenki jól jár, csak az nem, aki nem akarta le varezolni, és jóhiszeműen megvette a balkáni fizetéséből. Illetve az sem esik jól, hogy napok óta még csak válaszra sem méltatnak.
Aztán meg csodálkoznak, ha valaki letölti a játékot és nem fizet.
-
-
-
-
Nem volt egyszerű megtalálnom.
Viszont drágának érzem ennyiért, 3-4-max 5 ezret megérne nekem, de ez 10 ezer, kicsit többért 10.900.- vettem magát a játékot.Én értem, hogy ebből élnek, de azért, ha összeadjuk, simán 20K felett van az ára, ez azért már sok szerintem.
-
-
Én ma szerettem volna játszani, és úgy jártam, mint mások. Season Pass sehol. Írtam nekik, hogy most mi van?
Azért valami infót küldhetnének, nem csak az, hogy belépek a játékba és sehol semmi.
Bocsánat, de én pénzért vettem, nem le warezoltam.
-
Azért elég para az új térképnél, ha meghalsz, kezdheted elölről.
Még szerencse, hogy a képességek és a barkácsolt holmik megmaradnak.
Megnézem én is azt a ládát, bár úgy rémlik, hogy egyszer pont azt kerestem, de nem találtam, sehogy nem bírtam bejutni abba a pincébe, ezért hagytam a csudába.
-
-
-
válasz
DavideX #1509 üzenetére
Igen, a leírás szerint.
A baj csak az, hogy a gyakorlatban semmit nem ér. Kevesebb lett a grafikai hiba, de jelenleg a játék ezzel az 1.6-os verzióval, és 14.12-es meghajtó programmal semmit nem ér crossfire szempontjából.
Esetleg, ha van valami tipp, hogy mit kéne még összekínlódnom, hogy értelmesen működjön is a CF, azt szívesen venném.
Már mindenféle variációt próbáltam, de hasznavehetetlen, egy kártyával sokkal jobban fut a játék.
-
válasz
Intelligencs #1275 üzenetére
Én igazából nem értem, hogy miért jó steam-en, vagy uplayen megvenni a kódot 60 euróért, amikor a dobozos változat 10.990.--ért volt kapható, uplayen aktiválható, és volt mellé ajándékba sok kis apróság. Ráadásul többször is volt már ingyen kiszállítás akció. Igazából olcsóbban kapni a dobozos verziót, pólóval, poszterrel letöltőkódokkal, de ennek ellenére valaki jobba szereti a sima kulcsot. Gondolom van valami trükk és jóval kedvezőbb az ár, mint ami a hivatalos.
-
válasz
JoceeHunt #1245 üzenetére
Én rendesen el szoktam távolítani, nem csak a mappát törlöm.
Nekem a uplay könyvtár jelenleg nem a rendszer meghajtón van, de rendesen be van állítva, hogy hova töltse le a telepítőt, és hova telepítsen, és nem szokott gond lenni. A játék lemezeit nem használom, hagyom, hogy letöltse és telepítse. Ezek után mindig ott tartok, ahol abbahagytam.
Nem tudom, hogy menne e rendesen az sli, de én belefáradtam az egészbe, a jövőben csak 1 kártyás rendszert építek.
Pedig pont az volt a marketing, hogy most veszel egy kártyát, ami erős, és egy-két év múlva csak mellé dobsz egy ugyan olyat már olcsón, és meg van oldva megint a fejlesztés. De sajnos ez így nem működik. Hiába megy másik 10 játékban, ha abban a 2-3-ban vacakol, amivel én játszanék. Igazság szerint most is el tudom érni, hogy menjen a két kártya, csak fele/harmad fps-t kapok, plusz grafikai hibák is vannak. Teljesen használhatatlan jelenlegi formájában.
-
válasz
JoceeHunt #1241 üzenetére
Nekem minden uplay-es játék így megy. Feltelepítek egy évek óta nem használt játékot, és szinkronizálja az állásomat. Nem mentegetek semmit sehova. Sokan szidják ezt a felhős mentést, de szerintem jó dolog, én örülök neki, hogy van.
Aminek viszont nem örülök, hogy hiába az új patch, hiába az új meghajtó, crossfire még mindig nincs. Azt hiszem én fel is adom, az életben többet nem fogok cf-el kínlódni.
-
-
-
válasz
boogie84 #1006 üzenetére
Mindig olyan fegyverrel harcolj, amihez éppen kedved van.
Ha akarod, akkor egy magaslati pontról szépen bejelölsz mindenkit, aztán távcsövessel leszedegeted őket, ha pszicho hangulatban vagy akkor beosonsz, és egyesével mindet kivégzed. Ha elgurult a gyógyszer éppen, akkor berontasz és valami LMG-vel aprítasz, vagy, ha hangyaboly irtást szeretnél, akkor kis heliről kellő magasságból dobálod rájuk a molotovot, gránátot, és osztod nekik a gránátlövővel is.
Ha nem akarsz mindig a linkelt helyről repülni, akkor ha felfejleszted a házad, a fejlesztések közé vehetsz koptert is, és akkor ott is mindig lesz egy. De amúgy még jó pár helyen van állandóan.
-
-
-
válasz
boogie84 #859 üzenetére
A fém hegyű az nem a robbanó?
Amikor az íj van a kezedben ki tudod választani, hogy milyen nyilat használj. Nálam a 'Q' hozza elő a menüt, Nálad nem tudom mi, aztán azt már látni fogod, hogy egyik gombot nyomva tüzes nyíl, másik gombot nyomva robbanó nyíl. Ha nem kell, akkor pedig vissza lehet váltani alap nyílra.
C4 ha eldobod nem tapad, ha közel mész mondjuk egy nyomda géphez, és ráteszed, akkor tapad.
-
-
-
-
Jött ma egy levél az Ubi supporttól a bónusz kódjaimmal kapcsolatban, így egy hét után. Na persze, aki azt hiszi, hogy megkaptam a tartalmakat a játékhoz, az bizony téved.
Ugyanis nagyon sajnálják, hogy van ez a probléma, és meg fogják oldani, és rendszeresen ellenőrizzem a leveleimet, mert egyszer majd, hogy mikor azt nem tudják, majd jönni fog a levél a jó kulcsokkal. És remélik, hogy addig is élvezettel merülök el a Far Cry 4 világában.
Erről Hofi Géza bácsi jut eszembe: [link]
-
-
-
-
válasz
Prosector #595 üzenetére
Nyilván a tibeti farkast érti, mert abból tud fegyvertartót barkácsolni. Amúgy azon a kezdő térképrészleten ott van valahol É-K-en a barlangjuk, amit az egyik feladatban be kell omlasztani, na, ott tud nyúzni magának dögivel, mert a barlang előtt is van egy-két tetem.
szerk:
Itt kezdődik a küldetés: [link]
-
-
-
-
válasz
huskydog17 #494 üzenetére
Szerintem pont ezért kéne összekapniuk magukat, és rendesen megcsinálni a játékokat, hogy ne legyenek olyan vélemények, mint amit megfogalmaztál. Ami egyébként igaz sajnos, és nem tudok mást tenni, csak egyetérteni vele.
-
válasz
huskydog17 #487 üzenetére
Az az érdekes, ha ez a baj fő forrása, és a játék megjelenése után már 4 nappal tudják, akkor nem lehetett olyan nehéz rájönni. Simán javítani kellett volna kiadás előtt és nem lenne gond. Így, meg mire kijön a patch, lehet már végig is érünk a történeten. Pedig az első benyomás lenne a legfontosabb. És kik járnak a legrosszabbúl? Azok akik megvették, előrendelték teljes áron, és biztos bevételt nyújtanak a kiadónak. Azok, akik a pénzt nem sajnálva már az első nap szerették volna élvezni a játékot. Akik meg majd lewarezolják egy-két hónap múlva, akik megveszik jövőre fél áron, vagy még nagyobb akcióban, azok persze már javítottat kapnak. Pedig szerintem pont velünk kéne legjobban törődni, hisz mi vagyunk a legjobban fejhető tehenük.
-
válasz
hdekakas #444 üzenetére
és (#445) csaba951
Kipróbáltam, hogy nem vettem, és tényleg igazatok van valóban van autocraft, én észre sem vettem.
Viszont cserébe egy ilyet kaptam amikor befejeztem egy outpost master feladatot:
Ja igen, és írtam a supportnak, hogy 3 kódom nyelte be a rendszer, ma jött egy válasz, hogy megértik, hogy frusztrál a dolog, de higgyem el dolgoznak a probléma mielőbbi megoldásán. Egyszer majd küldenek egy e-mailt a kódokkal.
-
Mondjuk nekem mindig tele van, de kipróbálom, hogy elhasználom, és gyűjtök zöld levelet.
-
válasz
hdekakas #440 üzenetére
Nekünk valami más verzió lehet akkor 3-ból és 4-ből is.
A 3-ban is ki kellett váltani a skilleket, pont mint a 4-ben. Ahhoz, hogy elérhető legyen a kiváltás, előtte valamit teljesíteni kell, de csak úgy ezért nem kapod meg.
Nekem nem csinál magától gyógyító szérumot, akkor sem ha teletömöm a zsákom a hozzá való növénnyel. Vagy az enyém, vagy a Tiéd bugos ezek szerint!
-
-
válasz
rapidsquirel #433 üzenetére
Keress egy betűt a térképen, és menj oda!
-
-
-
válasz
he7edik. #403 üzenetére
Kettő darab 280XOC, de a CF le van tiltva a játéknál, mert úgy játszhatatlan.
(#404) proci985
Igen, sajnos igazad van, csak amikor amúgy is annyit várt rá az ember, olyankor ezt már nehéz még pluszban tolerálni. Főleg, hogy nem ingyen van, hanem fizettünk érte. Ilyenkor azt mondom, hogy tényleg inkább adják ki 2 héttel később, de legyen rá rendes driver, rendes cf profil. Vagy eleve mondják meg, hogy cf-en nem fog jól futni, hogy az ember tudja mire számítson.
A másik dolog, hogy megadtam a kupon kódokat a bónusz tartalmakhoz, akkor kaptam e-maileket, hogy majd jön egy másik e-mail amiben benne lesz hogyan aktiválhatom ezeket. Na ezek az e.mailek azóta is jönnek, pedig már eltelt nem kis idő.
-
Erre kíváncsi leszek.
Bár ahogy olvasom, nálam ez nem fog hozni semmit a konyhára. -
-
-
-
-
-
válasz
jozefgucci1 #321 üzenetére
Szerintem, ha az előző részt szeretted, akkor ez is tetszeni fog. Elég sok minden ugyan az, csak más köntösben. Nem akarok semmilyen poént lelőni, ezért nem mondok bővebbet, de 7.500.-Ft.-ot bőven megér ezekre a borongós estékre, hétvégékre.
-
-
-
válasz
demmer123 #260 üzenetére
Ha ez vigasztal, akkor igen. Bár egy kártyával sokkal jobban megy, mint kettővel, de bizony, hogy ugrál az fps, be-be is akad néha. Nálam a mozgáselmosódás is ki van kapcsolva, mert azt nagyon nem bírom.
(#261) he7edik.
Mert ilyenkor mi nem érezzük folyamatosnak a játékot, van aki érzékenyebb rá, van akinek lehet fel sem túnik, nekem is nagyon rossz így játszani, be is fejezem mára, és várom az újabb csoda drivert.
-
-
Tulajdonképpen tetszene a játék, de vibrál a kép, és belagol egyfolytában. Mindkét gpu 50%-on megy a játékban, a menüben meg úgy 80-85%-on. Hiába a 40-50 fps nem folyamatos a játék.
szerk:
Csak tudnám, hogy eddig mit csináltak?????
"Important Notes
The AMD CrossFire™ profile for Far Cry 4 is currently disabled in this driver while AMD works with Ubisoft to investigate an issue where AMD CrossFire™ configurations are not performing as intended. An update is expected on this issue in the near future through an updated game patch or an AMD driver posting."Marhára unom, hogy mindig csak várnom kell.
-
-
-
-
Csak a kedvedért, beléptem most a játékba, ami uplay-es, és csináltam egy képernyő mentést. Egyébként kipróbáltam, még régebben, és külön-külön mindkét kártyával ugyan ilyen, vagy jobb egy kicsit, simább. De nem fogom minden egyes alkalommal kiszerelni az egyik kártyát.
Szóval ilyen jól megy a CF
Már a netes fórumokat végig böngésztem, de ha még van valami ötlet, szívesen fogadom.
-
Persze, működött a cf, csak az egyik kártya nem dolgozott. Az akadásokat pedig úgy lehetett megszüntetni, hogy kikapcsoltuk a multigpu-t.
Most már nem kell kikapcsolni a multi gpu-t, de a játékon belül nem megy a második kártya, csak 300MHz-en elvan úgy magával, és nem dolgozik semmit.
6950CF-em volt, de akkor tele lett a hócipőm vele, lecseréltem őket egy GTX-re, és játszottam, ahogy bírta az 1 darab. Nem volt minden maxon, dehát ennyit tudott egy kártya.
Aztán jött megint a bullshit, ahogy fórumtársunk fogalmazott, és beismerem, bár ciki, hogy bedőltem neki, és 280X CF-re álltam át.
Mint kiderült, hiába, mert a FC3-nál mehetek vele a sóhivatalba. Igen, más játékokban jól muzsikál, de szerintem ez nem vigasztalja azokat, akik ennyit költenek hardverre, és pont abban az egy játékban nem működik, amiben szeretné használni.
Tuti, hogy ez volt az utolsó CF konfigom, most már tényleg elég belőle.
-
válasz
djculture #55 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért lenne jó az ubinak, ha direkt nv-re csinálná a játékot, mikor az xbox one és a ps4 is színtiszta amd hardver. Szerintem nincs itt szó semmiféle összeesküvésről, egyszerűen csak ennyire trehányak, és nem a játékos a fontos, hanem a minél gyorsabb és minél nagyobb profit.
Ennek az eredménye lehet az új AC tragikus futása is.
A következő magyarázat mi lesz? A 30 képkocka is sok? Csak feleslegesen összezavarja az emberek szemét? Sokkal jobb a 22-24 fps, hisz már megszoktuk a filmeket is ezen a frissítésen.
Itt mindenki azt szajkózza, hogy az új konzolok hiper szuperek, és valódi nextgen cuccok. Ha ez így van, akkor az ubinál annyira törődnek a játék optimális futásával, mint amennyire én értek a szív átültetéshez.
-
-
Nem rossz vétel, de valahogy mégis pont ez ugrott be: [link]
Én a cd galaxis limited edition-ja mellett döntöttem, állítólag 1. nap kiadás, és benne lesz a dlc-ken kívül a Hurk's Redemption bónusz küldetés is.
A sok ilyen-olyan verzió mellett, azért valaki azt is elárulhatná, hogy a crossfire támogatott lesz e.
-
-
Műszakibb beállítottságú kollégáknak ajánlom, nézzék meg, és ámuljanak, hogy mi az eredménye, amikor a hülyeség mellé elegendő tőke is párosul.
Szerintem nagyon jó a videó is és a "kész termék" is. A srác pedig a jó értelembe értett igazi állat!
Várom a következő videóját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest