Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
Sziasztok! Lehet valahogy autót lekérni az adott helyre, ahol vagyok?
-
Dave567
veterán
Sziasztok
Miért van az hogy csak 120fps el megy a játék?
Játékban nem tudom változtatni. -
lanszelot
addikt
Hello,
Ha valaki még tolja, és szereti a nagyon nehéz kihívásokat, azoknak készítettem egy pályát:
HardCoreC - névvel van fent.Extra nehéz, de végig vihető.

Taktikázni kell.
Hiába állítottam be hogy Coop, sajnos single nak hozza.
Javítani nem lehet, így nem tudok mit kezdeni vele.
Amit feltöltött az ott marad örökre. -
Werkly
őstag
Bug vagy tényleg nem követi szájmozgás a beszédet pl. az öld meg ezt vagy azt küldetéseknél a missiont adó karakternél?
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Csalit hogy tudom eldobni? Most kezdtem és a vad juh szíve megvan, de ha hosszan nyomom a fegyverhelyeket, vagy az "E"-t akkor ugyan feljön a menü ahol kiválasztom az egy szem csalimat, de nem veszi elő és főleg nem dobja el.
-
Zsoxx
őstag
Sziasztok
Ismeri valaki ezt a FC3 modot?
(Az FC3 topik szerintem halott.) -
Thome
veterán
Sziasztok,
Van valaki aki jàtszik még vele? Furcsállom hogy teljesen halott a coop része, pedig elég fun lehet a yetis rész.

-
ako001
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na már átmentem,de megint elakadtam

Van egy torony aminek az egyik szintjén nincsen semmi csak egy olyan kék köteles felmászó,de a szint totál üres.Nem lehet közel menni kintről meg lehetetlen akkorát ugrani.Két oldalt is hiányoznak a falak.de onnan sem tudok felugrani..
Már próbáltam azzal a kis kopterrel is felmenni,de az sem megoldás.
Kiugrottam belőle,az fent maradt,én meg leestem
Oda mi a megoldás, a feljutáshoz:
Eddig egy toronnyal sem volt gondom
-
ako001
aktív tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kôszi!
Egyébként gondoltam,hogy az a megoldàs,de gondoltam 2 küldi között megoldanék pàr tornyot is a.fegyok miatt:-)
Most nyirtam ki az arénàs csajt:-D
Elötte meg az a willis gyerek felvitt a hegyekbe,gondoltam na majd most,a tuloldalt landolok de nem:-/ -
ako001
aktív tag
Hali mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni,hogy van egy hid ami ha jól emlékszem egy börtönben végzödik.Gondolom ott kell àtmenni a térkép északi felére,de nem tudok mert mindig viszszàmol az óra,és gondolom meghalok utàna.
Oda.hogyan lehet bejutni,ir valami co op módot de.az a menü még üres.
Vagyis van ilyen gun for here tokenem,de azok odajönnek azt csak nézelödnek:-(
Àt szeretnék menni a térkép északi felére,azokat a tornyokat mehhekkelni. -
csaba951
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
A FC3 hangulatilag sokkal jobb! Van egy normális története. Szerethető a főhős, könnyű vele azonosulni. A történet nagy részét vizuálisan meséli el, amit könnyű befogadni.
FC4 gépigénye sokkal magasabb, miközben a látványvilág nem lett annyival jobb. A története ennek is jó, de ez csak mindenféle mellékküldetésből, gyűjtögetésből derül ki. Nagyrészt írásosan, szóval olvasni kell. A játékosok messze nagy többségének ehhez nem volt szorgalma és/vagy nyelvtudása. Így a többség szerint egy nagyon gagyi történetet kaptunk.
Meg attól is függ, hogy neked mi jön be jobban. Trópusi sziget (FC3) vagy magas hegyek (FC4) erdővel/hóval.
-
mike1334
veterán
Kicsit off:
Most, hogy akció van akció hátán, elgondolkoztam vmelyik far cry beszerzésén. Eddig csak a 2-vel játszottam, most a 3 és 4 között nem tudok dönteni. Megéri még a 3-mal játszani? Nézegettem összehasonlító videókat, de nem adja vissza igazából, hogy melyik szebb/jobb. Szóval, Ti melyiket vennétek meg és miért? Köszi! -
AD4MINATOR
nagyúr
50% akcio van a játékra most a Uplay storeban
még 4 napig
-
energy4ever
addikt
Olyan gondom lenne, hogy Steam-en megvettem a FarCry4-et, es inditaskor fekete kep fogad. Igen, 2 magos a gep. Ettol fuggetlenul valahogyan eltudom inditani a jatekot, vagy felejtos az egesz?

-
flash-
veterán
sziasztok
far cry4 nél nekem eléggé szaggatva? furcsán fordul a nézet, az egér kezelés nem gördülékeny..
gyorsítás nincs bekapcsolva és probáltam a sebességen is állítani, ha leveszem akkor nagyon lassú..
win alatt normálisan megy az egér..
ötlet? -
csongi
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Koszi, elkerulte figyelmem

-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet fegyvert fejleszteni, illetve hogyan lehet ossze allitani melyiket vigyem magamma? -
Bjørgersson
félisten
Mekkora egy nagy nulla ez a két DLC, sajnálom a rájuk pazarolt időt meg pénzt.

-
milkabrams
őstag
válasz
hszilard666
üzenetére
A közeljövőben munkahely miatt le kell mondanom az asztali gépről, így laptopon angol szinkronos sorozatnézéssel fogom kielégíteni kocka szükségleteim.
-
hszilard666
veterán
válasz
milkabrams
üzenetére
Ez kemény. Én anno amikor kijött a skyrim elkezdtem angolul tanulni, hogy vágjam a gammát és ma egy nemzetközi cégnél vagyok tanácsadó. Ha nem tudnék angolul utcazenész lehetnék. Szerintem érdemes elkezdeni a tanulást, károd nem fog belőle származni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
milkabrams
üzenetére
Gyakorlas nelkul nem is fog jol menni.

-
frem1790
őstag
válasz
milkabrams
üzenetére
Nekem is ezért maradt ki...

Legjobb tudomásom szerint senki sem foglalkozik vele. A GTA V-ös fordítóbrigád belekapott anno, de még a GTA-val is befuccsoltak, nemhogy evvel.
Lostprophet említette egy hírben, hogy talán jövőre belevág, de csak talán. -
milkabrams
őstag
Van valami új hír a magyarításról? Már régóta ki akarom próbálni, de nem megy túl jól az angol.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
mikromanus
üzenetére
Köszönöm a választ, megoldottad a rejtélyt!

-
mikromanus
veterán
válasz
Dzsuri89
üzenetére
Ugyan csak FarCry3-mal játszottam (és a korábbiakkal), de ez a része a négyben nem módosult szerintem. Fegyverboltokban, vagy a fegyverszekrények eladás (sell) fülén tudod eladni őket. Talán duplaklikk, vagy jobb klick az eladandó itemeken, majd sell?
A loot bagba kerül minden amit felszedsz. Tárgyak hullafosztogatásból, craft anyagok, bőrök. Craftnál automatikusan jelzi az anyagokból mennyid van. Oda nem kell külön pakolgatni. Fegyverek és lőszer máshová megy. Azoknak külön tárolóik vannak. -
Dzsuri89
őstag
Sziasztok!
Lehet iszonyat piti kérdést fogok feltenni, de egyszerűen nem találtam a megoldást rá...

Van ez a Loot Bag, magyarul zsákmánytáska, amibe a kezdetekben 30 hely van.
Ebben konkrétan mi a szent szart kell tartani?
Ha belemegyek kiírja a cuccok értékeit... Hol a fenébe kell eladni úgy, ahogy azok értékét megkapjam, mert csak ilyen kidobom belőle cselekvést találtam, amiért semmit nem kapok pluszban.
Miket érdemes, illetve miket felesleges megtartani?Köszi

-
valhalla66
csendes újonc
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm.))
-
Bjørgersson
félisten
válasz
valhalla66
üzenetére
Csak a miniheli.
-
valhalla66
csendes újonc
Helikopter vehető a házamba vagy csak mini heli?Boozer?

-
valhalla66
csendes újonc
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azé néhány rész tud benne unalmas lenni..)))
-
Bjørgersson
félisten
válasz
valhalla66
üzenetére
Na azért nem kell letörölni, sok mindenről nem maradsz le, ha kimarad az a két retardált.

-
valhalla66
csendes újonc
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Amennyiben nem..letörlöm a francba..)))
-
Bjørgersson
félisten
válasz
valhalla66
üzenetére
Haladj szépen tovább a sztorival, aztán majd csak engedni fog.

-
valhalla66
csendes újonc
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Akko fogalmam nincs..)))
-
Bjørgersson
félisten
válasz
valhalla66
üzenetére
Tudom is én már, amerre épp kedvem volt.

-
valhalla66
csendes újonc
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hogy haladtál...merről merre?Me én előszőr délnek oszt Ghale ház fele..
-
Bjørgersson
félisten
válasz
valhalla66
üzenetére
Passz, engem elsőre beengedett a házba.
-
valhalla66
csendes újonc
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Yogi és Rana küldetéseihez miko lehet hozzá jutni?Nem tudok a házba egyenlőre bemenni..)))
-
Bjørgersson
félisten
válasz
valhalla66
üzenetére
Így van, később nem válnak elérhetővé újabb kiegészítők.
-
valhalla66
csendes újonc
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aham..azt vágom..a kérdésem inkább úgy helyes, hogy csak azokkal szerelhetem fel az eszközöket amik fel vannak ajánlva amikor hozzá jutok?
Köszönöm a választ....
Ezzel kellett volna kezdeni.... -
Bjørgersson
félisten
válasz
valhalla66
üzenetére
-
valhalla66
csendes újonc
Sziasztok...
Kérdésem...a fegyverekhez a kiegészítőkhöz hogy lehet hozzájutni?Mint távcső, szín stb..
. -
Vadernagyúr
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Köszönöm

-
Bjørgersson
félisten
4 - 2014. nov. 18.
Primal - 2016. már. 1.
-
Vadernagyúr
senior tag
A Far Cry 4 vagy a Primal az újabb rész?

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Aprón igen, már be is aktiváltam.

-
Bjørgersson
félisten
20 € alatt lehet kapni megbizhato forrasbol Uplayes gold editiont?
-
Caniggia
tag
Hali!
Tegnap a játék közben egyszercsak eltűnt a winyóm. És csak a gép kikapcsolása majd bekapcsolása után oldódott meg a probléma. Nem lehetséges hogy a játékoknak nem való a winchesterről való futtatás? Vagy épp a sok töltögetés és így a kevés memória miatt hibásodáshoz vezetett a hdd erőlködése? 8gb rammal játszok lehet kevés lenne? -
törölt tag
Most volt szerencsém végigvinni a Valley of the Yeti(s) DLC-t, hát mit ne mondjak, remek kiegészítő volt!

Igazán sok új elem nem volt benne, de elég hosszú pár nap szórakozáshoz
-
Gaboman
nagyúr
Már megoldódott!

-
Gaboman
nagyúr
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok a Farc Cry 4 script problémájára még mindig nincs megoldás? Eredeti játék,de csak kontrollerrel tudom játszani....
-
hugi0
őstag
Sziasztok !
Most raktam fel az FC4-et, de mielott jatszanek vele, szeretnem lefuttatnam azt a tesztet amit sok helyen latni a YT-on. Meg tudjatok mondani hogyan is kell elinditani ?
Sajnos nem talalom.
3 perc 54 nel kezdodik.Elore is koszonom a segitseget !
-
pc360
addikt
Üdv!
Rég nyomtam a játékot, és nem emlékszem, van-e benne valamiféle coop-mód, illetve hogy az milyen protokollon működik. LAN van benne? Hamachi-val szeretnénk összehozni valami kis kooperációt, ezért kérdem.
-
stoon
addikt
válasz
mikromanus
üzenetére
-
mikromanus
veterán
"Guys i got it! I had tried removing save files loading it up coming out and putting them back in but that didnt work. What did was going into documents/mygames and find your farcry 4 folder. i am not 100 percent as to how i fixed it but heres what i did
first when i loaded in as soon as possible i manually saved before the glich happened 3 times that may have done something , but here is what i think really fixed it :
i took the gameprofilexml and put it on my desktop booted up the game so it made a new one and it was fixed then if you had edited that file its ok because once you come out of the game you can move the original file back in and all should be well for a little time atleast. redo if it happens again. As i said before mine started to work again but i am not sure on what exactly i did please say if any of this fixed it. "
"comuter/libraries/documents/mygames/farcry4/ and you should find GamerProfile and HIDInputRemapper in there alone. gamerprofile is the one you want. "
-
stoon
addikt
nem tudom játszik e még valaki a gémmel!? de azt szeretném kérdezni miért van az hogy ha +halok a sötét képernyőn kívül semmi nincs! nem tudok semmit csinálni csak alt+f4 ! pedig megjött rá a kedvem! de igy semmit nem haladok! csináltam friss telepítést meg minden! de semmi! még uj játékot is kezdtem de ez sem jött be! meghalok és ennyi!
valami5let????

-
törölt tag
Elindulna szerintetek a játék ezen a laptopon: [link] ?
GTA V , hardline, 30 fölötti FPS-el futott.
-
hszilard666
veterán
Attól még lehet hogy stabil a tuningod. Anno amikr kijött a gamma még 780Ti-m volt vízhűtve, és az atomstabil tuningot amivel kipörgettem a c3 at, az fc3 at és hasonló gépigényű játékokat, az fc4 egyszerűen nem kedvelte. Vissza kellet vennem, 150mhz et hogy menjen rendesen, sajnos pont az a pár% teljesítmény hiányzott a fix 60 fps hez.
-
varmi2
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Vissza vettem a vga tuningból, és úgy néz ki, hogy jó lett. Kössz a tippet.

-
varmi2
nagyúr
válasz
hszilard666
üzenetére
Az lesz, leveszem a tuningot, utána meglátjuk, hogy hogy tovább. De csak holnap.
-
varmi2
nagyúr
Mi a véleményetek? Egy darabig megy a játék, aztán lefagy. És csak a feladatkezelővel lehet bezárni. Természetesen eredeti játékról van szó. Az adatlapomon lévő első gépről van szó.
-
RpPRO
őstag
Ejj de jó volt ez a gamma, kellemes 2 hónapot elszüttyögtem vele, apránként. FC3-at is sajnáltam, ahogy véget ért, ezt is, jöhet a Primal.

-
Syz
senior tag
A Valley of Yeti DLC mennyire tartalmas vagy érdekes?Érdemes megvásárolni?
-
neil_mullen
aktív tag
sziasztok! ps4 nél a sesaon pass kódot hol kell beírni (complete/gold edtion)? digitális kódot még nem használtam, és magánembertől vásárolnék, jó lenne átvételnél neten kipróbálni...

-
RpPRO
őstag
A propaganda plakátot hogyan téped le, ha 6 m magasan van?
Van pár toronyban így. -
acura13
aktív tag
Sziasztok
van mégegy problémám miota ujra feltettem a gamet
Amikor kötélen kellene mászni, feldobja a horgot, elkapja, de nem mászik felfele...Régebben az egérgombokkal csinálta, most semelyik gombra sem reagál, sem egérre.....Mi a baja????? -
[-HERO-]
senior tag
Hiaba, nem lovi ki sajnos

Csinalhatsz vele akarmit nem reagal semmire sajnos.Ez elvileg driver problema es nem csak ennel a jateknal jon elo, csak azt nem erte hogy tobb mint egy eve letezik ez a problema ahogy olvasgattam az nvidias forumot es a zoldek megsem javitottak meg mindig

-
scorpion1
csendes tag
válasz
[-HERO-]
üzenetére
- ugyanez van nálam is, vagy újraindítom vagy kijelentkezek, nem tudom miért van ez, pedig nagyon tetszik ez a game, végig is vittem és ez miatt nagyon mérgelődtem néha mert mikor majdnem megvolt a küldi akkor állt le
, de valahogy végigvittem és sok mellékküldit is megcsináltam. Csak nem akartam még nekiállni a Dlc-nek így, hátha találok rá megoldást, de ezek szerint nem nagyon van 
(#2501) RpPRO - hát még ha 65 fokos a vga akkor is csinálja, v-sync-el is és anélkül is

-
acura13
aktív tag
Sziasztok
elkadtam..69%on vagyok,
a MIn féle akcionál ha fejbe lövöm, ha a helikiotert lövöm le, vagy ha elengedem, nem ad uj küldetést..a mellékek is elfogytak, csak állatokra tudok vadászni, vagy versenyek vannak..
Mit kellene tennem???
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad P16V Gen2. Munkaállomás Intel Core Ultra 7-165H/32RAM/1TBSSD/RTX2000Ada 3év gar
- FELÚJÍTOTT Refubished Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 5 16/512 FHD
- 2x32gb szerver ram bontatlanok .
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD IPS Gari
- Nothing Phone 1 (8GB/128GB, dual sim, független) + Nothing tok + Nothing bontatlan fólia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.