-
PROHARDVER!
Far Cry 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
laceszgamer #1996 üzenetére
De az is korrektebb lett volna, hogy a már aktivált kulcsokat nem basztatják, hanem aki aktiválta, az kap ez üzenetet, hogy a következő ilyen forrásból származó kulcs érvénytelen lesz; a fel nem használt kulcsokat pedig letiltják.
-
daveoff
veterán
Nem hittük volna, hogy innen származnak a játékok, amiket letiltott a Ubisoft
Közben nekem megjött a Hurk Deluxe Pack is!
-
jozefgucci1
addikt
Nekem is kétszer kellett megvennem a játékot , mert egy kedves fórumtársunk hamis adatokkal vett és adott tovább 27 játékot és a vagy a Steam vagy az Ubi elvette napokon belül .
-
-
daveoff
veterán
Frissítés: Időközben megjött a Ubisoft hivatalos nyilatkozata: „Idöközönként deaktiváljuk azokat a kulcsokat, amiket csalással szereztek meg és adtak tovább. Most épp vizsgáljuk a csalás eredetét, és értesítjük a vásárlókat, ahogy több információt tudunk megosztani velük. Addig is vegyék fel a kapcsolatot az eladóval, akitől a kulcsot vették.”
Tehát többek között azokat a kódokat tiltják le, amiket a viszonteladók lopott hitelkártyákkal vagy kártyaadatokkal vásároltak, majd így értékesítettek tovább. -
tomsolo
addikt
válasz
daveoff #1993 üzenetére
> Ha tényleg lopott kódokról van szó, akkor hogy maradhat még talpon a G2A?
Kb. úgy ahogy az ebay és a vatera. Ez lányegében egy marketplace, ami mögött bárki árulhat bármit pl. kalóz Windows 8.1 kódot is.
-
daveoff
veterán
Ha tényleg lopott kódokról van szó, akkor hogy maradhat még talpon a G2A?
Mindegy, én többet nem vásárolok G2A-ról sem, ezek után nem merek megbízni egyik ilyen oldalban sem. Marad a jó öreg dobozos változat valamelyik hazai boltból, vagy a steam/uplay/origin akciók.....
Egyébként nekem még mindig megvan a G2A-s Season Pass, és a számtalan játék, amit náluk vettem, remélem most már meg is marad....
-
Loha
veterán
válasz
daveoff #1990 üzenetére
99%, hogy lopott kódokról van szó, mint minden más hasonló esetben is, és azért tiltja le a kódokat az Ubisoft, mert egy fityinget nem fizetett érte senki.
Az meg tévedés, hogy az olcsó kódok rontják az Ubisoft üzletét, a kulcsosboltban árult 40$-os játékon ugyan annyit keres az Ubisoft, mint a boltban megvett 60$-os DVD-n.
-
daveoff
veterán
Nem igaz, nem lopott kódokról van szó, egyszerűen rontják az üzletet(mert nem akkora haszonnal dolgoznak), erről szól az egész. Az, hogy az Ubisoft mit nyilatkozik, az egy dolog.....
De hogy én az Ubifost áruházból nem fogok megvenni semmit, az is biztos.Azt viszont nem árt tudni, hogy ezek az oldalak gyakran úgy árulják a játékokat, hogy nincs megállapodásuk a Ubisofttal. A G2Play állítólag forgalmazótól szerzi be a dobozos példányokat, majd a dobozokban található kódokat adja el, és hallani pletykákat arról, hogy mások is így csinálják. Köztudott, hogy ezt a kiadók sem díjazzák, tavaly májusban a Devolver Digital is bejelentette, hogy a G2A-n megvásárolható kódokat deaktiválják.
-
-
daveoff
veterán
Egyébként szerintem a G2A sem "szürke bolt", az Ubifost volt fasz ebben megint.....
-
Đusty
addikt
Főleg, hogy ezek a DLC-k két forintot nem érnek ha a játék árához hasonlítjuk őket.
-
tomsolo
addikt
válasz
antikomcsi #1981 üzenetére
Tessék - Far Cry 4 - Season Pass(Uplay)
ez cirka 4000 Ft
-
Nem volt egyszerű megtalálnom.
Viszont drágának érzem ennyiért, 3-4-max 5 ezret megérne nekem, de ez 10 ezer, kicsit többért 10.900.- vettem magát a játékot.Én értem, hogy ebből élnek, de azért, ha összeadjuk, simán 20K felett van az ára, ez azért már sok szerintem.
-
ALLAT001
senior tag
Még mindig azzal szórakozók, hogy megpróbálom a DLC-t első szuszra végigvinni
Múltkor már volt 5HP-m, egy random helyen beadta a Shreddert, aztán épp post foglalás közben kifogytam minden skulóból és sarokba szorítottak
-
-
Locutus
veterán
Nyilván ha az ubinak lenne más választása, nem baszna ki a saját ügyfeleivel. Itt a G2A szokásos ködös/szürke háttere lesz a ludas. Nem véletlen, hogy csak az onnan származó kulcsokat zárolják.
-
evitiguF
senior tag
Az enyémet is visszavonták...
Ilyenkor ha írok G2A-n supportnak, van esély rá, hogy visszakapom a pénzemet? Vagy legalább levásárolható lenne az összeg. De ez tényleg aljas húzás az Ubitól... -
Én ma szerettem volna játszani, és úgy jártam, mint mások. Season Pass sehol. Írtam nekik, hogy most mi van?
Azért valami infót küldhetnének, nem csak az, hogy belépek a játékba és sehol semmi.
Bocsánat, de én pénzért vettem, nem le warezoltam.
-
daveoff
veterán
Érdekes, nekem a játék dobozos, viszont a Season Pass G2A-n vásárolt, de nem vonták vissza.
-
vvega30
senior tag
ha ez tényleg igaz akkor ubiról is meg van a véleményem...
de mivel kb semmit nem érek vele ezért tegyék a SP-jüket mindenki tudja hová és legyenek vele boldogok...
csak nem értem ez miért jó nekik, indítottak egy warez oldalt és nincs forgalma vagy mi? -
Zilai81
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene a Far cry 4 season pass-t pc-n letöltöttem be léptem a játékban ki próbáltam majd ki léptem. Másnap újra be léptem a játékban ,és a season pass sehol nincs se dlc semmi egyszerüen eltünt mint ha nem is lett volna. VALAKI NEM JÁRT ÍGY MINT ÉN. Valami ötlet valakinek ???? Előre is köszönöm.
-
Zilai81
csendes tag
Sziasztok egy kis segítség kellene a Far cry 4 season pass-t pc-n letöltöttem be léptem a játékban ki próbáltam majd ki léptem. Másnap újra be léptem a játékban ,és a Seasos Pass sehol nincs se dlc semmi egyszerüen eltünt mint ha nem is lett volna. VALAKI NEM JÁRT ÍGY MINT ÉN. Valami ötlet valakinek ???? Előre is köszönöm.
-
-
watador600
senior tag
Mostanában nekem olyat csinál, hogy nem mindegyik hang csatorna szól a játék közbe. Mondjuk, nem hallom a trappot, ha az ajtót kinyitom, az se hallatszik, meg amikor újra tölt a fegyver azt se hallom, kb 10-15 percig.
De ha a játékot leteszem asztalra, és egy hang tesztet lefuttatok, akkor szól mindegyik.A fenntebb emlitett repair megoldaná a gondot?
-
ALLAT001
senior tag
A DLC-ben az észak-keleti very hard várban van a buzzshaw
yess
ps.: Bushman meg ott van az extraction pointtól keletre -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Elakadtam a játékban még az elején. Néztem videokat és ugy csinálom mint ott de nem jó.
Az a rész mikor az alkoholista nőcihez megyek és azután a farkas barlanghoz. A videóban csak a barlang van kijelölve viszont nálam az egész környék. Berobbantom a barlangot miután átkutattam, de nem ad semmit hogy hová kell mennem.
Segítsetek!
Köszönöm! -
iguana
őstag
én is minden kő alá benézős vagyok, lassan haladok időhiány miatt, (legalább tovább kitart a játék) de én is max-ra szeretném végezni a játékot. (most 60 % körül vagyok).
miért is kell ehhez a ládához a tuk-tuk? nem értettem a videót, meg az egész helyzetet
felvilágosítanál? -
Đusty
addikt
Na meg van az az utolsó nyomorult láda is tuk-tukkal be lehet menni érte
[link]
Viszont tényleg nem tudom mit nyomtam el, hogy eladásnál nem kérdez semmit csak amire rányomok eladja, nem tudja valaki? Illetve ez a G2-n vásárolt seasson pass is gyanús mert a syrenge az megjelent meg a meneküléses dlc is de jetikkel nem találkoztam vagy valamit benéztem? -
do3om
addikt
Olyat hol olvastatok hogy elindul 2 magos (de 4 szálas) CPU-n de egy idő után kilép mert kevés neki?
Mert én úgy tudtam el sem indul ha nem megfelelő hozzá, de neki meggy!! Más lesz a dologban. -
csaba951
veterán
System Requirements
Minimum:
OS: Windows® 7 (SP1) / Windows® 8 / Windows® 8.1 / (64-bit only)
Processor: 2.6 GHz Intel® Core™ i5-750 or 3.2 GHz AMD Phenom™ II X4 955
Memory: 4 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 or AMD Radeon HD5850 (1 GB VRAM)
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 30 GB available space
Sound Card: DirectX-compatible (5.1 surround sound recommended)
Additional Notes: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)Rendben, akkor jó játékot!
-
.OM.
aktív tag
Srácok segítsetek!
Bármilyen beállítás mellett 2-3 perc után kidob asztalra. Üzenet annyi, hogy leállt. Eredeti, season pass.
Asztali i3 + Ati 280X, 12 GB ram.Van ötlet?
-
ALLAT001
senior tag
Mi a f*xért robban fel a helikopter, amikor még van 60%+ élete?
Már kétszer beszívtam
Buzzshaw benne van a kiegészítőben? Ti megcsináltátok a bonusokat a vége előtt?
-
daveoff
veterán
válasz
laceszgamer #1927 üzenetére
De, nagyon is VGA kajálós az FC4.
-
V.Dave
senior tag
üdv, miért van az, ha 50mhz-et is emelek a videokártya órajelből, akkor lefagy a játék? Bármilyen beállítás mellett ugyanez, csak alapórajelen megyeget. Másik játéknál nincs ilyen probléma
-
ALLAT001
senior tag
Gépszerelés miatt ki kellett vennem 4GB RAM-ot a 8-ból és láss csodát ugyanolyan jól megy a FC4
Nincs egy deka akadás se benne
2500MB van csak foglalva így is, amiből 1000 kb maga a rendszer! -
do3om
addikt
válasz
Forza_JUVE #1917 üzenetére
Nem fog menni, vga többől áll mint hogy mennyi ram van rajta meg hány Mhz-es a RAM-GPU.
A tiéd egy fos a GT460-AMD5850-hez képest, így talán megérted.És akkor ezek még csak a minimumok amikekkel érdemes elindítani.
-
csaba951
veterán
válasz
Forza_JUVE #1917 üzenetére
Tévedsz!
Baromira nem fog menni, mert a VGA nem felel meg a minimum követelményeknek. Attól, hogy te úgy gondolod, hogy de, akkor se!
-
Forza_JUVE
aktív tag
Akkor jól sejtettem?!
Ugyanakkor megnéztem a GTX 460 specifikációját, és a DirectX-et leszámítva nem sokkal van alatta az enyém, értem ez alatt a RAM sebességét, méretét illetve a GPU Core Clock-ot.Win 7 64 bit SP1 van fent, és éppen Core i5-750 proci van, mellette 8 GB RAM.
Azért elindulnia már csak el kéne ilyen hardverek mellett, vagy tévedek? DirectX ide v. oda ...
-
do3om
addikt
válasz
Forza_JUVE #1915 üzenetére
Az a vga elég kevés lesz a játékhoz ha elindulna akkor is.
Kíváncsi lennék ha elindul hogy játszanál veleMinimum gépigény:
Windows 7 SP1 (64bit), Windows 8/8.1 (64bit)
Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz vagy AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
4GB RAM
NVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM) -ezek DX11-esek
Direct X 11
30 GB szabad hely
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártyaEbből kiindulva nem alkalmas a futtatására, ami nem csoda be is baszna ha még mindig DX10-re adnának ki játékot.
-
do3om
addikt
válasz
Forza_JUVE #1913 üzenetére
VGA?
-
Forza_JUVE
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült hozzájutnom a játékhoz, de sajnos telepítés után nem indul. Az exe-re bejön egy fekete ablak, majd nagy büdös semmi!!!
Win7 64 bit SP1 van (tehát ez nem lehet gond), Core i5-750 proci van, tehát az sem lehet gond, hogy "csak" 2 magos, mert olvastam, hogy az is okozhatja h nem fut. Na ez 4 magos, mégis b*szik elindulni.
A Microsoft Visual C++ 2010 x64 is fel van telepítve.Vkinek esetleg valami ötlet?
-
Pferi
senior tag
válasz
jozefgucci1 #1908 üzenetére
A, S, W, L jelek sincsenek a térképen?
-
jozefgucci1
addikt
Nekem is az lenne a gondom , hogy nem találom a főküldimet a térképen ! Az utolsó amit csináltam , hogy a fegyverkereskedőnek elloptam a fekete gyémántot és visszavittem egy dobozba . Bár lehet ez nem a főküldi volt.Ez előtt pedig egy ópium ültetvényt kelet megvédeni ! Nem találom a jelet sehol a térképen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Politika
- OLED monitor topik
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest