Hirdetés
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm! Nem tudom, de küldtek linket a mail címemre, ahol tudtam új jelszót létrehozni. Amúgy nem tudom anno mit csináltam, szerintem nem regisztráltam a játékot, csak single módban toltam....Mert nem mutat semmit, 0 perc játékot jelez, és azt sem látom mit vettem. (Far Cry 2, 3 megvan DVD-n)
Na, de megoldódott a probléma, elindult a kb. 10 éve föltelepített játék, amit átmásoltam az SSD-re. Fel kellett tenni a régebbi DirectX verziókat a windows 11 alá, meg a Visual C++ progit. Megy a játék, magyarítva, ahogy hagytam.
Neki is ugrottam, az elejétől. (Máshogy nem is menne, a mentések eltűntek)
Aztán folytatom, ahogy látom már a 6. résznél tart a sorozat. Gondolom nem fog hiányozni a DVD meghajtó, mert ha megveszem az új verziókat, azokat úgyis le tudom tölteni. Ha jól látom, olcsóbb az Ubisoftnál, mintha itthon venném..A 4. részre néztem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest