Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu5130
őstag
válasz
Firkavadasz #5299 üzenetére
Közben patcheltem és megjavult. Még az 1.01 volt fenn, lehet ez alap bug volt.
-
dudu5130
őstag
Hali!
Olyan gondom akadt, hogy mikor szigetet váltok és mikor ledobnak a repülőről nem a kijelölt zónában landolok hanem a vízben és nincsenek fegyvereim. Nem tudok újra landolni mert egyből a teherautóhoz rak ha a last chekpointra megyek. Sok mindent próbáltam. A store-ban megvannak a fegyóim, de nem tudom elővenni őket. Valaki tud rá megoldást? -
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Van egy amd kuponom, és ha valakit érdekel szívesen beváltom a uplay-es Far Cry 3-at. Ha még nincs meg, és tervezed megvenni, vagy meg akarsz valakit lepni akkor lehet tudok segíteni. Érdeklődjetek privát üzenetben nyugodtan.
-
danih
veterán
Van valami alternatív letöltés mint az Uplay belső letöltője? Egyszerűen nem tudom leszedni, mindig korrupt fájl hibát kapok (azért megemlítem, hogy hardver rendben)
-
trigorin
aktív tag
Azt nem tudjátok miért lehet, és milyen megoldás van rá, hogy amikor köd, homok vagy füst száll a képernyő alsó részén, az 1. sltoban lévő fegyver sziluettje akkor is látszik, ha épp nem az az aktív eszköz vagy egyáltalán nem tartok semmit a kezemben?
-
Aakisan
senior tag
srácok uplayen akartam a felhasználónevem megváltoztatni azt írta a cuccos hogy lépjek kapcsolatba az ügyfélszolgálattal ,hogy módosítani tudjam.Megkértem őket ,hogy módosítsák,de nem tudják.Most akkor miért írja azt hogy lépjek velük kapcsolatba a modosításhoz?
-
mikromanus
veterán
válasz
mikromanus #5291 üzenetére
+esetleg ha nem a "C-re" telepítetted, akkor lehet a launcher mappa se ott lesz... (?)
-
mikromanus
veterán
válasz
p a s s e r #5290 üzenetére
A launcher mappájában van. 64 bites rendszeren amit írtak korábban (nem, nem az Orbit), 32 bitesen nincs (32) a program files mappán. A savegame mappában lesz egy újabb mappa. Azt kell kibontani amíg fájlokat nem látsz.
-
p a s s e r
őstag
köszönöm mindkét választ... egyelőre egyik foldert sem találom, pedig nincs semmi rejtve...
-
DeltaPower
addikt
válasz
mikromanus #5288 üzenetére
[link] első találat utolsó hsz...
-
mikromanus
veterán
válasz
DeltaPower #5287 üzenetére
Terelget a pásztorka... A végén elhisszük, hogy jogtiszta verziód van csak bíztál valami ismeretlen hozzászólóban a neten annyira, hogy el is hitted és nem is nézted meg a gépeden. Aztán meg nézzenek oda! Az csak a warezben van ott?
-
csaba951
veterán
válasz
p a s s e r #5281 üzenetére
Ide ment:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\(#5285) DeltaPower
Szóval warez változattal tolod! -
DeltaPower
addikt
válasz
p a s s e r #5283 üzenetére
c:\programdata\orbit\46\
-
Firkavadasz
tag
válasz
p a s s e r #5283 üzenetére
rejtett mappát bekapcsoltad? total commanderrel érdemes keresgélni
-
p a s s e r
őstag
válasz
Firkavadasz #5282 üzenetére
ott van az valahol a gépen is... csak nem találom...
-
Firkavadasz
tag
válasz
p a s s e r #5281 üzenetére
Felhőbe.
-
p a s s e r
őstag
válasz
lostprophet #5274 üzenetére
aham, köszi...
azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy a gépen hova a toszba rakja a játék a mentéseket?
-
lostprophet
aktív tag
válasz
p a s s e r #5268 üzenetére
Az a magyarítás hibája volt, de már javítottam egy pár napja az 1.1-es verzióban.
-
mikromanus
veterán
válasz
p a s s e r #5272 üzenetére
Pedig lehet. Bármikor. Amolyan legyet röptében módon.
-
p a s s e r
őstag
válasz
mikromanus #5270 üzenetére
ingame nem próbáltam átállítani, nem is tudtam, hogy lehet...
-
p a s s e r
őstag
válasz
mikromanus #5270 üzenetére
már jó sokszor (5-6) lenyomtam... mentésekkel semmi gond, csak gondoltam, ha már magyar, elkezdem előlről...
-
mikromanus
veterán
válasz
DigitXT #5269 üzenetére
Nem-nem. Az a arabic-suicide-bomber mód lett
p a s s e r:
Valamiért elvesztette volna a mentéseidet a rendszer, vagy másoka fájlnevek/beállítások a patch vagy a magyarítás után? Amíg nem nyomtad le egyszer valamelyik fokozaton, addig nem elérhető a master. Elvileg után aúj játéknál is választhatónak kellene lennie. ingame se tudod módosítani? -
DigitXT
félisten
válasz
p a s s e r #5268 üzenetére
Ugyan, csak átnevezték mikromanus-knife-only-god-mode-ra...
-
p a s s e r
őstag
válasz
lostprophet #5237 üzenetére
felraktam a magyarítást, elkezdtem újra.. elképzelhető, hogy a master fokozat eltűnt a nehézségi fokozatok közül?
-
plus44
veterán
válasz
DeltaPower #5265 üzenetére
Nem néztem meg, csak a címet láttam, de lényegében nem is az számít, hanem hogy valamiért csak lett aktualitása a nagy GTA láz idején, és így is lett.
-
plus44
veterán
válasz
Bjørgersson #5262 üzenetére
Pont most rakott ki YouTube-ra egy vieót az IGN azt hiszem, "Mit akarunk a Far Cry 4-ben látni" címmel, tehát valami biztos van, hiszen nem a FC az aktuális ász most.
szerk: na mire leírom, link
-
Firkavadasz
tag
válasz
Bjørgersson #5262 üzenetére
Én is csak hallottam, de semmi konkrétum
-
Bjørgersson
félisten
Elvileg már dolgoznak a 4. részen. Tudtok erről valamit?
-
plus44
veterán
válasz
Firkavadasz #5260 üzenetére
Idézőjel lemaradt.
-
plus44
veterán
válasz
Firkavadasz #5255 üzenetére
Tekintve, hogy nincs még GTA V, így ebben élem ki magamat. Tipikusan az a játékos vagyok, aki minden fűszálat megnéz, felvesz, elolvas, szóval elleszek vele egy darabig.
-
Digital
addikt
Hali!
Az 1.5-ös patch-t hogyan lehet eltávolítani?
Nekem akadozik a játék, fagyogat!
Előtte minden jó volt! -
Đusty
addikt
válasz
Firkavadasz #5255 üzenetére
Én is úgy tervezem, hogy mivel GTA5 még nem jön PC-re téli szünet alatt kiviszem újra de csak a magyarítás miatt. Azért sajnálatos, hogy ilyen "nagyformátumú" klassz játékok csak ilyen ritkán jelennek meg.
-
Firkavadasz
tag
-
plus44
veterán
Nagyon lemaradtam mostanság ezekkel az "új" játékokkal, most pótolom őket (ahogy a munka engedi), de ez a Far Cry valami eszméletlen jó lett. Összesen van benne vagy 4-5 órám (egyhuzamban), most is csak azért hagytam abba, mert hunyni kellene kicsit.
Isteni!
-
Firkavadasz
tag
Be kellene írni a téma összefoglalóba, hogy van honosítása a játéknak. Szerintem sokaknak jól jön, akik most vásárolják meg
-
mikromanus
veterán
válasz
Firkavadasz #5250 üzenetére
Én only knife módban nyomultam az otpostokra. Később meg csak robbanóanyagos mókával. Persze a cél mindig az undetected. Masteren annyira már nem egyszerű. Csak mivel nem műxik valamiért a felvevőm mostanában Far Cry 3-on (PlayClav nem indul a játékban), így nincs mivel megörökíteni és nem is erőltetem. Úgyse hinnétek el. Azért párat feldobtam a youtube-ra. Undetected csak késesben megvan az összes outpost. Csináltam vágatlan verziót is 3-3 outposttal, de ott néha lefülelnek (csak 550xp-s, mert riasztani nem tudtak). Warrioron mondjuk lehet vagánykodni. Masterban simán kiszúrnak lőtávon kívül is kb. Azért 1-2 huncut foglalás így is bejött.
Questeket is nyomtam késes módon. Elég szado-mazo néhol ahol időre is megy, de nagyon jó móka. A Save Willis quest elég durva volt. Talán csak két részletben lett meg, mer' mimóza a kis barátzunk a repcsinél
Azért azt is felnyomtam youtube-ra...edit: a troll foglalás mód se rossz. Bármilyen hangos fegyverrel minnél közelebbről undetected. Azt hiszem AMR-rel volt 50-65 méterről kiirtott outpostom, meg két shotgun only undetected is.
-
DigitXT
félisten
válasz
Firkavadasz #5250 üzenetére
Ja, van neki egy kis beütése. Végülis Ubi... (Abstergos doksik itt-ott...
)
-
Firkavadasz
tag
válasz
Narancs #5248 üzenetére
Simán
Sok küldetés van benne, de nem csak a főszállal foglalkozz van annyi minden más. Én most a piros zászlókat foglalom elfelé
Durva kivégzések vannak benne, nekem az tetszik, mikor leszúrod, és a gránátját kihúzod, a csávót elrúgod, és még a gránáttal is ölsz
Nagyon nagy.
Vagy mikor kettőt ölsz egyszerre a tetőről ! Tiszta Assassin a Jason
-
mikromanus
veterán
válasz
Narancs #5248 üzenetére
Kb már aküszöbön áll a lehetőség. Vaas utáni első quest végén jutsz át azt hiszem majd a déli szigetre. Ott is van sok-sok quest, meg outpost. Az ottani martalócok jobban felszereltek és ügyesebbek is. Skillekkel viszont meglehetsz addigra maxra mindennel. A déli szigetes résznél már nincs zárolt skill.
-
Narancs
őstag
válasz
Firkavadasz #5246 üzenetére
Én voltam a hülye, sikerült tovább jutni
Mikor kapom meg a másik (alsó) felét a térképnek? Lesznek ott is küldetések? -
mikromanus
veterán
válasz
Firkavadasz #5246 üzenetére
Nem emlékszek már. Előtte van az ink monster? Talán ha nincs íjad, akkor eldobja utána, de nem veszi elő a következő fegyvert? Mondjuk így se kerek, mert földről felvenni tudnia kellene. Vagy csak egy fegyverslot van és emiatt bebugol? Virágbolti verziód van Narancs?
-
Narancs
őstag
Háj!
Van egy küldetés, amin nem tudok túl jutni, szerintem bugos a játék, plz help.
***spoiler***: vaas szigetére kell átúsznom fegyvertelenül. Takedown-nal kinyíom a bámészkodó csókát a mólón. Felveszem a fegyverét, de nem veszi fel. Oké, gondolom, akkor csak Takedown-okkal lehet nyomni ebben a küldiben. Megyek tovább, kinyírom a kövi csókát, de a harmadikat meg a közben érkező kutyákat már nem tudom. Hiába nyomom az F-et, nem történik semmi. Harapdálnak a kutyák, de nem tudom lekéselni őket. Se senki mást. Mi ez? -
Đusty
addikt
válasz
lostprophet #5241 üzenetére
GTA V-nek nincs kedved nekiállni, hogy mire kijön PC-re kész legyen?
Egyébként köszi ezt, minden tiszteletem. -
Firkavadasz
tag
válasz
lostprophet #5240 üzenetére
2 dolgot nem értek.
A végén mondja Jason nem megy már vissza, mert túl sok embert megölt itt, és szörnyeteg lett. Akkor most mi van?
Második:
Miért öl meg a csaj? nem vittem végig úgy sosem mikor megöl, szóval miért öl meg? MIkor többször is mondja, hogy szeret?
-
Đusty
addikt
válasz
lostprophet #5241 üzenetére
és mitől lett vajon majd 1 megával kevesebb?
-
lostprophet
aktív tag
A két nap alatt kapott tanácsokból és hibajelentésekből készült ez a javítás.
Javítva:
-A Mester nehézségi szint gombja
-Néhány elgépelés
-M700 mesterlövészpuska egyik hiányzó mondataLetölthető az oldalamról.
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Firkavadasz #5238 üzenetére
SPOILER!!!!!!!!!!
-Ha megmented a barátaidat Citrát ledöfi Dennis, ti pedig elhajóztok.
-Ha megölöd a barátaidat, Citra jól meglovagol és szex közben ledöf.SPOILER OFF!!!!!!!!!!
-
mikromanus
veterán
válasz
Firkavadasz #5238 üzenetére
Nézd meg a youtube-on a végeket. Bár azok nem magyar feliratosak szerintem. Vagy van olyan is? A legvégén a stáblista után folytathatod a szigeten bóklászást. Ez független attól, hogy mi lett a vége. Amúgy szerintem lelép ebben a befejezésben is a szigetről Jason. Az utójáték már történeten kívüli. Lehet nehézséget állítani és outpostot resetelni, aztán nyomatni mint a nagyok
-
Firkavadasz
tag
válasz
lostprophet #5237 üzenetére
Nah végig vittem a játékot.
SPOILER:
a végén jasonnal úgy döntöttem, nem ölöm meg a barátaimat megmentem. sajnos pont akkor csengettek így hirtelenben ki kelett mennem.
Jason miért marad a szigeten?
Mi történik, ha megölöm a barátaimat?
SPOILER OFF:
Amúgy sok érdekes dolog volt a játékban, de egyszer érdemes végigvinni.
Néhol baromi unalmas a sztori, nem halad semmi előre.
A sziget az magával ragad, annyi a teendő, hogy a fősztorit alig vittem
-
lostprophet
aktív tag
válasz
Firkavadasz #5236 üzenetére
Egyedül csináltam
Egyébként ma felrakok egy apró hibajavítást az oldalamra. -
Firkavadasz
tag
válasz
lostprophet #5225 üzenetére
Köszönjük szépen a magyarítást, én már pétek óta csak azzal játszom, SPOILER ON: már Vaas-t is megöltem, SPOILER OFF: nagyon zsír magyarul, végre mindent értek, így sokkal királyabb a játék, angolul nem annyira fogott meg, de így nagyon !
Egy, vagy kettő kishibát találtam a fordításban, mint pl: falu helyett flu, de ezek szerintem nem komolyak nyílván mindenki érti.
Így megérte megvennem a játékot, eddig pedig nem nagyon volt értelme.
Tényleg hálás KÖSZÖNET a munkátokért fiúk, nagyon szép munka !
-
DigitXT
félisten
válasz
mikrosuttii #5233 üzenetére
Ugye nem egy warez verzió életrekeltésében kérsz segítséget?
-
mikrosuttii
aktív tag
válasz
DigitXT #5232 üzenetére
Letöltött.Azóta már sikerült telepíteni,de most indításnál van a probléma:"Ubisoft Game Launcher:There was a problem starting your game,the Ubisoft Game Launcher was not found.Please try re-installing the game. Error code is 2."
Most akkor töltsek le külön egy Launchert,és azt telepítsem?
-
DigitXT
félisten
válasz
mikrosuttii #5231 üzenetére
Steames, vagy DVD?
-
mikrosuttii
aktív tag
Hali!Kellene egy kis help!Amikor a játékot telepíteném,kattintanák a setupra,akkor valamiért nem dob be semmit,hiba üzenetet sem.Mi lehet a problem?
-
p a s s e r
őstag
így van, nagyon kösz!
-
monosz
őstag
válasz
lostprophet #5228 üzenetére
Úgygondolom,hogy sokak nevében is meg köszönhetem.
Csak gratulálni tudok,és nagyon köszönjük! -
lostprophet
aktív tag
Már tölthető
-
Đusty
addikt
válasz
nagyon köszi
-
Digital
addikt
válasz
Nem lehetne már most feldobni? Délután dolgom van! -
lostprophet
aktív tag
Fordítás kihírezése beidőzítve, pontosan 15:00-kor nézzétek az oldalamat (http://lostprophet.ekapocs.com) és már tölthetitek is a Far Cry 3 magyarítását.
Jó játékot! -
Digital
addikt
válasz
mikromanus #5223 üzenetére
Párat likvidáltam, aztán bőregér mód!
-
Digital
addikt
válasz
mikromanus #5221 üzenetére
Tehát!
Ha átkutattam a főnököt, lehet picit lövöldözni, de akár el lehet spurizni levetve magam a mélybe? -
mikromanus
veterán
válasz
Digital #5219 üzenetére
A fotók után átcsúszol a kötélen, sebtiben a tuloldali alagút végén megkéseled a két rosszarcot (mehet persze zajosabb módszerrel is). Innen kezdenek morcik lenni. Futsz tovább. Ami szembejön, arra jó bármilyen békéltető eszköz (pl shotgun). A bejárható rész végén ezen az oldalon, ahol a házikó van egyik oldalon, másikon valami bányabejárat, ott gugolva és célratartva semlegesíthető a két jármű és a megjelölt bossok. Használhatsz RPG-t, de akár sniper puskát is. Én AMR-rel vagánykodtam. Akkor is kegyetlen ha csak a járműt éri. 2-3 lövés után robban, de egy jó találat is elég. Vagy egy-egy célzott lövés a célpontra. Ha a kocsik felrobbantak, akkor azt hiszem onnan már nincs para. Nincs mivel elmenekülniük. Ezután jobb lelődözni a túloldali ellenfeleket. Pár maradni fog, de azok elintézhetőek. A híd túlsó oldalán levők se vészesek. Innen választhatsz. VAgy nyúlbéla módon (azaz gyorsan) letudod a quest maradékát, vagy hentelsz. Utóbbi kicsit véresebb. Simán átkutatod a célpont hulláját. A dühös martalócok meg mondjuk golyó általi halált halnak. Jobb vigyázni, mert tele vannak tömegpusztító (azaz Jason pusztító) fegyverekkel. Az egyszerűbb megoldás, hogy felkapod a szajrét, átveted magad a korláton és siklórepülésre váltasz, majd a terepjáróhoz közel ejtőernyőre váltasz (vagy ha közelít a föld/folyó). A sok elit harcos meg csak malmozgasson a hídon kedvére.
-
Digital
addikt
Hali!
Elakadtam egy résznél!
A fejezet nevét nem tudom (Chapter8-at ír, de ilyen néven a találatok nem ezt dobták), át kell csúszni a kifeszített kötélen az egyik, majd a másik oldalra, aztán egy hídon bandázó terroristákat kell lefotózni. A fotó elkészülése után 50 másodpercem van arra, hogy rpg-vel kilőjem őket. Itt elszabadul a pokol, a végén folyton lelőnek!Tudna valaki végigjátszást mutatni erről a részről?
-
muxi-muxi
senior tag
válasz
bélanéni #5217 üzenetére
Szerintem nem fog menni. A virágboltiban emulálja az UPlay-fiókot, míg az eredetiben a mentéseidet a felhővel szinkronizálja.
Túl sokat nem forszíroznám az ügyet, ki kel vinni megint, az elejétől. (Már kétszer megtettem.)
Amúgy nagyon szeretem ezt a játékot, közel van a tökéleteshez. Olyan trópusi S.T.A.L.K.E.R., csak szebb a grafika, és lehet craftolni.
Múlt héten vettem két eredeti példányt (addig én is virágboltba jártam), nem bántam meg, bár az 1.05-ös patch miatt néha beragad egy-két script.
A két DOBOZOS példány ÖSSZESEN volt 26 font, bár itthon is hozzá lehet jutni egy ötezresért. NAGYON MEGÉRI. Valamelyik héten coop-ban is kivisszük
-
bélanéni
őstag
Sziasztok,
warez-al játszok, de a legjobb szándék vezérel (csak ugye a jó magyar fizetés néha gátat szab az elveknek), és meg szeretném venni a játékot, mert nagyon tetszik. Van esélyem betölteni a mentésemet az eredeti verzióba, vagy erről lemondhatok?
Előre is köszönöm a választ! -
Jhonny06
veterán
válasz
DeltaPower #5211 üzenetére
Miért, nem? Ha felszedsz valami kincset, akkor a gyémánt ikonnak el kell tűnnie a térképről, így tudod, hogy ott már jártál és üres a láda, azaz fölösleges újra "megkeresni" a rejtekhelyet.
Közben megtaláltam, asszem fordítva volt és olyan helyen mutatta a loot-ot, ahol nem is volt: [link]
Erre határozottan emlékszem, lehet, hogy több ilyen is volt a térképen. Mindenesetre jó lenne tudni, hogy ezeket javították-e, mert így nyilván elég idegesítő hozzáfogni.
-
Jhonny06
veterán
Üdv!
A megjelenés óta kijavították azt a bugot, hogy kinyitok egy ládát, de a térképről nem tűnik el a gyémánt ikon, mintha továbbra is ott lenne? Még akkor vittem végig és meg akartam csinálni azt, hogy felszedek minden kincset, de a bug miatt nyilván elég idegesítő volt így csinálni, most viszont elkezdeném újra. Köszi.
-
trigorin
aktív tag
Köszi a válaszokat. Jól hangzik
-
mikromanus
veterán
válasz
trigorin #5205 üzenetére
Sörétben szerintem nehezebben szúrnak ki
Élettöltésre van a gyógyszer/injekció és a természetes gyógymód (amolyan csontkovács és a terminátoros öngyógyítás keveréke). Mindegyiknek meg van határozva mennyit tölt vissza. Skill pontokkal lehet majd növelni a hatékonyságot. A gyógyszer nélküli helyrepofozás hosszabb idő. Alapból azt hiszem 1 egységnyit tölt, de maxon már három csiknyi is visszaugorhat. Gyógyszer/injekció a végs fejlesztésen 6 csíknyit visszadob. Van még 1-2 speckó drogocska és golyóálló mellény is. Utóbbi pajzs/extra kék csíknyi védelmet ad ami leszedi a sebzések egy részét miközben fogy. Speckó drogok:
"highlander" drog: adott időre sebezhetetlen leszel
extra élet drog: 2, avgy 4 életerőcsíkot ad a max fölé ideiglenesen. HA sérülsz, akkor ez fogy először. Ez a valós élet felett van és gyógyítással nem jön vissza. -
DeltaPower
addikt
válasz
trigorin #5205 üzenetére
A játék elején azt hiszem 2 csíkod van. Ahogy haladsz előre és kapsz karakterfejlesztési pontokat, úgy lehet fentebb vinni, ha jól emlékszem 6 csík a max. Ezt csak időlegesen lehet megnövelni az egyik unlockolható szteroiddal. Azt, hogy a gyógyító injekció vagy a kötözés mennyit tölt vissza, szintén a pontokból lehet fejleszteni.
Ha nagyon kevés az életerőd, akkor bevéresedik a látómező, lihegni kezd a karakter és belassul a kép, más hatása úgy emlékszem nincs (már vagy 3 hónapja nem játszottam vele, úgyhogy lehet nem pontosan emlékszem). -
trigorin
aktív tag
válasz
mikromanus #5204 üzenetére
Ja, alapvetően tényleg szép. De a növények, tárgyak közelről elég gyatrán néznek ki néha. Mondjuk a levelek lehettek volna sokkal kidolgozottabbak, ha már dzsungel. A 2. részről nekem ilyen emlékeim vannak.
Viszont játékmenetbeli kérdésem volna.
1. A napszakok fokozatosan váltakoznak, ugye? Van vmi hatása is ezeknek a játékmenetre?
2. Hogy működik pontosan a health bar? A szakaszokat látom, de egy sima Q visszatölti az összeset? Eddig, a játék elején, úgy tűnik, igen. A 2. részben, ha jól emlékszem, gyors gyógyítással csak az adott szakaszt lehetett visszatölteni, az összes szakasz bekapcsolásához speciális doboz kellett. Ez most is így van?
Van ezen kívül más hatása is az alacsony életerőnek? Például lassabb futás, rosszabb célzás, ilyenek. Eddig mondjuk nem tapsztaltam ilyet. -
flash-
veterán
válasz
mikromanus #5199 üzenetére
jogos -
trigorin
aktív tag
válasz
mikromanus #5201 üzenetére
Ultrán röccenésmentesen megy szerencsére. Gondolod, a háttérben downscale-eli a beállításokat? De most komolyan. Elő lehet csalni olyan levélerezetet közelről nézve, mint a 2. részben volt?
Ja, nem frissítettem a konfigom az adatlapomon egy ideje
Na, már igen -
mikromanus
veterán
válasz
trigorin #5200 üzenetére
Szerintem kevés vagy erre a felbontásra. Esetleg valamelyik beállítás nincs túlzottan felhúzva? Antialliasing gépzabálósdi beállítás esetleg, vagy a SSAo method? A blur effects meg szemfacsaró szarság szerintem. De legalább az is zabálja az erőforrást. (ki lehet kapcsolni. Jobb szeretem az éles képet)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest