- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Bjørgersson #5998 üzenetére
Köszönöm, megcsinálom!
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Bjørgersson #5991 üzenetére
Ultrán is 40-50FPS között megy, igazából nem lehetne gond vele, mégis olyan mint amikor akadozik a kép, szaggat.
GPU max buffered frames Offon van.mikromanus:
Ugyan az a jelenség mint az FC4-nél, akadozik, olyan érdekesen szaggatva fut, nem szépen simán fordul a kép ahogy mozgatom az egeret.
Pedig FPS-el nem lehet gond mert simán jó, HBAO-val megy. -
mikromanus
veterán
válasz
ALLAT001 #5994 üzenetére
Ez azt hiszem még kiadás előtt, vagy kb kiadás idejében ment rövid részenként leadva. Persze hogy beteges. Ez Vaas. Semmi cukormáz, semmi sztárolás. Egy pszichopata őrült. Szigorúan 18-as karikával...
edit: Gyerekek meg elvileg nem játszanak vele. PEGI 18 kategória. Talán csak a Far Cry 1 volt 16-os. Az össze stöbbi 18-as kategória.
#5996) Gaboman
Kapcsold ki az Antialiasingot. HA jobb, akkr vag yhagyd, vagy állítgasd egyesével feljebb ameddig még jó. -
ALLAT001
senior tag
Vaas Montenegro Experience ez milyen beteg x*rság már
Csak én érzem úgy h ez már kicsit sok
Ennyire sztárolni egy pszichopatát + ráadásul egy csomó gyerek is játszik ezzel gondolom
-
Gaboman
nagyúr
FullHD Ultra beállításokkal játszom SSAO-val .
A PostFX lowon van, a FC4nél kint fájlban át lehet írni két dolgot 0-ról 1re.
Megnézem hátha itt is megoldást jelent, és falsera átírom a FX-et. -
mikromanus
veterán
válasz
Gaboman #5987 üzenetére
MIt jelent az, hogy "dropol"?
A mozgásnál a kisebb bevillanásokra a vertical sync bekapcsolás volt jó. A szemfacsarás a PostFX résznél állítható. Játékban vehető lowra, fájlból kikapcsolható (talán false a kikapcsolás).
Ha lassú és szaggat, akkor az Antialiasing szorzót vissza lehet esetleg venni. A SSAO method állítás is segít. Van ami jobban meg yadott kártyával. Egyik a HDAO, másik a HBAO-val jobb. Nekem SSAO-val volt alegjobb ami állítólag nem olyan optimális. -
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, van olyan beállítás hogy a játék DX11ben ne droppoljon annyira?
10 perc után fáj a szemem annyira rossz nézni, FC4ben át lehetett írni két fájlt és meg is oldotta a problémát.
Előtte azzal is ilyen gondok voltak, állandóan szaggatott fájt az ember szeme.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Bjørgersson
félisten
válasz
mikromanus #5985 üzenetére
Hmm, majd megnézem YouTube-on.
-
mikromanus
veterán
válasz
Bjørgersson #5984 üzenetére
Mindig amikor lepasszolsz egy havert/barátnőt a barlangba, akkro kifele menet jobb oldalt van egy kis "lerakat". Némi pirulák, meg tán gomba. A pirulák felett egy felirat: "Eat me!". Ha benyalsz egy kis drogocskát, akkor beájulsz és halucinálsz picit a múltról. Az elrablásotok előtti időből a diszkóban. Minden újabb haver megmentés után picit bővebb/más a megismert részlet. Amolyan kis easter egg/rejtett map jellegű.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mikromanus #5983 üzenetére
Nem igazán figyeltem a környezetet miközben azt a cuccot kerestem, meg úgy egyáltalán sem. Na mindegy, ez már így maradt, bár ettől függetlenül kicsit szemét dolognak tartom.
Nem rémlik ilyen dolog, úgyhogy gondolom igen, ez is kimaradt. :(
-
mikromanus
veterán
válasz
Bjørgersson #5982 üzenetére
Amikor a csajok munkára fognak és elküldenek úszni a motor alkatrészért, akkor egyik oldalon ott egy célzatos partszakasz egy célzatos mászható gyökérrel azt hiszem. Ahol búvárkodsz ott meg szemmel léthatóan feljebb van valami, csak nme tudsz felúszni/ugrani. Sok-sok "utalás" volt azért. Nme mentem maxra se ládában se relicben, de ez mindig meglett rávezetés nélkül is. Mondjuk énlehet nem "átlagos" felhasználót képviselek. Only knife végigjátszás után. MOndjuk a mackóölelgetős részeknél inkább valami komolyabbat használtam én is.
Az "Aliz Csodaországban" jellegű drogozgatós visszaemlékezős részek is kimaradtak?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ZavaBalazs #5980 üzenetére
Pedig már úgy rákészültem, hogy akkor most megcsinálom 100%-ra, de mindegy most már.
(#5981) mikromanus: Én még ezt a járatot sem láttam.
-
mikromanus
veterán
válasz
ZavaBalazs #5980 üzenetére
Pedig olyan egyértelmű volt. Ahova van valami járat/út ott biztos lesz is valami. Láda és relic ezúttal. HA ilyen "Teljes" végigjátszásra gyúrsz, akkor nem lehet kihagyni a sarkokat se.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Bjørgersson #5979 üzenetére
jaja, azt nem jelzi a térkép, én is azért hagytam ott, aztán a másik szigeten, amikor a relicek végénél jártam, mindig számolgattam, hogy már csak 15 kell, de a térképen csak 14-et látok, nem baj, biztos elszámoltam... már csak 3 kell, térképen 2-t látok, azt már nehéz elszámolni
és akkor gugliztam rá, és morogtam egy keveset
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ZavaBalazs #5977 üzenetére
Nem hiszem el, tegnap délelőtt direkt megvettem a térképeket és összeszedtem mindet mielőtt átmentem a második szigetre. Úgy néz ki, ez az eltűnős el van rejtve, úgyhogy bassza meg...
-
mikromanus
veterán
válasz
p a s s e r #5975 üzenetére
Többször is megvolt realisticen. Akkortájt picit rákockultam... meg mág utóbb is 1-2 alkalommal.
(#5968) ALLAT001
Ahogy írták is mások: muniíció, kiegészítők (hangtompító, távcső, fegyverszinezés), esetleg golyóálló mellény. Sokat nem érdemes költeni. Amikor feloldod a signature weaponoket akkor el tudod majd költeni. Persze ha már televan a pénztárca, akkro költeni "kell". -
ZavaBalazs
őstag
válasz
Bjørgersson #5976 üzenetére
tényleg van! a haverok barlangjában van, lemész, jobbra el a sátor mellett, felmászol a sziklákon, át a tó túloldalára, és ott fog várni, egy medve társaságában. ez az út elzáródik, amikor átmész a másik szigetre, elsőre emiatt nem tudtam kimaxolni.
-
Bjørgersson
félisten
Az első szigeten tényleg van egy relic, ami eltűnik, ha nem veszem fel mielőtt a sztori átkalauzol a második szigetre?
-
p a s s e r
őstag
azért érződik a black friday...
elég sokan próbálgatják mostanában a játékot, nyilván a far cry franchise pakk olcsóárasítása okán...
kicsit off... van itt valaki, aki végigcsinálta a far cry 1-et realistic fokozaton?
-
törölt tag
Sziasztok!
Olyan 10 órát már én is beleöltem ebbe a jó kis játékba,a főküldetésben a 3. fejezetnél tartok, de közben csinálgattam rendesen a mellékküldiket, öt rádiótornyot és a hozzá tartozó őrhelyeket megszereztem, gyűjtögettem a gyűjtögetnivalót, valamint majdnem megcsináltam az összes craftingos fejlesztést. A kérdésem az lenne, hogy a képzettségeknél hogyan tudom tovább fejlesztgetni a skilleket, mert a 3 fajtából még csak kb. öt-öt választható, azt mindet kifejlesztettem, de a továbbiak nincsenek unlockolva... A főküldetés haladásával ezek feloldódnak majd a későbbiekben? Mert ugye a képzettségpontok meg gyűlnek, olyan 4 van felhasználatlanul, mert nem tudom mire költeni...
Előre is köszönöm! -
ALLAT001
senior tag
válasz
PainKiller13 #5969 üzenetére
Kitalálták mit szeretnék
Saját kartellt pedig gondolom a GTA-ban lehet majd csinálni -
ALLAT001
senior tag
válasz
Bjørgersson #5967 üzenetére
Pénzt mire érdemes tartalékolni? Ammo + upgradek?
Gondolom a boltot nem lehet megvenni
-
deedee
őstag
üdv!
a megszerzett, de már feleslegessé vált fegyvereket, nem lehet valahogyan eladni?
mert én nem jöttem ráthx
-
bdaniel94
újonc
ma vettem meg a far cry 3 at
miután felraktam a Uplaybe beakartam jelentkezni de azt írta ki a uplay hogy A Uplay szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Próbáld újra később vagy vált offline módba. De az offline mód se jó.
köszi előre is a segítséget -
zeusz55
senior tag
válasz
Bjørgersson #5959 üzenetére
Nálam szarakodott a mentés.. igy inkább az időmet nem mertem kockáztatni hogy többször kelljen nekiállni egy OPnak
Meló után jó ha egy héten 4 órát tudtam játszani
nem sza**hattam el az idő! Most meg már van idő rá szórakozni!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mikromanus #5958 üzenetére
Igen, pont ezert nem ertem azt a korverobbantos reszt.
-
mikromanus
veterán
válasz
Bjørgersson #5957 üzenetére
Késsel egyszerűbb. Amit nem hallanak arra nem mozdul rá a többi.
-
zeusz55
senior tag
válasz
mikromanus #5955 üzenetére
Megfigyeltem hogy mióta végigvittem a játékot és vissza állítottam az OPokat, azóta simán beveszek egy tábort csak késsel lopakodva észrevétlenül, azelőtt, meg körberobbantottam mindent hogy biztosra menjek
nem mertem kockáztatni!
-
mikromanus
veterán
válasz
ALLAT001 #5953 üzenetére
Simán. A questeseket viszont nem nagyon kímélheted. Főként ha akkor lép tovább a történet ha elhullanak (Save Willis pl). Van sok hely azért ahol elég elérni a célt és megcsinálni a feladatot.De jobb azért kezelni a vöröspólosokat shotgunnal vagy késsel.
A területen akkor tűnik el az ellen a legtöbb helyen ha elfoglalod az outpostot. Akkor vagy ritkulnak vagy elfogynak. Egy adott területen véges az erősítés is. Nehézségi szint függő milyen gyorsan és milyen gyakran jön az utánpótlás ha megneszelik ott vagy (pl shotgunnal vadászol, vagy tűzharcba keveredsz a járőrrel). Max szinten talán olyan 4-5 autónyi érkezik, aztán elfogynak. .
edit? szó szerint véve végogviheted 1-2 questen kívül úgy a játékot hogy egyet se lősz. Kés mindenre elég. Esetleg a robbantás. De a kés csendesebb. Lehet épp gyújtogatni is, de a repair tool-lal azért picit lassabb a haladás.
-
ALLAT001
senior tag
válasz
mikromanus #5951 üzenetére
Ja, én is így jártam. Partról lőttem a cápát, aztán hátulról lerohant egy bandita
Amúgy van olyan, hogy nem marad katona egy adott területen?
Végig lehet vinni a játékot úgy h alig lősz le katonákat? -
mikromanus
veterán
válasz
PainKiller13 #5950 üzenetére
Jetsky a legkönnyebb mód. Csak ráfordítod a verdát és ha koppan, akkor lehet menni felszedni a bőrét
Persze jó rá az AMR, vagy a komolyabb hajók vag yterepjáró géppuskája is. Az AMR mindenre jó... csak ha nincs befoglalva az outpost a környéken, akkor seperc alatt gyűlnek a kalózok/zsoldosok a hangra. -
ALLAT001
senior tag
válasz
PainKiller13 #5947 üzenetére
Ja, a pirosat már engedte aktiválni
Cápát mivel kell lehalászni?
SVD-vel kilőttem egyet (lol) de gondolom van valami hatékonyabb módszer is?!
-
ALLAT001
senior tag
válasz
PainKiller13 #5939 üzenetére
Itt azt írják, hogy ha újra be van zárva, akkor lehet már aktiválva volt
Lehet ezért nem engedi most sem?
-
mikromanus
veterán
válasz
PainKiller13 #5944 üzenetére
Pedig nagyon muris a repair tool. Sokat lehet vele segíteni az embertársakon. Pl mögéjüklopózol és felgyújtod a ruhályukat. Aztán meg elkezdenek esőtáncit járni, végül ledőlnek szunyálni. Az outpost foglalás vicces vele. Mondjuk undetected nem nagyon jön össze, mert kell egy kis idő míg tüzet fog az anyag, addig meg észrevesz az áldozat. Jelzőpisztollyal viszont simán megvan.
-
zeusz55
senior tag
válasz
PainKiller13 #5942 üzenetére
A másik legjobb az autó alatt szerelő arc... nah arra mindig rárobbantom a verdát ne kínlódjon vele.. úgyis írja a help hogy javító eszköz szükséges hozzá, olyanja meg nincs
-
zeusz55
senior tag
válasz
PainKiller13 #5939 üzenetére
Én az erdőben kószáló valami betonoszlopot cipelő civileken szoktam segíteni egy csomag söréttel... megszabadítom őket a kemény munkától!
-
vaakuum
addikt
válasz
zeusz55 #5934 üzenetére
Úgy értettem, hogy minden tornyon minden elektronikai doboza [le van lakatolva], de a késsel leveri róla a lakatot.
Kincsesdobozt lelakatolva még nem láttam, csak tényleg azt, hogy nem veszi ki belőle azt, aminek nincs hely, de azt nekem is mindig kiírta. -
zeusz55
senior tag
válasz
vaakuum #5933 üzenetére
Na de melyik dobozra gondoltál? A kincses ládára, vagy az elektronikára ami Freere teszi a tornyot? Egyik sincs lelakatolva ( ugy hogy azt ne tudd kinyitni), de a kincsesláda esetében lehet hogy nem veszi el a kest vagy a kincset mert tele a hátizsákod, vagy a buxád, de ezt ki kell hogy irja. Az elektronikát meg az E-vel, vagy fegyverrel ki tudod nyitni és aktiválni!
-
ALLAT001
senior tag
Van olyan Radio Tower, aminek a tetején a doboz le van lakatolva?
Vagy csak benéztem vmit?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
mikromanus #5929 üzenetére
Ez lenne a legutolsó, ahol az egér érzékenységén állítanék.
Valami konfig fájlra gondoltam, mint pl. ami a Dokumentumokban is van, de abban ugye csak a grafikát és a hangot lehet állítani.
-
mikromanus
veterán
válasz
Bjørgersson #5928 üzenetére
Játékon kívül lehet csak igazán állítani ezen. Már ha arra gondolsz, hogyaz egér mozgatásával a képernyőn az ikonja mennyi "utat" tesz meg.
Win7-ben ez erre van: Vezérlőpult -> Egér -> az egérmutató beállításai tab -
Bjørgersson
félisten
Játékon kívül lehet még valahol állítani az egér érzékenységén? A beállításokban már lehúztam teljesen üresre a csúszkát, de még mindig túl gyors nekem.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
PainKiller13 #5926 üzenetére
Hát igen, ez az amivel nem lehet még vitatkozni sem, mert nagyon szubjektív. Amit láttam a 3-ból, az nagyon szép volt. Remélem a játékmenet is az lesz. Talán a helyszín kiválasztása szempontjából is szerncsésebb a 3-as.
-
PainKiller13
őstag
válasz
vorosmarti #5925 üzenetére
Minden, pedig nekem fut tökéletesen, nem fagy ki meg ilyenek. Ultrán is csúnyább szerintem a grafika mint a 3ban, emellett a játékélmény sem olyan.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
PainKiller13 #5924 üzenetére
Akkor azzal is megvárom a 75%-ot
Egyébként mi okozta a csalódást?
-
PainKiller13
őstag
válasz
vorosmarti #5923 üzenetére
Szerintem még jobb mint a 4, az elég nagy csalódás számomra.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Bjørgersson #5922 üzenetére
Igazából nem tájékozódtam sokat előtte. Tudtam h jó a játék, csomagban jó volt az ára, úgyhogy megvettem. Nyilván ha nem lesz vele gond rendszeresen, akkor csak ilyen átmeneti bosszúságként marad meg az emlékezetemben.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
vorosmarti #5919 üzenetére
Pedig fel van tuntetve Steamen is...
-
vorosmarti
senior tag
válasz
vaakuum #5920 üzenetére
Az ubisoft szolgáltatása nem volt elérhető, csak 6-8 probalkozas utan tudtam regisztralni. Emellett, valoban a steam kérte 2-3 alkalommal a serial number-t, de egyszer az uplay-en is be kellett irni. Lehet hogy most már zökkenőmentesebb lesz, de elsőre nem örültem ennek a sok hercehurcának
-
vaakuum
addikt
válasz
vorosmarti #5919 üzenetére
Őszintén szólva, nekem eddig lényeges gondom nem volt a klienssel, ellenben a steam... ha simán indítom, akkor szerverválasztóból nem lehet semelyik CS szerverre konnektelni. Kifejezetten a CS parancsikonjával kell indítani, és akkor is csak a CS felület szerverkeresése alatt adja fel a szervereket. Ubiéknál meg megy minden, mint a kisangyal. Egyetlen apró bajom vele, hogy a játékablak mellett a kliensét is nyitva kell tartani, és ha alt-tabolok, mindig azt adja be elsőnek, pedig arra van a legkevesebb szükségem.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
neato3loco #5918 üzenetére
Én most vettem meg csomagban... Ha tudom, hogy a steam mellett másik kliens-el is kell bohóckodni, biztos hogy 1 percet sem foglalkozom vele.
-
neato3loco
senior tag
válasz
Bjørgersson #5917 üzenetére
Tény, hogy debilség.. minden alkalommal amikor elindítom a játékot kidobja a steam is, hogy írjam be majd a cd kulcsot. De elvileg már aktiváltam. Erre a portos átállitgatásra, meg ilyenekre nem tudok rájönni magamtól.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
neato3loco #5916 üzenetére
Mondom, nekünk nem kellett semmit trükközni, küldtem az invite-ot, csatlakozott, és indult a coop. Mindenesetre érdekes ez az egész gané Uplay, legalább annyira hiányzott a többi szarfos kliens mellé, mint egy szájbarúgás.
-
neato3loco
senior tag
válasz
Bjørgersson #5915 üzenetére
Úgy tettem, de nem tudnak csatlakozni. Most olvasom ezt a port meg tűzfal beállítgatást, de hülye vagyok hozzá mint a föld.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
neato3loco #5913 üzenetére
Játékon belül kell invite-ot küldeni, nem Uplayen. Múlt héten én is úgy coopoztam egyik cimborámmal, hiába Uplayes az övé, Steames pedig az enyém.
-
neato3loco
senior tag
válasz
neato3loco #5913 üzenetére
Továbbá semelyik multiplayer lobby-hoz sem tesz be.
-
neato3loco
senior tag
Skacok, mi lehet az oka annak, hogy két haveromat nem tudom meghívni se co-ophoz, sem pedig multiplayerhez? Nekem a Steam-es verzióm van, nekik DVD-s. Uplay-en keresztül meg akarjuk egymást hívni, de nem csatlakozik sehogysem.
-
zeee
senior tag
köszia a segítséget. Megoldódott végül. A windows tűzfalnál 2 uplay is szerepelt valamiért, ebből az egyik volt engedélyezve. Engedtem a másikat és jó is lett.
-
zeee
senior tag
az uplay.ubi.com-on ez fogad
-
zeee
senior tag
válasz
csaba951 #5906 üzenetére
a tűzfalhoz hozzáadtam at uplayt. Most az összes portot külön engedélyeznem kell a routeren? nem emlékszem egy programra sem, amin ilyeneket kellett csinálnom. De megpróbálhatom engedélyezni egyenként mindet. Azt viszont nem tudom hogy volt-e fent tört uplay-es játék.
-
zeee
senior tag
Sziasztok!
Este megvettem a steamen a far cry packot (far cry 1-2-3, blue dragon) 10 euróért. Ma indítanám a játékot, (steam-en keresztül is próbálva), de uplay kell neki. Feltéve. Bejelentkezni nem lehet, mert az uplay szolgáltatás nem elérhető. próbáld meg offline módban. Ok! uplay offline-ba. Így meg azt mondja, hogy ha ez az első alkalom hogy uplay-t használsz, akkor legalább egyszer online módba kell lépned. Hát mi ez a sz....r???
Ez átmeneti, hogy nem működik az ubisoft szolgáltatás? -
csaba951
veterán
válasz
killer095 #5902 üzenetére
Far Cry 3 - Deluxe Edition
-75%-al majd 7,49 € lesz, ha saját fiókra veszed. Vagy amikor kezdődik az akció, akkor megkeresed kedvenc trader-ed, és rákérdezel, hogy mennyiért tud szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- További aktív témák...
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged