-
PROHARDVER!
Felhívjuk a topikba látogatók figyelmét, hogy a játék megjelenéskori változata még többféle instabilitási problémától szenvedett, azonban ezeket a megjelenés utáni néhány hétben megjelenő - és a uPlayben automatikusan letöltődő - patchek javították.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
Szerintem egy hsz is elég volt a hülyeségre. A játékipar jövedelmezőbb, mint a hollywoodi filmipar. Azért van annyi konzolport, mert konzolt többen vesznek játékra, mivel olcsóbb, és beveszik, hogy ugyanolyan élményt nyújt, mint a PC. Egyébként konzolon is ugyanúgy lehet warezolni, sőt még könnyebben. A uplayes rendszerrel is a kiadó szivat, akinek a legnagyobb haszna van az egészből, és a bugos játékokért is ők a hibásak, mivel szivatják a feljesztőket a profitorientáltság miatt. Én egyébként meg szoktam venni az általam arra érdemesnek tartott játékokat, még akkor is, ha tudom, hogy a fejlesztő kapja a pénzem legkevesebb részét.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest