Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KissJoci1982

csendes újonc

Sziasztok!
    Egy kis segítséget, tanácsot szeretnék kérni. Megvettem a játékot pár hónapja (Steam). Szép, jó, tetszik, de van számomra egy zavaró hibája. Az a helyzet, hogy ha a karakterrel mozgok (vagy ha a kamerát forgatom) a fű, a bokrok, a fák a mozgáskor „vibrálni” kezdenek, ami számomra eléggé zavaró látvány. Ez a vibráló hatás csak az előbb felsorolt növényzetnél jelentkezik, minden más megjelenés tökéletes. A helyzet az, hogy próbáltam már AMD kártyával (R9 290), amit időközben lecseréltem NVIDIA-ra (GTX 1080). Semmi változás. A beállításoknál kipróbáltam a LOW és ULTRA között mindent, (letöltöttem a high resolution texture pack-ot is) az .ini fájloknál kiszedtem az összes „grass”-ra vonatkozó bejegyzést (gondolom ezek utalnak a növényzetre), de semmi. Kipróbáltam néhány NEXUS texturajavító, beállítást módosító modot, de a vibráló hatás nem szűnt meg. Érdekes, hogy csak ennél a játéknál tapasztalok ilyet. Pl. Skyrim tökéletes működik, aminek a motorja pedig majd ugyan az mint az F4-é. Valaki tapasztalt hasonló jelenséget a játékban, illetve valami megoldást tudna a problémára? Előre is köszönöm…

Új hozzászólás Aktív témák