- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
"nexus fallout 4 inventory" cimszora google kidob jópár megoldást, én speciel anno a Valdacil's Item Sorting (VIS)-ot használtam, de nem tudom a jelenlegi jatekverzoival kompatibilis e, viszont ezt a nexusmodon a mod leírásánál illetve a komment szekciójában hamar ki lehet deriteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest