-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Biztos hogy nem. Rakéták sorakoznak 10 méterenként a kőfal tetején a településemen. És mivel nincs helyem már, több csapdát állítottam a kőfal mentén, kivül. Feral ghoult, mutant houndot, molerarot simán befogtam.
Viszont tök jó fej a játék, hogy az Automatron ellenfeleit a településem belsejébe, a kőfalon belülre spawnolja, a búzamező kellős közepére. Oda ahol a settlerek kapálnak. Éppen építgetek, pár méterre voltam az ültetvényektől, mikor robbanásokat hallok és látom, hogy rakéták tucatjai robbannak a kukoricásban. A végén találtam vagy 6 robotot a becsapódás helyén.
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Revolut
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Éjszakai műszak
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest