Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
Venyera7
üzenetére
Biztos hogy nem. Rakéták sorakoznak 10 méterenként a kőfal tetején a településemen. És mivel nincs helyem már, több csapdát állítottam a kőfal mentén, kivül. Feral ghoult, mutant houndot, molerarot simán befogtam.
Viszont tök jó fej a játék, hogy az Automatron ellenfeleit a településem belsejébe, a kőfalon belülre spawnolja, a búzamező kellős közepére. Oda ahol a settlerek kapálnak. Éppen építgetek, pár méterre voltam az ültetvényektől, mikor robbanásokat hallok és látom, hogy rakéták tucatjai robbannak a kukoricásban. A végén találtam vagy 6 robotot a becsapódás helyén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- BMW topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Wi-Fi helyett koax? Igen - így működik a MoCA
- Vírusirtó topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SSUPD Meshroom S Mini-ITX számítógép ház tartozékokkal
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -30% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest