Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Synthwave
üzenetére
Mindkét utóbbi kommentre:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Power Armor nem rossz, de nekem nagyon esetlenné válik az irányítás tőle. Ha abban mentem valahova előbb-utóbb (általában a 2. visszatöltés után) hazavittem, mert véletlen ráestem valakire, mikor másztam ki egy ablakon egy barátságos településen és hirtelen nekem esett mindenki. Illetve beltéren sem szerencsés, meg főleg lopakodós rambó a karakterem, így kb huszonpár teljes (és több kimaxolt) szett armor Sanctuaryben pihen a 105 fusion core-ral egyetemben. Ha meg rombolni kell, megfélemlítek egy - itt már többször emlegetett - tinédzser Deathclawt, hogy ugyan kopogjon már be nekem pár házba.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Pro 256GB 89% (3hónap Garancia)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)