Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Belefutottam két legenary raiderbe. 10-es szintű vagyok, tré fegyverekkel, 10 másodperc alatt szétkaptak, mint hülyegyerek a legóvárat. (Mondjuk azt zokon vettem, hogy miközben lőttem az arcába a figurának, az életereje folyamatosan töltődött vissza, ez simán cheat nálam, de mindegy.)
De azért most már kezd élvezetesebb lenni a játék, a Hangulat is bekopogott, csak hát a karakterem még mindig eléggé vézna. A fegyvereim közül a legerősebb max hatvanat sebez, zsetonból sincs túl sok, egyelőre felfedezősdit játszok és ha szupermutánsokba vagy legendary arcokba botlok, akkor futunk Cosworth-tal hanyat-homlok. Már egész sok helyet felfedeztünk, ezt a részét nagyon élvezem. A karakterfejlődés viszont elég lassú, nem is tudom, mikorra leszek harcképes a combosabb lényekkel szemben… Tengerparton beleszaladtam két Legendary Mirelurkba, volt közöttünk egy derékmagasságig érő kőfal, paródia volt, ahogy körülötte kergettek.

Új hozzászólás Aktív témák
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest