Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz james001 #3904 üzenetére

    Kutyát és tehenet szerezz ha esetleg még nincs (utóbbi vagy jön magától vagy nem és ha jön akkor a program hajlamos beleszámolni a maximálisan befogadható telepesek számába a bocit, míg kutyát lehet venni vándorló tenyésztőtől aki kutyával sétálgat a játékban).

    A kutya jelenléte egy településen növeli a védelmet és a happiness-t, a brahmin jelenlétében (maradásához és helyhez kötéséhez kell egy etetőt is lerakni, nehogy bóklászása közben felborogasson dolgokat meg eltörjön látszólag stabil és masszív építményeket) ritkábban és kevesebbet csökken a happiness a váratlan dolgok hatására, meg mint ha a morál javító dolgok is kicsit jobban szuperálnának (ez nem biztos, csak tipp a részemről).

    Nekem mondjuk még a 90%-ot sem sikerült elérni sehol (a 100-at ezért nem is tűztem ki célként), eddig 87% a csúcsom (még véletlenül sem Sanctuary a legvidámabb település nálam, hanem egy farm). Mondjuk az is igaz, hogy azt 30%-ról toltam fel ennyire.

    A két állat nélkül, minden kényelmi és díszítő dolog, valamint kereskedők mellett sem tudtam 81-82% fölé tornászni a kérdéses értéket egyik településnek sem. Olyan, mint ha ott megállna a fejlődés az állatok/kereskedők hiányában (de az is könnyen megeshet, hogy csak nem a megfelelő dolgokat építettem).

Új hozzászólás Aktív témák